reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane melduje sie z deszczykiem u nas tez i pochmurna pogoda
My dzisiaj wybieramy sie po hulajnoge dla Mari....w koncu bo juz sie zbieramy i zbieramy i dojechac nie mozemy....
a poza tym Madziu udanego grilla
i udanego popoludnia kochane mamusie;*
My dzisiaj wybieramy sie po hulajnoge dla Mari....w koncu bo juz sie zbieramy i zbieramy i dojechac nie mozemy....
a poza tym Madziu udanego grilla
i udanego popoludnia kochane mamusie;*
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
Kurcze kto wymyslił prasowanie??????????????!!!!!!!
Od zawsze skladalam ciuchu prosto z linki a dopiero przed ubraniem prasowałam i zajelo mi to kilka minut. Każdy zawsze mi gadal że trace czas i miejsce w szafie, że prasować najlepiej po praniu a potem tylko z szafy i na siebie - Oszczędność czasu jak nic!!!!!!!! Oczywiście mój M u siebie też tak robil.no to sie przekonalam. od kiedy M ze mna mieszka nie nadązałam z prasowaniem bo zaraz przybywalo nowego prania (piore dziennie 2 pralki!!!!) Dziś caly dzien spędziłam na prasowaniu, dopiero skończyłam i co? Jutro mialabym zdjąc dzisiejsze 2 prania z linki i kolejny dzien w d.... Piękna mi oszczędność czasu nie ma co! O!!!!! Taka zła jestem!
Od zawsze skladalam ciuchu prosto z linki a dopiero przed ubraniem prasowałam i zajelo mi to kilka minut. Każdy zawsze mi gadal że trace czas i miejsce w szafie, że prasować najlepiej po praniu a potem tylko z szafy i na siebie - Oszczędność czasu jak nic!!!!!!!! Oczywiście mój M u siebie też tak robil.no to sie przekonalam. od kiedy M ze mna mieszka nie nadązałam z prasowaniem bo zaraz przybywalo nowego prania (piore dziennie 2 pralki!!!!) Dziś caly dzien spędziłam na prasowaniu, dopiero skończyłam i co? Jutro mialabym zdjąc dzisiejsze 2 prania z linki i kolejny dzien w d.... Piękna mi oszczędność czasu nie ma co! O!!!!! Taka zła jestem!
renia200
mama Victorki :)
Ja nie pamiętam kiedy prasowałam, przekładam z pralki do suszarki i jeszcze ciepłe ciuszki tylko ładnie składam;-)
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Ja prasuję od święta. Żal mi czasu. Cyprysiowa wzorowa Pani domu jesteś. Mi by się nie chciało.
blizniaki2000
Fanka BB :)
Oj też bym sie ice coffe napi la, ale synek zrobił mi już normalną, trudno jutro sobie zrobię.A teraz uciekamy na ice coffe
buzaiczki:*
Blizniaczku fajnie fajnie tylko teskno z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja
jak bedziesz gdzi s w poblizu to zapraszam
Marzy mi sie zeby mieć swoj pensjonat,a le to pewnie za jakiś czas sie uda zrealizowac, teraz póki co pracuję nad morzem w domu goscinnymBliźniaki a ty jakis pensjonat masz czy coś, że wszyscy tak do Ciebie w odwiedziny walą?
Mam to samo, chyba ze jest to cos czego bez prasowania nie da sie zalożyc, to wtedy przed ubraniem przelece szybko zelazkiem. robie po 2 3 prania dziennie jakbym miała to wszystko prasowac to chyba bym musiala z pracy zrezygnowac.Ja prasuję od święta. Żal mi czasu. Cyprysiowa wzorowa Pani domu jesteś. Mi by się nie chciało.
U nas w końcu dzis słoneczko, hurraaaaaaaaa
Aniu dzieki, chyba Twoje dmuchanie pomogło
Cyprysiowa
MamciaCypiska i Ksawerka
a ja myslalam ze jestem nienormalna
kana161
Mama "terrorystek" :P
Cyprysiowa.....wspolczuje.... ja prasowalam tylko mARI CIUSZKI DO 3 MIESIACA I WSIO....no i czesme jak cos jest z takiego gniecacego sie materialu to przed wyjsciem....ale tak to tak jak Renia...pralka, co sie naaje suszarka i cieplutkie ladnie skladam
Blizniaczku jak bedziesz miala pensjonacik to na bank sie zjawie hahaha masz to jak w banku pierwsze wakaje w Polsce nad morzem
No my po zakupkach i Mari teraz pieknie wymeczona spi.... hulajnoga jest , skrecona i tylko czeka na wlascicelka
poza tym za bardzo cieszylam sie deszczem padalo do 11 i basta....
oki uciekam na fb jeszcze i potem na dworek jak niunia wstanie:-)
buziaczki:*
Blizniaczku jak bedziesz miala pensjonacik to na bank sie zjawie hahaha masz to jak w banku pierwsze wakaje w Polsce nad morzem
No my po zakupkach i Mari teraz pieknie wymeczona spi.... hulajnoga jest , skrecona i tylko czeka na wlascicelka
poza tym za bardzo cieszylam sie deszczem padalo do 11 i basta....
oki uciekam na fb jeszcze i potem na dworek jak niunia wstanie:-)
buziaczki:*
vive
Fanka BB :)
Dobry wieczór.
O, dziewczyny litości nie macie-ja tu nie mam czasu,a forum w końcu odżyło ;-) My już po chrzcinach-było super, Maksiu grzeczny i nawet pogoda nie była całkiem do bani. Goście w końcu pojechali ;-), a miałam ich dzisiaj 14 osób w dwóch pokojach
Jutro cały dzień się pakuję i jadę do rodziców na cały miesiąc :-)
I muszę wam powiedzieć, że mój Oluś przeszedł dzisiaj pierwszy test "dorosłości"-sam pojechał do dziadków do Kielc, bo my dojeżdżamy we wtorek. Kurczę, juz zapomniałam, jak to jest z jednym dzieckiem-jakoś tak za dużo czasu mam
O, dziewczyny litości nie macie-ja tu nie mam czasu,a forum w końcu odżyło ;-) My już po chrzcinach-było super, Maksiu grzeczny i nawet pogoda nie była całkiem do bani. Goście w końcu pojechali ;-), a miałam ich dzisiaj 14 osób w dwóch pokojach
Jutro cały dzień się pakuję i jadę do rodziców na cały miesiąc :-)
I muszę wam powiedzieć, że mój Oluś przeszedł dzisiaj pierwszy test "dorosłości"-sam pojechał do dziadków do Kielc, bo my dojeżdżamy we wtorek. Kurczę, juz zapomniałam, jak to jest z jednym dzieckiem-jakoś tak za dużo czasu mam
reklama