reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Kochane melduje sie z deszczykiem u nas tez:) i pochmurna pogoda:)

My dzisiaj wybieramy sie po hulajnoge dla Mari....w koncu bo juz sie zbieramy i zbieramy i dojechac nie mozemy....

a poza tym Madziu udanego grilla:)
i udanego popoludnia kochane mamusie;*

Kurcze kto wymyslił prasowanie??????????????!!!!!!!:wściekła/y:
Od zawsze skladalam ciuchu prosto z linki a dopiero przed ubraniem prasowałam i zajelo mi to kilka minut. Każdy zawsze mi gadal że trace czas i miejsce w szafie, że prasować najlepiej po praniu a potem tylko z szafy i na siebie - Oszczędność czasu jak nic!!!!!!!! Oczywiście mój M u siebie też tak robil.no to sie przekonalam. od kiedy M ze mna mieszka nie nadązałam z prasowaniem bo zaraz przybywalo nowego prania (piore dziennie 2 pralki!!!!) Dziś caly dzien spędziłam na prasowaniu, dopiero skończyłam i co? Jutro mialabym zdjąc dzisiejsze 2 prania z linki i kolejny dzien w d....:wściekła/y: Piękna mi oszczędność czasu nie ma co! O!!!!! Taka zła jestem!

A teraz uciekamy na ice coffe:)
buzaiczki:*

Blizniaczku
fajnie fajnie tylko teskno:) z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie;) mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja:)
Oj też bym sie ice coffe napi la, ale synek zrobił mi już normalną, trudno jutro sobie zrobię.
jak bedziesz gdzi s w poblizu to zapraszam

Bliźniaki a ty jakis pensjonat masz czy coś, że wszyscy tak do Ciebie w odwiedziny walą?
Marzy mi sie zeby mieć swoj pensjonat,a le to pewnie za jakiś czas sie uda zrealizowac, teraz póki co pracuję nad morzem w domu goscinnym

Ja prasuję od święta. Żal mi czasu. Cyprysiowa wzorowa Pani domu jesteś. Mi by się nie chciało.
Mam to samo, chyba ze jest to cos czego bez prasowania nie da sie zalożyc, to wtedy przed ubraniem przelece szybko zelazkiem. robie po 2 3 prania dziennie jakbym miała to wszystko prasowac to chyba bym musiala z pracy zrezygnowac.

U nas w końcu dzis słoneczko, hurraaaaaaaaa
Aniu dzieki, chyba Twoje dmuchanie pomogło:-D

Cyprysiowa.....wspolczuje.... ja prasowalam tylko mARI CIUSZKI DO 3 MIESIACA I WSIO....no i czesme jak cos jest z takiego gniecacego sie materialu to przed wyjsciem....ale tak to tak jak Renia...pralka, co sie naaje suszarka i cieplutkie ladnie skladam:)

Blizniaczku jak bedziesz miala pensjonacik to na bank sie zjawie:) hahaha masz to jak w banku:) pierwsze wakaje w Polsce nad morzem:)

No my po zakupkach i Mari teraz pieknie wymeczona spi.... hulajnoga jest , skrecona i tylko czeka na wlascicelka:)

poza tym za bardzo cieszylam sie deszczem padalo do 11 i basta....:baffled:

oki uciekam na fb jeszcze i potem na dworek jak niunia wstanie:tak::-)
buziaczki:*

Dobry wieczór.

O, dziewczyny litości nie macie-ja tu nie mam czasu,a forum w końcu odżyło ;-) My już po chrzcinach-było super, Maksiu grzeczny i nawet pogoda nie była całkiem do bani. Goście w końcu pojechali ;-), a miałam ich dzisiaj 14 osób w dwóch pokojach :-D
Jutro cały dzień się pakuję i jadę do rodziców na cały miesiąc :-)

I muszę wam powiedzieć, że mój Oluś przeszedł dzisiaj pierwszy test "dorosłości"-sam pojechał do dziadków do Kielc, bo my dojeżdżamy we wtorek. Kurczę, juz zapomniałam, jak to jest z jednym dzieckiem-jakoś tak za dużo czasu mam :-D

reklama
Witajcie wieczorową porą :-)

Ja relaxuję się przy piwku :tak:

A co do prasowania, to też tylko od święta :-p:-D:-D:-D, żelazko jest beeeeee :-D:-D:-D:-D

Do góry