reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak
Cyprys ja jestem w Toronto ,a dokladnie w miescie od razu przy Mississauga.
A trafilismy tutaj w odwiedziny do mojej mamy....na miesiac czasu,ale jakos tak nam sie poprzesuwalo i jestesmy juz ponad 3...
no i rozwazamy pozostanie tutaj, chociaz sa i za i przeciw, a co w rezultacie bedzie.... to bedzie
Teraz jak pisalam chcemy skladac papiery o pobyt, mamy juz prawie cala kase odlozona na to...bo przynam ,ze nie tanie to jest...
a potem bedziemy czeakc, jak nam rozpatrza pozytywnie to super i zaczynam zycie tutaj, jak negatywnie to wsio i wracamy do Polski....
to by bylo w skrocie na tyle
Cyprys ja jestem w Toronto ,a dokladnie w miescie od razu przy Mississauga.
A trafilismy tutaj w odwiedziny do mojej mamy....na miesiac czasu,ale jakos tak nam sie poprzesuwalo i jestesmy juz ponad 3...
no i rozwazamy pozostanie tutaj, chociaz sa i za i przeciw, a co w rezultacie bedzie.... to bedzie
Teraz jak pisalam chcemy skladac papiery o pobyt, mamy juz prawie cala kase odlozona na to...bo przynam ,ze nie tanie to jest...
a potem bedziemy czeakc, jak nam rozpatrza pozytywnie to super i zaczynam zycie tutaj, jak negatywnie to wsio i wracamy do Polski....
to by bylo w skrocie na tyle
blizniaki2000
Fanka BB :)
Skoro taki ruch w sobotę, to i ja się witam:-)
Niestety Aniu, mimo Twoich dobrych chęci słonko nie dotarło:-(, jesien normalnie
Madzienko, na zdrówko, ja chyba te z sie przyłączę z piwkiem, bo przez tą pogodę to nie wiadomo co ze soba zrobic.
Kana, fajnie Wam tam w tej Kanadzie. Miłego długiego wekendu
Niestety Aniu, mimo Twoich dobrych chęci słonko nie dotarło:-(, jesien normalnie
Madzienko, na zdrówko, ja chyba te z sie przyłączę z piwkiem, bo przez tą pogodę to nie wiadomo co ze soba zrobic.
Kana, fajnie Wam tam w tej Kanadzie. Miłego długiego wekendu
KANKIYA
Fanka BB :)
Kanus na przyszłość snip.pl;-)i też bedziesz spałą w nocy
jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz cwaniaczki teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)
Aniu powodzenia na egzaminie, ja też idę na prawko jak pójdę do pracy, ale hmmm z tym drugim już gorzej...
Ostatnia edycja:
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kochane witam u nas popoludniowa pora
Wlasnie wrocilysmy z mama moja i Mari z "ciuszkowych lowow"
troszke sobie pozwolilysmy i humorki od razu lepsze
A teraz uciekamy na ice coffe
buzaiczki:*
Blizniaczku fajnie fajnie tylko teskno z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja
Blizniaczku fajnie fajnie tylko teskno z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Bliźniaki a ty jakis pensjonat masz czy coś, że wszyscy tak do Ciebie w odwiedziny walą?
Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak
jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz cwaniaczki teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)
udanych polowań na all zycze!!!!
Kochane witam u nas popoludniowa pora
super ż zakupy udane.....
u nas leje
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Madziu nie denerwuj się, u nas leje prawie od tygodnia...
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie niedzielnie.
My już po obiadku, ciasto jagodowe na deser się piecze. A za oknem tak leje że aż siwo jest.
Ania a kiedy masz egzamin?
My już po obiadku, ciasto jagodowe na deser się piecze. A za oknem tak leje że aż siwo jest.
Ania a kiedy masz egzamin?