reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

u nas nie pada...sasiedzi puszczaja karaoke na caly regulator...a Jula tancuje....oj ciekawy wieczór przed nami

Kanus na przyszłość snip.pl;-)i też bedziesz spałą w nocy

reklama
Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak:p

Cyprys ja jestem w Toronto ,a dokladnie w miescie od razu przy Mississauga.
A trafilismy tutaj w odwiedziny do mojej mamy....na miesiac czasu,ale jakos tak nam sie poprzesuwalo i jestesmy juz ponad 3...
no i rozwazamy pozostanie tutaj, chociaz sa i za i przeciw, a co w rezultacie bedzie.... to bedzie:)
Teraz jak pisalam chcemy skladac papiery o pobyt, mamy juz prawie cala kase odlozona na to...bo przynam ,ze nie tanie to jest...
a potem bedziemy czeakc, jak nam rozpatrza pozytywnie to super i zaczynam zycie tutaj, jak negatywnie to wsio i wracamy do Polski....
to by bylo w skrocie na tyle:)

Skoro taki ruch w sobotę, to i ja się witam:-)

Niestety Aniu, mimo Twoich dobrych chęci słonko nie dotarło:-(, jesien normalnie:crazy:

Madzienko, na zdrówko, ja chyba te z sie przyłączę z piwkiem, bo przez tą pogodę to nie wiadomo co ze soba zrobic.

Kana, fajnie Wam tam w tej Kanadzie. Miłego długiego wekendu

Kanus na przyszłość snip.pl;-)i też bedziesz spałą w nocy

:eek::confused2::szok: jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz:wściekła/y: cwaniaczki:-D teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)

Aniu powodzenia na egzaminie, ja też idę na prawko jak pójdę do pracy, ale hmmm z tym drugim już gorzej...

Ostatnia edycja:
Kochane witam u nas popoludniowa pora:)

Wlasnie wrocilysmy z mama moja i Mari z "ciuszkowych lowow" :)
troszke sobie pozwolilysmy i humorki od razu lepsze:)

A teraz uciekamy na ice coffe:)
buzaiczki:*

Blizniaczku
fajnie fajnie tylko teskno:) z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie;) mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja:)

Madziu dzikeuje Ci kochana....jestes wielka!!! wiedzialam,ze gdzies to sie ustawia,ale nie wiedzialam co i jak:p

:eek::confused2::szok: jejku nie wiedziałam,że coś takiego istnieje, ja tez zawsze wchodzę w ostatnich min przed końcem i często ktoś mnie przebije a tu masz:wściekła/y: cwaniaczki:-D teraz ja też ich przechytrzę;-) Dzięki Madzienko OGROMNIASTE!!!:-)

udanych polowań na all zycze!!!!

Kochane witam u nas popoludniowa pora:)

Wlasnie wrocilysmy z mama moja i Mari z "ciuszkowych lowow" :)
troszke sobie pozwolilysmy i humorki od razu lepsze:)

A teraz uciekamy na ice coffe:)
buzaiczki:*

Blizniaczku
fajnie fajnie tylko teskno:) z mila checia pojechalabym sobie teraz nad polskie morze...i przy okazji wladla do Ciebie na kawusie;) mam nadzieje,ze kiedys bedzie okazja:)

super ż zakupy udane.....

u nas leje:wściekła/y:

reklama
Do góry