reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie....no własnie kto zaczarował pogodę
sorry2.gif
u nas dzisiaj koło 9 popadało teraz przejaśnia się i lekko mży...mam nadzieję że to co najgorsze na dzień dzisiejszy mamy za sobą
yes2.gif

największą radoche z deszczu ma oczywiście nasza Jula - fanka wody w każdej postaci
laugh.gif

załozyła kalosze...płaszczyk, parasol w rękę i radość od rana....
mam nadzieje że jutro będzie juz o niebo lepiej
wink2.gif
...przy najmniej bez wody z nieba

reklama
Cześć dziewczyny:-)

U nas wczoraj było takie piękne słoneczko,obiecałam przedmuchać trochę do Bliźniaczka i tak dmuchałam,że całkiem zniknęło:confused2::-p Wieczorem było zimno na maksa,a dziś leje...Brrrr....Mam nadzieję,że chociaż do Agi to słonko dotarło;-)

Kurczę,ja nie wiem skąd Wy macie czas na siedzenie tutaj.Brakuje mi forum,ale jak w końcu będziemy mieć internet to raczej też będę wpadać dopiero wtedy jak maluchy pójdą spać...W ciągu dnia to jest nie realne...I tak robię obiad albo sprzątam sadzając Fabianka przed tv,a Oliwia drze się wtedy jak opętana,bo się nudzi:sorry: Szalone dziecko...

12 sierpnia będę miała egzamin na prawko i nawet nie mam czasu siąść do testów:szok: Ostatnio jest tak,że jak w końcu ten mój mały ssak uśnie to ja padam zaraz za nią...
Nie muszę chyba mówić,że na męża czau zupełny brak:sorry: Ech życie...

Cyprysiowa:szok: A gdzieś Ty się podziewała kobieto???Fajnie,że jesteś:tak:

Mam teraz chwilkę,więc postaram się w końcu pokazać nasze wakacje.

O ruch w sobotę, co za niespotykane zjawisko.
Wiecie co ja chyba mieszkam w jakiejs innej strefie klimatycznej, u mnie zimno, w kurtce chodzę...

Cyprys spróbuj najpierw zrobić podglad sygnatury i dopiero potem zatwierdzić. W razie problemów napisz.

Zapominajka ja mialam podobne problemy z usunieciem suwaczkow i pomogla mi Bestyja....za nic nie chcialy sie skasować:sorry:

Ania witaj!!!chwal sie wakacjami....

U nas nadal siąpi:-(na szczescie jest w miare cieplo wiec da sie zyc...
ja juz popijam piwko...to za dobra pogodę:tak::tak:

Madzienka a co tutaj więcej robić w taką pogodę...Moja Oliwia marudna i rozdarta jak nie wiem...Oszaleć można:confused2:

Wakacjami już się chwalę;-) Tam gdzie trzeba;-)

A ogólnie były bardzo udane,Fabian szczęśliwy,a to najważniejsze:-) I bardzo,bardzo sie cieszę,ze poznaliśmy Agnieszkę:-)

I'm back:)

No teraz o normalnej porze:) hahahah

Licytowalam Samsunga Galaxy S i iPhona 3GB.....oczywiscie nie wygralam,zeby nie bylo za pieknie....
jakis pajac mial ustawione automatyczne przebijanie i bylam bez szans....to jest nie fer swoja droga.////on sobie spal smacznie i jeszcze wygral,a ja co? :p hahahaha

Cyprysiowa nie wiem raczej tak, chociaz sami do konca nie wiemy...teraz na dniach bedziemy skladali papiery o pobyt staly itp rzeczy wiec zobaczymy dokladnie co nas czeka:) w trakcie rozpatrywania tych papierow nie mozna opuszczac kraju wiec i tak troszke tutaj posiedzimy.....

U nas sloneczko...i znowu upaly,a juz byly dwa chlodniejsze dni.....
Mamy znowu kanadyjski long weekend, bo w poniedzialek jest jakies swieto...
niestety raczje nigdzie nie jedziemy,bo Heniek pojechal do szkoly do Chicago, a my niemobilni teraz.....:p
ok nie bede zanudzlala......

sciskam wszystkie do pozniej, lece na sniadanko....u nas jest teraz 9:02...:)

reklama
Do góry