reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ja też, choć wiem, że krzywdy nikt mu tam nie zrobi, to tak mi jakoś nie bardzo.

Iggy od kilku dni mi nadaje, że chce mieć dzidzię w domu... Normalnie załamka, jak mu mówię, że na dzidzię długo się czeka to płacze :-(
MOJA TEZ :-)
a drugie wymaganie to codziennie mowi ze chce w kolu (przedszkole) i ze mama pa, tatus papa, kaka w kolu:-) wiec dziecko chce na 100% do przedszkola, ale ja nie umiem sie z tym pogodzic

reklama
Witajcie....od rana podczytuję Was...ale do pisania zebrać się nie mogę...my od śniadanka urzedujemy w strojach...Jula pluska się w basenie...i deszczu nasza działka nie widziała na szczęście, teraz słoneczko tak przypieka że az wszystkiego chce się ze zdwojoną siłą:tak::tak:

a to Jula dziś od rana
Zobacz załącznik 376674

ale naklepałyście:szok:
Agacia witaj kobieto pracująca....

a wiecie ze ja moglabym siedziec jeszcze w domu:zawstydzona/y:ale to chyba dzieki moim kolezankom z bb lubleskiego, spotykamy sie czesto dzieci sie znają...

Anoli troszkę na Lublinie nadganiam:-D

Myszqa co u Ciebie??jak sie czujesz??

Cyprysiowa my też od września rudzamy do przedszkola!!!

Tygrysk idę oglądac!!!!

Ja nie rozumiem Madzienko dlaczego u Ciebie jest ciągle słońce a u mnie zachmurzone i tylko czasem się pojawia. Przecież Lublin wcale tak daleko od Rzeszowa nie jest :-D

zapraszam do obejrzenia dzisiejszej wyprawy Filipka i jego kolegi na zakupy:)

widziałam rewelacja...

Ja nie rozumiem Madzienko dlaczego u Ciebie jest ciągle słońce a u mnie zachmurzone i tylko czasem się pojawia. Przecież Lublin wcale tak daleko od Rzeszowa nie jest :-D

Zanplo w Lublinie dzisiaj padało:eek:my jesteśmy 40 km za Lublinem....

normalnie znajac siebie, to wywalilabym tego kochajacego tatusia z domu

ja też....

Tygrysku juz uciekam ogladac foteczki:)

Agaciu super,ze interesik sie kreci... powodzenia no i Mati dzielnie znosi rozstania...super!!

KOKUSIU.... artykul szok.....

Dziekuje Bogu za mojego kochanego mezowego, byl, widzial, nie mdlal i nadal mnie kocha od paluszkow po glowke;)

Madziu dobrze Wam tam na tej dzialeczce!!!! sloneczka zyczymy ile sie da!

No Mariczka tez prawdopodobnie pojdzie tutaj od wrzesnia do przedszkola,bo nie ogarniam tego dziecia swojego juz w odmku....dostaje szalu, jakis bunt 3 latka czy cos, bo nie wiem co w nia ostatnio wstoapilo, o wszystko jest krzyk i tupanie, jakies napady histeri.....:szok::baffled::eek:

i tez od ponad 2 miesiecy slysze o pragnieniu dzidzi, ze mam jej kupic, ze to przeciez "nic takiego" ona bedzie sie piekowac i tulic....:sorry:
a jak slyszy nie toi odbija na "zwierzatka" i tutaj wymienia kotka, pieska, badz konika i krowke.....:rofl2: oszaleje....farma na calego:p

Oj nie wiem co tutaj jeszcze naopisac....
buziaczki:)

Madzienko wy się w słońcu prażycie, a my dziś w kurtce i czapce :-(

Depresje złapie od braku słońca, a jeszcze mojemu małemu buzia sie nie zamyka. Cały dzień nadaje. Zaraz mi chyba głowa eksploduje...

reklama
Do góry