reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Kokusiu GRATULACJE OGROMNE!!!!! jestes sielka kobitko
Myszko mam nadzieje,ze juz dochodzisz do siebie szybkiego porotu do zdrowka:*
Kankya DZIEKUJE KOCHANA:*
W ogole dziekuje Wam za wsparcie jestescie wspaniale....mam nadzieje,ze ta tesknota za domem w kocnu przejdzie....bo poki co, co jakis czas mam "kryzys" i wtedy troszke panikuje oc i jak i po co nam to bylo....
A u nas sloneczko i cieplutko.... mama robi gulasz na obiadek, a ja pozniej dorobie salatke z pekinskiej, pomidorkow, ogorkow, szczypiorka itp... Mari ogolada na dzien diobry bajeczki....
Pozniej spacereki fontanny pewnie standardowo
Pozdraiwam kochane!!!!
Kokusiu jeszcze raz OGORMNY BUZIAK....zdolniacho!!!!!!!!
Myszko mam nadzieje,ze juz dochodzisz do siebie szybkiego porotu do zdrowka:*
Kankya DZIEKUJE KOCHANA:*
W ogole dziekuje Wam za wsparcie jestescie wspaniale....mam nadzieje,ze ta tesknota za domem w kocnu przejdzie....bo poki co, co jakis czas mam "kryzys" i wtedy troszke panikuje oc i jak i po co nam to bylo....
A u nas sloneczko i cieplutko.... mama robi gulasz na obiadek, a ja pozniej dorobie salatke z pekinskiej, pomidorkow, ogorkow, szczypiorka itp... Mari ogolada na dzien diobry bajeczki....
Pozniej spacereki fontanny pewnie standardowo
Pozdraiwam kochane!!!!
Kokusiu jeszcze raz OGORMNY BUZIAK....zdolniacho!!!!!!!!
hej chyba i na mnie pora przywitać się....a więc witam z działeczki z piweczkiem w rączce...zdróweczko kochane
my od rana zaczeliśmy pakowanie i zakupy i obiadek zjedliśmy już na działeczce....
słoneczko towarzyszy nam od przyjazdu więc nie ma tragedii...
Kokusia gratulacje!!!!
Kankiya nic nadzwyczajnego nie robiłyśmy tylko grzywki skrócone!!!!!
my od rana zaczeliśmy pakowanie i zakupy i obiadek zjedliśmy już na działeczce....
słoneczko towarzyszy nam od przyjazdu więc nie ma tragedii...
Kokusia gratulacje!!!!
Kankiya nic nadzwyczajnego nie robiłyśmy tylko grzywki skrócone!!!!!
M
marzycielka
Gość
Marzycielko gratulacje za zaliczenie i za pomyslną rozmowe męzusia w spr pracy, trzymam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli a jak zdrówko męża, juz mu lepiej?aa i zadzroszczę tej enrgii po pracy, ja nie pracuję i zyję chwilą jak Bianka dostanie sie cudem we wrześniu do przedszkola to też pójdę do ludzi:-):-) a co za promocja w Deichman??:-)
M. już prawie zdrowy.
A promocja jest na buty przecenione Deichmann Corporate Site - Strona gł�wna
Jak wyszłam do ludzi to całkiem inaczej zaczęłam się czuć.:-)
Uwaga uwaga.........
ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-)
Ps. resztę napiszę potem bo teraz lecę się cieszyć
GRATULACJE
tygrysek82
Fanka BB :)
kokusiu gratulacje
Oj Madziu ale ci dobrze a do kiedy mąż ma urlop???
ja też dziś w ręku Desperados i prazynki bekonowe hahah zyc nie umierac
Oj Madziu ale ci dobrze a do kiedy mąż ma urlop???
ja też dziś w ręku Desperados i prazynki bekonowe hahah zyc nie umierac
tygrysek82
Fanka BB :)
lo to 2 tygodnie super!!!!
ale wczesniej tez mial uropik ?? oj szalejecie ale macie racje trzeba korzystać puki można i pogody wam i sobie zycze i wszystkim innym tez
ale wczesniej tez mial uropik ?? oj szalejecie ale macie racje trzeba korzystać puki można i pogody wam i sobie zycze i wszystkim innym tez
renia200
mama Victorki :)
uwaga uwaga.........
zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Ps. Resztę napiszę potem bo teraz lecę się cieszyć
gratulacje!!!!!!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
uwaga uwaga.........
zdałam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
Ps. Resztę napiszę potem bo teraz lecę się cieszyć
gratulacje!!!