reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie mamusie
Kokusia, GRATULACJE OGROMNIASTE!!!!!!!

Tygrysku, ja sie chętnie przyłącze do kawkowania, jeszcze Krzysiu przyniósł z piekarni pyszną szarlotkę z pianką i napoleonki, wiec trochę sobie osłodze rózne smuteczki i rozterki.
Ilonko, sto lat.

Madzienko, miłego pobytu na działeczce, słońca, słońca i jeszcze raz słońca.

Kanusia, nie smuc się, tam też za jakis czas będziesz miała nowe fajne znajomosci, a z czasem może i przyjaźnie.

Aniu, dla Ciebie usciski, ucałuj Fabianka i Oliwcie

Kankiya, 30 to nie starość!!!
A 32 ?:-D:-D:-D

Bliżniaczku co za smutki i rozterki Cię dopadły? pogoda jesienna , więc i nastroje jesienne:zawstydzona/y:
a tą szarlotką to nam tylko smaka narobiłaś:-Dpodziel sie trochę kobito, bo zaslinimy klawiatury :-D

11 godzina a ja juz mam prawie obiad gotowy- nie mozliwe:szok:

Tygrysku byliście w poradni kardio z Fifkim?

Ostatnia edycja:
kankija mamy wizyte zabukowana na 8 sierpnia.

ps bylam przekonana ze jestes z mojego rocznika. w zyciu bym nie powiedziala ze masz 32 lata!!!!!!!!!

Ja już po kawie. Teraz maślankę o smaku pieczonego jabłka popijam. Pyyycha

Ja też już dawno po kawce. Teraz się wzięłam za generalne porządki bo gdzieś muszę energię spożytkować

A 32 ?:-D:-D:-D

Bliżniaczku co za smutki i rozterki Cię dopadły? pogoda jesienna , więc i nastroje jesienne:zawstydzona/y:
a tą szarlotką to nam tylko smaka narobiłaś:-Dpodziel sie trochę kobito, bo zaslinimy klawiatury :-D

11 godzina a ja juz mam prawie obiad gotowy- nie mozliwe:szok:

Tygrysku byliście w poradni kardio z Fifkim?

Kankiya to chodź do mnie zrobić bo ja jeszcze nawet pomysłu na obiad nie mam.

Tygrysku to niedługo, dobrze, że nie musicie dłużej czekać, bo wiadomo jak jest z poradniami specjalistycznymi, daj nam znać po wizycie;-) Tygrusku znasz jakieś fajne przepisy na rybę oprócz ryby po grecku?? coś mnie wzieło na rybkę (pewnie dlatego,że nie byliśmy nad morzem w tym roku:-()i często ostatnio robię aż brak pomysłów

Kokusiu juz pędzę do Ciebie:-D

Kankija my idziemy prywatnie , gdyz najbliższy wolny termin w ramach nfz dopiero w polowie pazdziernika!!!! szok;/

a co do rybki to ja najczesciej robie w piekarniku cale rybki wypatroszone. posypuje solą morską , pieprzem skraplam cytrynką wkladam do srodka brzuszka maselko i plasteek cytrynki zawijam folia aluminiową i do piekarnika.

a na filety jakos brak mi zawsze pomyslu i jak juz robię to lądują zazwyczaj na patelni obtoczone w jajku i mące sol i pieprz. kiedys robilam z fixa chyba ryba w sosie koperkowo smietanowym nawet fajna byla .

Witajcie...działeczkowo...my już po kawce, lodach i ciasteczku..od rana świętujemy Julci imieniny:-p
U nas od rana sloneczko zaglada..teraz cos pochmurzylo sie ale mam nadzieje ze deszcz do nas nie zawita!!!!

Anoli sto latek!!!!

Tygrysku trzymamy kciuki za wizytę

Blizniaczku tulaski na rozterki:sorry2:

reklama
Tygrysku a tą rybkę z folii ile pieczesz w piekarniku i w jakiej temperaturze? Ja strasznie brzydzę się tych ryb z oczami:baffled::-D panierowalam kiedys w mące przytrzymując ja widelcami, bo mi węża przypomina i się obrzydliwie brzydzę tej śliskości:no:ale może spróbuję takiej z piekarnika, bo mam dwie zamrożone i czekają na mój lepszy dzień:-D

co do poradni to czekanie do pażdziernika na wolne miejsce to jakaś paranoja:wściekła/y:na co kuśwa nasze składki idą- masakra:no:

Madzieńko przesyłam imieninowe życzonka dla Julci;-) swoją drogą nie wiem kiedy Bianka ma imieniny, bo wszędzie jest tylko Blanki:baffled:

Do góry