reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Myszqo zdrówka, czekamy tu na Ciebie.

Marzycielko niezłe zakupy! Jak ci poszło z filizofii, ja mam z tego mgr ;P

Dobranoc!

Chyba żartujesz:szok:??
Jak ja nie znoszę filozofii:wściekła/y::-D:-D:-D
Zaliczony.

A słyszałyście o promocji w Deichman?
Już się nie mogę doczekać pensji :-D:-D
A mój M.był dzisiaj na rozmowie i poszło mu bardzo dobrze teraz czekamy na odpowiedź mamy nadzieję już ostatnią aczkolwiek pozytywną.
W Środę i w Piątek ma jeszcze dwie inne rozmowy :tak:

A ja mam tyle energi do działania odkąd pracuję i jestem taka szczęśliwa:-)
Wiedziałam , że Warszawa to jest to .

reklama
Kokusiu uwierz mi dla mnie gorszym koszmarem byłaby kolejna ciąża po tym co przeszłam z chorobami Bianki:no:,może z innym partnerem łatwiej byłoby mi to przejść i az tak bym nie panikowała:zawstydzona/y: a kiedy masz egzamin,że juz masz stresa???
Madzieńko a gdzie fotki z nowymi grzywkami:-)
Zanplo ja te ubolewam nad tym, ze przedszkola nie są czynne cały rok, chociaż Bianka do żadnego sie nie dostała, ale tak na zaś myślę co z nią zrobię:-D
Kanusiu buziaczki dla Was, widzę radość w oczkach i mam nadzieję, że juz lepiej;-)
Marzycielko gratulacje za zaliczenie i za pomyslną rozmowe męzusia w spr pracy, trzymam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli a jak zdrówko męża, juz mu lepiej?aa i zadzroszczę tej enrgii po pracy, ja nie pracuję i zyję chwilą jak Bianka dostanie sie cudem we wrześniu do przedszkola to też pójdę do ludzi:-):-) a co za promocja w Deichman??:szok::-)

u nas dzionek nawet spokojnie zleciał, Bianka w miarę grzeczna była:tak:ide zaraz myju po ćwiczonkach i do wyrka, spokojnej nocy laseczki

Witam z kawką.
U nas kolejny śliczny dzień się zapowiada.

Dziewczyny czekam na kolejne zlecenia moderatorskie, bo jak na razie niewiele mam z wami roboty!!!

witam u nas sloneczko zaczyna swiecici wiec zbieramy sie na spacerek.

zapominajko tak ci się nudzi?? hahhah ok ja mam propozycje aby zaktualizowac liste z osobami ktore maja dostep do zamkniętego dzialu:) widze ze nadal jest ta od cyprysiowej ktora jest juz nieaktualna:)

dzien dobry z kawka
jakas zamulona wstalam, ale w nocy nie moglam spac, dopiero o 2.00 usnelam, to o 3.00 mnie Karolina swoim kaszlem obudzila, wiec mul jestem dzis:-)
milego dzionka

reklama
Do góry