reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
zapominajko jakie szkoda!!!!!hahhahaah

Zanplo lozeczko sliczne:)

u nas tez caly dzien pada raz mniej raz gorzej ale musielismy isc na kontrol plus badanie wiec ubralismy sie w kalosze , pelerynke i przy okazji spacer zaliczony:)

mamusiu kaszelek lubi dlugo trwac niestety....

Tygrysku można mieć@ i być:-):-):-) ja czekam dalej:-D a i daj znać co ci napiszą w opisie do zdjęcia
Zanplo łożeczko super, też mi się takie marzy dla Bianki, ile płaciłaś za nie?
Mamusiu zdrówka dla Karolinki

my byłysmy na zakupach,chwilę na placu zabaw w galerii a teraz odpoczywamy po obiedzie i chyba znowu pójdziemy do galerii ,bo w domu zwariujemy obie ze sobą ,a na spacerki po kałużach za mocno leje:-(

Dzien dobrek:)

Nie bede wcale marudzic ,ze u nas znowu upaly:p ale tak serio to sa i mega, nie do ogarniecia dla zwyklego ludzia.....:((((
ja cche swoje deszczowo- pochmurne domczysko... i ogole chce wracac jak cholerka...do tego mojgo pokoiku 3/4 i tego 10 pietrowego blokowiska....i tej bierdonki za rogiem, siersci Tajsona gdzie tylko sie spojrzy, zapyzialej klatki schodowej i .....wspanialych przyjaciol...:((((

No to tak nastojowo na dzis....

A pzoa tym Myszko chyba dobrze pamietam,ze dzisiaj masz zabieg, takze trzymam kciukasy mocno!!!!!!!!!!

Agatkas buziki super!!!!!!A co do obcasow to tez sie ostatnio napalilam jak cholerka, z Aldo na takie sloneczno zolte....tez hcyba z 12 cm, odkryte paluszki....cudooooo... znalazlam na wyprzedazy za 20$... ale byly o rozmiar za male i moze dobrze, bo pewnie i tak by lezaly:p

Madziu a szalej zakupoholiczko za mnie tez....na standardzie robilam co 2 dzien objazd po bierdonce....uwielbialam ten dzial z *******kami....

Aj mamuski nie wiem co wiecej napisac..... chcialam Wam powklejac zdjatka ostatnio.....ale nie moge, czegos tutaj na kompie nie mam zainstalowanego i nie da rady....:(

scsikam Was mamuski:*

Kana co to za nastrój?
Uśmiechnij się! Choć na chwilkę.

Tygrys szkoda, bo ja już sobie pomyślałam, że fajnie jak któraś z brzuszkiem będzie...

Czy ktoś może mi powiedzieć kiedy przestanie padać?

Witajcie, my dopiero po obiadku...bo ok. 16 wróciłyśmy do domu ze spacerku hulajnogowego, później jeszcze zaliczyłyśmy zakupy w galerii:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: frytki i lody...Jula wyszalała się z rówieśnikami padła i śpi
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

U nas na szczęscie nie pada:blink:ale pogoda bardziej jesienna niż letnia:baffled:

Przed chwilą posprzątałam pokój w tych moich 12 cm obcasach żeby choć trochę się przyzwyczaić:)

Aaaa i wczoraj mi się udało w końcu wstawić foteczki z wakacji:)

rewelacyjny strój do sprzątania:-D:-D

widziałam cudne...

oswiadczam ze dostalam okres:)

bylam dzis z filipem na kontroli , po tych inhalacjach widocznej poprawy nie widze:( dostalismy skierowanie na rtg , popoludniu ma odebrac zdjecie z opisem a potem zobaczymy co dalej:(

buuuuuuu

a Filipkowi zdróweczka!!!!

A jeszcze dzisiaj w końcu kupiliśmy Mai łóżko, takie proste drewniane, bo kiedyś będzie miała cały zestaw mebelków, a narazie takie :

super łóżeczko

Kankiya czyli warto zaszczepić się???

Kanus uśmiechnij się a deszcz zabieraj z Polski, bo my go nie chcemy:no::no::no:
oto dla Ciebie kilka kropli
Zobacz załącznik 374662

Mamusia mam nadzieję że kaszelek szybko ustąpi

mój P na urlopie więc pewnie będzie mnie dużo mniej:-p, bo wybieramy się na działeczkę jeśli oczywiście pogoda pozwoli:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

miłego weekendu

Witam

ja też chce trochę chłodniej bo nie ma czym oddychać:-(, dzisiaj mamy 38 stopni masakra:szok:, aż się nie da wyjść, ostatnio wychodzimy na polko około 6 popołudniu.
A ja jeszcze do tego jestem chora, przeziębiłam się i siedze w domku z gorączką.

Agatkas buciki rewelacja, ja mam klapeczki wysokie i jak narazie zakladam je jak mój M prowadzi autko - wchodze w nich do auta i wychodze :-D:-D lub biore inne na zmiane, robie wielkie wejście , pokręce się chwilke w nich a potem je ściągam:-D:-D.

Kana pierwszy rok jest najgorszy potem tęsknota mija lub już tak nie boli;-).

reklama
Do góry