reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

o matko Madziu Tobie to juz lepiej niech nie buduja sklepow pod nosem bo ty to juz przypadek kliniczny zakupoholiczki:-D:-D

oj mamusiu racja , jak Agatkas te obcasiki zalozy to smialo na tap madel moze startowac!!!

reklama
Witajcie dziewczynki

tak kochana , jadę:-D ale czy się zaszczepię to nie wiem:sorry:porozmawiam jeszcze na miejscu z położną o skutkach ubocznych, trzymajcie kciuki , bo za godzinkę tam jadę:zawstydzona/y:

a Ty czemu tak rano wstajesz Kokusiu? ja o tej godzinie kiedys do pracy wstawałam i często tyłem chodziłam:sorry2:
Vive ojj zaszalałaś z zakupami :-D
Marzycielko super,że praca Ci służy, ja też marzę o tej chwili..

Kankiya ja wstaję tak wcześnie jak jedziemy na jazdy do Łomży bo to prawie 100 km i o szóstej zawsze wyruszamy spod OSK a przecież wcześniej trzeba się wyszykować żeby ludzi nie straszyć;-)

Oj dziewczynki ja też się zapisuję do fanklubu biedronki, zwłaszcza że mam obok siebie całkiem sporą i często fajne promocje. Ostatnio zajeżdżamy 2 razy w tygodniu bo jesteśmy na etapie kompletowania wyprawek szkolno-przedszkolnych.

A ja jednak egzamin zdaję we wtorek bo na piątek nie było już miejsc. Dla mnie to nawet lepiej bo przynajmniej jeszcze sobie parkowanie przećwiczę:-p

Witajcie dziewczynki

tak kochana , jadę:-D ale czy się zaszczepię to nie wiem:sorry:porozmawiam jeszcze na miejscu z położną o skutkach ubocznych, trzymajcie kciuki , bo za godzinkę tam jadę:zawstydzona/y:

Marzycielko super,że praca Ci służy, ja też marzę o tej chwili..

Jak tam??

Kankiya, Kokusia trzymam kciuki.

Głowę mi dziś rozsadza...

Ja też rano obudziłam się z ogromnym bólem głowy ale wstałam i poszłam do pracy a tam wzięłam 2 tabletki Nurofenu i dzieki Bogu przeszło bo mieliśmy dzisiaj dużo pracy.

A mój M. szuka z Oliwią przedszkola bo jak dobrze pójdzie od sierpnia będziemy juz obydwoje pracować:-):-)

Kokusia tak czy inaczej moje kciuki będą zaciśnięte. Podziwiam, że chce ci się tak daleko jeździć, ja bym chyba wolała bliżej gdzieś.

Marzycielko powodzenia w szukaniu.

Kokusia tak czy inaczej moje kciuki będą zaciśnięte. Podziwiam, że chce ci się tak daleko jeździć, ja bym chyba wolała bliżej gdzieś.

Marzycielko powodzenia w szukaniu.

Ja nie mam wyboru bo akurat wszystkie szkoły jazdy w mojej okolicy jeżdżą albo na Łomżę albo na Ostrołękę, mimo że nawet Warszawa jest bliżej.

Ja dzisiaj wróciłam do domu z takim bólem głowy że ledwo na oczy widziałam. Po 3 tabletkach nurofenu forte trochę mi się polepszyło ale głowę nadal czuję.

Marzycielko trzymam kciuki żeby udało się z przedszkolem.

reklama
Do góry