reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja mam lidl bliziutko, no ale na moim osiedlu prawdziwy baby boom i mamuski wszytsko wykupuja w lidlu:-) ze juz nic dla mnie nie zostaje:-)

Mamusiu to trzeba juz raniutko w kolejce sie ustawiac zanim otworzą sklep:-D

tygrysku, ale to chyba byla wyprzedaż tylko u nas,a le skoro organizują tu cos takiego, to warto zapytać w inny Lidlu :-)
:-:)-(

Madziu bardzo dziękuję, że pamiętałaś o mojej poszewce
Będę musiała czekać na nową kolekcje może jeszcze pojawią się jakieś turkusy.

A książkę już zapisałam w zakładkach:) i obejrzę przy najbliżej okazji w księgarni!!:) już widziałam że ma mnóstwo apetycznych zdjęć a ja to UWIELBIAM hahah:) głodniejsza wtedy się robię:)

dziś pizza na obiad ale taka mocno pomidorowo serowa:) ps czy w tej książce jest jakis fajny przepis na ciasto????

Puławy niedaleko Lublina i czasami bywamy, więc jak będę miała okazję to zapytam o poszewkę:tak:

a książkę bardzo polecam....przepis jest czy fajny nie wiem...jak chcesz to przeklepię w wolnej chwili:tak:;-)

ja kupuje jeszcze jedną jego autorstwa nazywa się Dieta Italiana...w jej skład wchodzi dieta i super przepisy...mniam mniam

Mój mąż mówi, że to już choroba.... A wieczorem poszłam jeszcze do Lidla i udało mi się kupić spodenki dżinsowe bermudy dla Olka za całe 2 zł :szok:

ale macie fajnego Lidla...ja mam po drugiej stronie miasta ale czasami zaglądam....
jestem fanką ich wody grejpfrutowej saguaro:-D:-D:-D:-D

Puławy niedaleko Lublina i czasami bywamy, więc jak będę miała okazję to zapytam o poszewkę:tak:

jestem fanką ich wody grejpfrutowej saguaro:-D:-D:-D:-D

Madziula AJLOWIU!!!!!:)

ja lubie jak wchodze do biedronki albo do lidla chodzic po tych pierdółkach przemysłowo-odzieżowo-majsterkowych itp zawsze musze obejsc ten fragment sklepu hahah

reklama
Do góry