reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej laseczki :)

Ale zaszalałam na wyprzedażach- tym, co kupiłam, mogę teraz obdzielić pół miasta :-D Ktoś chętny???? :-D

reklama
A więc....;-)
spodnie bermudy dżinsowe dla Olka w CA za 39 zł
obkupiłam się strasznie w HMie, tzn. dzieci obkupiłam (swoje, koleżanki, kuzynki i kuzyna) :-) min. dwie pary trampek po 10 zł, pasek za 5 zł, opaski Hello Kitty za 5 zł, bluzkę dla siebie za 10 zł, rajstopki za 5 zł. Do tego mam 60 zł na kartach do wykorzystania w HM (dodam, że wydałam tylko 50 zł)
koszulka dla siostrzenicy z Reserved za 19,90 :-)
buty w smyku dla Olka za 35 zł
koszule Kastora dla G w cenach od 15 zł do 60 zł :szok:
mnóstwo skarpetek i rajstopek w Reserved (jak się kupi 2 to trzecia rzecz gratis)
u nas w Lidlu jest dziś wyprzedaż i kupiłam ciśnieniomierz za 30 zł, kocyk niemowlęcy za 15 zł, trampki dla Olka za 10 zł i takie coś za 10 zł POMPOWANY OSIOŁEK KONIK DO SKAKANIA SKOCZEK+POMPKA (1705307517) - Aukcje internetowe Allegro
i jeszcze kilka innych rzeczy, ale już nie będę zanudzać :szok:

Do góry