reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witajcie;
u nas w nocy przeszła straszna ulewa i burza. I dzisiaj znowu brzydko. Deszcz wisi w powietrzu więc chyba w domu posiedzimy...

reklama
witajcie...u nas w nocy spokojnie, ale teraz szaro i buro więc coś wisi w powietrzu:zawstydzona/y:

my zmykamy z Julą na kawkę do koleżanki...dzisiaj u niej przedszkole:-D

u nas jest ciemno jak wieczorem :(

ale może jutro będzie ładnie lub ładniej i sobie pobrykamy.

Madzienko fajnie wymyśliłyście z tymi spotkaniami.

I ja witam z kawką;-)
Zapominajko u nas też w nocy ulewy,ale teraz trochę przejaśniało więc zaraz zmykamy na spacerek, bo nie wiadomo co będzie pózniej:eek:

jeszcze raz dzięki Wam za pomoc w sprawie szczepionek,buziol dla Was wszystkich:tak:jutro pojadę tak jak jestem umówiona i zapytam jeszcze o moje obawy zanim podejmę decyzję, najwyżej zrezygnuję..

Witajcie. Nas też burza nie ominęła ale w porównaniu z tym co było ostatnio to teraz taka burza to pikuś. Teraz pięknie świeci słonko ale jest strasznie duszno więc coś się pewnie z tego wykluje.

Ja ostatnio strasznie zalatana jestem i nie mam na nic czasu.
Sobotnia imprezka firmowa baardzo się udała. Szczerze to nawet nie pamiętam o której się skończyła ale jak wróciłam do domu to już nieźle widno było. Szkoda tylko że w niedzielę musiałam wszystko odchorować ale cóż, raz się żyje.

Madzienko udanego spotkania. Fajnie masz.

Kankiya trzymam kciuki żeby lekarz pomógł Ci podjąć słuszną decyzję.

Myszqo ja we wrześniu pewnie też nie będę się umiała przyzwyczaić do pustego domu.
Nasza władza wywiązała się z obietnicy że stanie na głowie a przedszkole u nas powstanie i właśnie był nabór. Oczywiście Natkę też zapisałam. Będzie chodzić od 8.30 do 13.00. Strasznie się cieszę (ona zresztą też i już sobie powoli wyprawkę wybiera bo wszystko musi być z księżniczkami albo wróżkami)

Dziewczynki moje kochane bardzo proszę o trzymanie kciuków w piątek od 8.00. Mam nadzieję że sprawią cuda i zdam ;)))

U nas już słoneczko a w nocy okropnie grzmiało a mało padało. Janek w przedszkolu. Ja się powoli pakuje do szpitala i Janka do mamy na weekend. Jutro o 7 jadę już na oddział. Jeszcze nie wiem o której mam w piątek operacje. Postaram się coś skrobnąć ze szpitala.

Buziaki

u nas niby chmurzasto ale strasznie cieplo i duszno zaliczylismy od rana plac zabaw dopiero wrocilismy , jakos czas szybciej biegnie jak na dworze sie siedzi:)
teraz zabieramy sie za obiadek :)

Madziu super macie z tymi spotkaniami:) ja tak robie z moja kolezanka i jek rok mlodszym synkiem :) ale teraz wyjechali na 2 tygodnie wiec musimy sobie jakos radzic:)

Myszko trzymam kciuki!!! ps bedziesz miala znieczulenie ogolne czy narkoze???

reklama
Do góry