reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
mam tabliczke czekolady :) moze byc do kawy??:)

Mysza ja tez sie poczatkowo dziwnie czulam jak zaprowadzalam fifiego do dzieci:) za duzo czasu i cichy pusty dom hahaah

mOGE I JA????? troszke spozniona,ale u mnie jest teraz 10:04:p hahahha

U nas znowu upaly i nie zapowiada sie ochlodzenie,ani deszcz,ani chociaz burzysko jakies.....zero... uwielbiam ciepelko,ale to juz jest lekkie przegiecie....wczoraj wylonilam sie z domu dopiero po 17....a byly 34stopnie i taka wiglotnosc,ze nie wiem nawet jak to opisac...

Przeslijcie nam troszke deszczu plisssss....
sciskam wszystkie....:):-):-):-)

Witajcie, ja dzisiaj od rana miałam przedszkole w domu odwiedziły mnie 3 koleżanki i łącznie było 6 maluchów...prawie mi dom rozniosły:-D

a co do deszczu to sio do Kanusi...bo zapowiadają na najbliższe dni w moim regionie dużo opadów a ja nie chce deszczu:zawstydzona/y:

reklama
Witajcie
U nas dzisiaj super pogoda i poplażowałam nawet z dzieciakami, mimo że morze mam na miejscu to zadko mi sie to zdarza, bo jestem w pracy a nie na wakacjach:-(, ale dzisiaj był dzień luzu. Woda cieplutka, wiec jestesmy wypluskani i lekko spieczeni.

A co do spotkań to jakoś od wszystkich mamusiek jestem daleko, ale fajnie ze tak sie zbiegło, ze Ania blisko mnie wczasowała, wiec była okazja do spotkanka.

Kana, super tam macie, pogoda może męcząca, bo ja tez za upałami nie przepadam, lubie ciepło, ale bez przesady,a le za to atrakcji Wam nie brak, a to co zwiedzicie to już na zawsze w Was zostanie.

Madzienka, to otwieraj prywatne domowe przedszkole, teraz to dosc modne, praktykę już masz.:tak:

Myszqo, skad ja to znam, jak chłopcy chodzili pierwsze dni do przedszkola, to już o 10 chciaałm tam isc i ich zabrac

Do góry