reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Madzieńko Bianka tez długo spała z pociętym dydkiem w ręku, powodzenia kochane ,najgorsze już za Wami;-)
Myszqo super,że Jasiu się tak dobrze czuje w przedszkolu:tak:

a my przed chwilą wróciłyśmy z palcu zabaw, Bianka jak zwykle narobiłą mi siary,bo ryczy jak jej dzieci zabiorą jakąś zabawkę:baffled::zawstydzona/y: masakra jakaś, są dni,że mam tego totalnie dość:-(ehh..

Ostatnia edycja:
reklama
Ostatnia edycja:
Dobry wieczór;
Agatkas gdzie ty sie podziewałaś?
A w skrócie:
Agacia sklep otwiera;
Myszqa idzie do szpitala (w przyszłym tyg. chyba)
Wszystkie są na diecie;
Karolince Mamusi ząbki dokuczają
Tygrys ma prorocze sny;
Madzienka szaleje ze zdjęciami;
Marzycielka pracuje
Kokusia szaleje za kółkiem
Kana się prawie nie odzywa :-(

tak na szybko. Dziewczyny na pewno ci coś jeszcze dopiszą!

OJ KOCHANE..... staram sie jak moge....:((((

Kurczak po tajsku wyszedl przeeeeeeeeeeeeeeeeeepyyyyyyyyyyyyyyyysznieeeeeeeeee:) mąż stwierdzil ze moge sie zatrudnic w knajpie azjatyckiej hahah

oto on:)

Tygrys.... normalnie MISTRZUNIO kulinarny z Ciebie;*

Dziękuję za streszczenie!

Kana tyyyyy........kanadyjko:-D:-D:-D:-D:-D:-D odzywaj się!

My byliśmy w Rowach. Zdjęcia dodam wieczorkiem bo muszę je najpierw wszystkie przejrzeć:-D:-D

Agatkas......hahaha zadna kanadyjko:p hahahah POLISH GIRL forever!!!! :)
Opisuj jak sie udal wyjazd, podejrzewam,ze ekstra:)

Witam poniedziałkowo.
Edee, sto lat, sto lat .......................

Myszqa, oby do piątku, powodzonka

Dunia, serdeczne gratulacje i zdrówka dla maleństwa.

U nas całą noc lało, ale teraz sie przejaśnia i wychodzi słoneczko, wiec moze bedzie ładny dzień.
Pochwalę sie, ze grillowaliśmy wczoraj z naszą forumową Anią i jej rodzinką. Powiem Wam w tajemnicy, że to bardzo sympatyczni, mili ludzie. Mała Oliwcia to smieszka, cały czas zadowolona, a Fabianek urodzony kierowca, z autek by nie schodził:-), bardzo przyjemnie spędziliśmy czas.
a w tym tygodniu czekam jeszcze na spotkanie z Kajką.

Miłego, słonecznego dnia dla wszystkich

Blizniaczku tez Ci zazdroszcze tych spotkan....mi najszybciej jak juz do spotkania sie z Renia....mam nadzieje,ze moze keidys:))))
no chyba,ze wrocimy do domku to bede jezdzic po wszystkich:p

Duniu moja kochana.....pisalam juz na fb,ale napsize i tu OGORMNE GRATULACJE....maly jest przeuroczy, przeslodki i przewspanialy:) napatrzec sie nie moge....obym nic nie wykrakala :p hahaha sciskam Ciebie i rodzinke;* zdrowka dla maluszka;*

Edee kochana nasza....HAPPY BIRTHDAY, HAPPY BIRTHDAY!!!!!

100 latek w milosci, szczesciu i zdrowku:*:*:*

Special for you:​

Roze.jpg

A tak poza tym to u nas wszystki dobrze, wczoraj bylismy nad jeziorkiem.... wspaniala pogoda, nawet az za cieplo....temeratura na sloncu dochodzila do 50 stopni....duzo czasu spedzilismy w parku pod drzewkami, ale za to nad grillem:) woda przejrzysta, ale tam gdzie trafilismy i bylo w miare malo ludzi, bylo dosc kamieniste wybrzeze.... taki kawalek akurat:) ale i tak reasumujac bylo super;)
W sobote mis mial urodzinki i tak jakos czas leci....strasznie szybko....

sciskam Was wszystkie:*

Madziu jestes kochana!!!
velonessi 2 w kolorze turkusowym:) 9178-tur-c0404 i kod kreskowy 5901162135980 gdyby byl potrzebny
gdyby byla to bym bardzo bardzo ale to bardzo cie prosila o zakupienie jednej a ja ci oddam pieniazka

,home&you | katalog|sypialnia:poszewki dekoracyjne, poduszki, poszewki Gdansk, poduszki Gdansk, poszewki Warszawa, poszewki Krakow, poszewki Wroclaw

Kanija trzymam kciuki za szczepionke,

Juz zapisałam...jak tylko na nią trafie kupię Ci na pewno...:tak:

witaj Kana!:)super ze wszystko u was tak ladnie sie uklada:) a 50 stopni oj oj nawet ja kochajaca upaly nie zazdroszcze haha:)

Mamusiu slyszalam o tym, TRAGEDIA:(

Madziula jesteś wielka:)

reklama
Do góry