reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Anoli ja nie wiem jak jest teraz na Wyspach, ale w Polsce z pracą kiszka i z kasą też. Standardowa wypłata u mnie to najniższa krajowa, ale nie za cały etat, bo uciekają przed podatkami. A jak pracy nie ma ludzi się na wszystko godzą. Ceny podskoczyły (przynajmniej u mnie w mieście) w ostatnim czasie straszliwie. Nigdy wcześniej tak dużo kasy na jedzenie nie wydawaliśmy...
Gorzów mały nie jest, ale ryzyko istnieje zawsze...

no niestety teraz jest moda najnizsza na papierze a reszta w kopercie, ale dobre i to bo czasem sa tylko najnizsze i zero w kopercie

reklama
Anoli ja nie wiem jak jest teraz na Wyspach, ale w Polsce z pracą kiszka i z kasą też. Standardowa wypłata u mnie to najniższa krajowa, ale nie za cały etat, bo uciekają przed podatkami. A jak pracy nie ma ludzi się na wszystko godzą. Ceny podskoczyły (przynajmniej u mnie w mieście) w ostatnim czasie straszliwie. Nigdy wcześniej tak dużo kasy na jedzenie nie wydawaliśmy...
Gorzów mały nie jest, ale ryzyko istnieje zawsze...

Zapominajko te ceny to niestety nie tylko w Twoim mieście :(

hej:)

Anoli ja ci sie nie dziwie ze chcesz wracac ja podziwiam ludzi ktorzy decyduja sie na staly wyjazd na obczyzne. ja bym nie mogla tez chyba jestem zbyt rodzinna i mi w polsce jest dobrze:)

dzis przezylam smieszną sytuacje hahah zapraszam na intymny :)

Ja mimo wszystko też bym chyba nie mogła tak na obczyznie, chociaż w sumie ja to jestem taki człowieczek że mi wszędzie dobrze ;)

Aja jestem juz siedem lat za granicą i niewidze się w Polsce, mimo tego że nikogo tu nie mamy i też jak musimy coś załatwić to z Victorią ganiamy;-).

Hey

Za 5 min wychodzę do pracy a ,że mam firmę po drugiej stronie ulicy to nie muszę się stresować.
Chciałam napisać , że strasznie chce mi się spać i tak jest co ranek . Nie piję kawy i nie wiem co robić aby się ożywić. Przecież ja nie mogę pracować jak Zoombie.
Poradzicie coś?

Kasiu moze jak kawy nie pijesz spróbuj jakiejś herbaty pobudzającej?? dużo osób chwali sobie Yerba Mate.

U nas nad ranem bylo deszczowo i burzowo ale mam nadzieję że w ciągu dnia sie wypogodzi.

reklama
Witajcie ale pusto....

wiecie u mnie już 28 stopni na termometrze bosko...kocham taką pogodę...huurrrrrraaaaaaaa
372060d1304793677t-czy-sa-tu-jakies-mamy-z-lublina-best52_-www.e.gif

przede mną dzisiaj pazury...i zaszaleję robię żarówiaste
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

a co w końcu są wakacje!!!!!

zmykam szykować śniadanko i budzić małą

Do góry