reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hey Kochane

A ja pracuję już całe 2 dni :D
Strasznie podoba mi się ta praca. Na intymnym dam link do sklepu internetowego i kilka fotek z dzisiejszej wyprawy do Zoo:)

Viki pięknie :)

Hello Laseczki,
jakoś brak mi weny na pisanie i podglądam Was z ukrycia:-D

Marzycielko gratulki, powodzenia w nowej pracy, jak się tam załapałaś - przez net ?
Reniu super, że już tyle umiecie;-) My liczymy i Bianka jak widzi dwa lubi więcej piesków czy innych przedmiotów to też zawsze mówi ilość już od dłuższego czasu i to tak śmiesznie brzmi:-D za literki planuję się zabrać,ale brak mi weny:zawstydzona/y:
Zapominajko na Carsach nie byłam i póki co nie planuję kina z moim nieobliczalnym dzieckiem:-D
Bliżniaczku zdrówka dla Madzi i innych chorowitków:tak:
Myszqo trzymam kciuki aby jak najszybciej ulżyli Ci w tych mękach;-)

witajcie kochane po dluzszej przerwie, dopiero wrocilam od rodzicow, a tam nie bylo czasu na net, jutro was nadrobie, buziaki

hej kobitki:)
jak tam po weekendzie zyjecie??:)
mamusiu witaj:) myslalam ze do konca lipca bedziesz u mamy nie wiem dlaczego sobie tak ubzduralam. ok a teraz czekam na fotorelacje haha:)
Marzycielko super ze w koncu sie udalo!!!!!

Tygrysku buty świetne, ale cena też nie taka mała :-).
Marzycielko gratulacje !
Renia po to mamy dzieci żeby się nimi chwalić i cieszyć z każdej nowej umiejętności :-), gartulacje dla córeczki.
Mieliśmy rocznicę ślubu, te 4 lata mineły tak szybko. Była kolacja i kino, w końcu coś romantycznego w naszym monotonnym życiu.
Słoneczko jest, ale te burze są straszne.

hej kobitki:)
jak tam po weekendzie zyjecie??:)
mamusiu witaj:) myslalam ze do konca lipca bedziesz u mamy nie wiem dlaczego sobie tak ubzduralam. ok a teraz czekam na fotorelacje haha:)
nie ja teraz bylam u rodzicow i razem bylismy na d morzem czarnym,zawsze jezdzimy wlipcu, ale teraz moi bracia mieli wystawe ich obrazow, wiec dlatego wczesniej pojechalismy, i koniec lipca znow jade do rodzicow ,moze nawet na caly miesiac, wrocilam bo mam tutaj troche spraw do zalatwienia

Witam z kawką!

Mamusia pokażesz nam foteczki?

U nas leje...

postaram sie dzis wkleic

Ostatnia edycja:
reklama
a i moje dziecko ma goraczke od wczoraj, nie wiem od czego czy zmiana klimatu, bo faktycznie w 2 dni zrobilismy 2000km czy moze zabki, bo z tylu juz polowe zeba na wierzchu......

Do góry