reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Agatkas a jaki masz poziom cukru? Daj znać co z Zuzia,a i może my będziemy w Rowach albo w okolicy ,ale jeszcze nie wiem czy w pierwszym czy w drugim tyg lipca;-)
Kanuś zaglądaj częściej i głowa do góry kochana;-)
Marzycielko gratulki nowego lokum, chwal się nam tu szybciorem:-)
Myszqo jaka stara kochana?? kwitniesz w oczach;-)
Pyciolku i co wyczarowałaś na obiad z tego co miałaś?:-D

a ja już u mamci, a jutro balety- już nie mogę się doczekać:-)

Nie robiłam badań od czasu ciąży:)
Oooo musze sobie spisać Twój nr tel a Ty spisz sobie mój to może się gdzieś zgadamy!

Kanuś wszystko będzie ok!

Ja bym ugotowała brokuły i makaron, wrzuciłabym to na masełko na patelnię, podsmazyła i na koniec dodała jajka:)

reklama
Dobry wieczór :-)

Myszqo-spełnienia marzeń i oczywiście udanej imprezki. Jaka Ty stara???????? Jesteś rok młodsza ode mnie, więc nie przesadzaj... ;-):-D

Zanplo-udanego koncertu,ale Ci zazdroszczę

Kankiya-Tobie też zazdroszczę tego disco :-D

A tak w ogóle to zazdroszczę wszystkim odpieluchowania (ale się dzisiaj zazdrosna zrobiłam :-D). Mój Olek dzisiaj zrobił chyba z 5 kup i za każdym razem mówiłam, żeby robił na kibelek. Skończyło się wielkim odparzeniem i to nie na pupci, ale na wewnętrznej stronie uda :szok: Pojutrze jedziemy do moich rodziców i mam nadzieję, ze tam uda mi się go puścić trochę bez pieluchy. Pyciolku-jak długo Alex sikał i robił kupę gdzie popadnie???

My jutro idziemy z Maksem na kontrolę bioderek-trzymajcie kciuki, bo przyznam, że ostatnio trochę zaniedbałam to szerokie pieluchowanie przez ten upał...

Właśnie zjadlam ogromne lody z bitą śmietaną i truskawkami...Zaraz pęknę. I już wiem skąd u mnie te dodatkowe kilogramy....

Witam

Lekarka stwierdziła, że to zapalenie oka przepisała krople i jak nie przejdzie to trzeba się zapisac do okulisty, a u nas czy prywatnie czy na kase to trzeba czekać minimum miesiąc.
Marzycielko szybko Wam poszła przeprowadzka.
Agatkas kupno stroju to pikuś, pojedziesz w weekend i na pewno cos znajdziesz, strojów jest teraz do wyboru do koloru :-) Zdrówka dla Zuzi.
Dziewczyny w końcu piątek !!! upiekłam ciasto z truskawkami, kazałam mężowi kupić bo to już końcówka, troszke zamroziłam, teraz czekam na czereśnie bo mąż ma w pracy drzewo to trzeba troszkę tez nazbierać.

dziń doberek z rana.....
Alex tak chyrla na mokro,że szok...mam nadzieje ze nie spłynie mu to niżej...:sorry:

Viwe.....ja juz w grudniu sciagalam mu pampka ale wołać nie wołał w ogóle...ja Go wysadzałam co jakiś czas...potem w styczniu zaniedbalam troche i w sumie byl w pampersie ale wzielismy sie na nowo w lutym...na poczatku bylo tak ze sie nie zesikal tylko trzymał...i tak robił siku co jakies 2-3 godzinki...a potem już wołał...i po tygodniu bez wpadek poszedł spac bez pampka... i tak do dzis dzień...robi siusiu wieczorkiem i rano wstaje i wcale nie zawsze chce siku odrazu...najpierw sie bawi,wita z zabawkami i dopiero potem na kibelek :)
i u nas nocnik był tylko na początku własnie w grudniu....a potem to miał radochę na nakładce...i na psacerki też mu nie zakładałam...:) siurał pod krzakami...a to był juz marzec... :)

hej dzis jestem mega senna;/
pogoda za oknem pochmurna ....
vive spokojnie i Olus nauczy sie sikac do nocniczka:) zdejmij pieluche nie ch biega w majtach i daj mu czas mysle ze za tydzien bedzie juz pierwszy sukces:)
zanplo moge kawaleczek ciasta???:)
moje dziecko od rana mi awanture zrobilo bo on chce isc do przedszkola ech tlumacze ze pojdziemy po obiadku , ale nie on chce teraz ...............

Ostatnia edycja:
hej dzis jestem mega senna;/
pogoda za oknem pochmurna ....
vive spokojnie i Olus nauczy sie sikac do nocniczka:) zdejmij pieluche nie ch biega w majtach i daj mu czas mysle ze za tydzien bedzie juz pierwszy sukces:)
zanplo moge kawaleczek ciasta???:)
moje dziecko od rana mi awanture zrobilo bo on chce isc do przedszkola ech tlumacze ze pojdziemy po obiadku , ale nie on chce teraz ...............

No ja nie wiem Tajger...ale jak dzieć chce to już o 6 powinnaś tam być....hahhahah

Chyba zrobię sobie kawkę....bo juz w sumie nie pamietam kiedy pilam osttanio w domku....tak to zawsze w gosciach albo w pracy....

oj pyciol dzis mnie tak muli ze chetnie bym go tam zaprowadzial o tej 6 i dopiero o 17 odebrala................................ech zycie:)

Hej laski.
My już od dziś mamy przymusowe wakacje. Martyna ma ospę. Mam nadzieję że zaraz u Natki się też rozwinie bo inaczej miesiąc w plecy.
Do tego mnie też coś dopadło. Gorączkę mam taką że ledwo się ruszam a do tego głowa pęka, przełyk piecze i z nocha się leje. Jak nic się przeziębiłam. Tylko gdzie? O tej porze roku?

Miłego dzienka

reklama
O masz......
Tajger w ciąży.....:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::-D:szok::-D:szok:

Kokusia, zdrówka dla dziewczyn i dla Ciebie oczywiscie. ja sie męczyłam z 3 tygodnie z mega kaszlem, ale już na szczęście przeszło.

Zanplo, u Was koniec truskawek?
U nas dopiero sie zaczęły niedawno i tak jeszcze drogie żeby robic w słoiki, ale chyba nie ma co liczyc, ze duzo potanieją:-(.

Agaciu, a gdzie ruszacie nad morze? Pochwal sie torebką

Do góry