reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Szkoda Kokusiu, ale co sie odwlecze..., a cofania to chyba żadna baba nie lubi.

Myszqo a co trzeba zrobić, bo zostać twoim bagażem podręcznym w tym spa?

reklama
Szkoda Kokusiu, ale co sie odwlecze..., a cofania to chyba żadna baba nie lubi.

Myszqo a co trzeba zrobić, bo zostać twoim bagażem podręcznym w tym spa?

Jak przed piątkiem będziesz w Warszawie to może uda mi się Cię przemycic w walizce. tylko ze spaniem może być słabo - mój mąz to wielka chłopa i do tego chrapie :-D

Mamusiu o której Karolcia chodzi Ci spać, czy wracając o 20 do domu widziałyście się przed jej snem czy przez 2 tygodnie wcale?:szok:
ja juz kiedys pisalam ze moja Karolina od urodzenia chodzi spac o 23.oo i wstaje o 9.00-9.30, w dzen spi 2-2,5 godz, wiec sie wysypia:-)
Mamusia to Ty teraz mega zapracowana kobieta. A jednak Karolinka idzie do przedszkola. Tego co polecała Marzycielka?
tak jak pisalam bylam zapracowana tylko 2 tyg, a czy pojdzie do przedszkola to zalezy jaka bede miala prace

czesc:)
słonecznie i poniedzialkowo:)

Mamusiu to super ze aktywnie spedzasz wreszcie czas:) ja tez lubie jak cos sie dzieje wtedy czlowiek ma wieksza energie do zycia:)
no fajnie bylo, ale sie skonczylo:-)

hej hej
Myszko a dla mnie w walizce tez znajdzie sie kawalątek przestrzeni?? jesli chodzi o spanie to ja nie jestem wymagająca moge zasnąc w jacuzzi:)
Kankija ostatnio faktycznie czesto wychodzimy z mezowym na miasto sie zabawic:) kino jedzonko :) ale przez pierwsze 1,5 roku zycia Fifa praktycznie bylismy uwiazani w domu ale powiedzielismy dosc i teraz jak tylko nadaza sie okazja ki ktos jest chetny na zaopiekowanie sie dzieciem to my idziemy cieszyc sie soba i powiem wam dziewczyny ze od kiedy tak randkujemy to i w malzenstwie jest od razu lepiej:)

szukalam dziewczynki moje kochane szpileczek na weselicho mojego brata i upatrzylam soebie takie piekne cieliste szpileczki w aldo:) moje dziecko dzielnie znioslo 4 sklepy z obuwiem ale juz w reszcie nie chcial mi towarzyszyc:( wiec musze tam wrocic sama hahah

Mamusiu to trzymam kciuki aby wrzesien byl rownie pracowity:)

Madzia normalnie mnie powalilas ta wasza godziną porannego wstania:) to chyba sikoreczki rannymi ptaszkami nie sa hahha:)

Hejka ;) my niedawno wróciliśmy z Alankiem ze spacerku, a teraz ten smyk gania po domu z siusiakiem, na górze, i za nic w świecie, nie chce da sobie ubrac majtek :no::-D:-D

Kankiya, czemu się nie cieszysz moim szczęściem, że mi konto na nk odblokowali ?:baffled::szok::-D:-D:-D:-D

Aj kobitki zazdroszczę Wam tych spa, wypadów do kina i do restauracji :zawstydzona/y:, no ale z całego serca Wam życzę udanych wojaży :tak::-)

Kana co u Was ? dalej szalejecie z Mari ile dusza zapragnie ?:-p:-D:-D, nie za długo ?:-D:-D:-D:-D (żart):-D:-D

Hejka ;)
Kankiya, czemu się nie cieszysz moim szczęściem, że mi konto na nk odblokowali ?:baffled::szok::-D:-D:-D:-D
:-p:rofl2:

Tygrysku fajnie,że sie tak integrujecie z mężusiem;-)a jeśli chodzi o zakupy to ja też nie mam szans na jakikolwiek wybór w obecności Bianki:zawstydzona/y: mimo iż się długo nie zastanawiam ona szybciej wytrąci mnie z równowagi ściąganiem z półek wszystkiego co jej wpadnie w ręcę, więc wychodzę i wracam sama innym razem

Cześć dziewczyny

Kankiya, tygrysku zazdroszczę Wam tych wypadów do kina.

Myszqo ale masz fajnie z tym SPA.

My dzisiaj bylismy na wycieczce rowerowej, Mati zachwycony bo wstąpilismy do folwarku zwierzęcego. A mnie boli tyłek od jazdy na rowerze :-D, ale fajnie było.

:-p:rofl2:

Tygrysku fajnie,że sie tak integrujecie z mężusiem;-)a jeśli chodzi o zakupy to ja też nie mam szans na jakikolwiek wybór w obecności Bianki:zawstydzona/y: mimo iż się długo nie zastanawiam ona szybciej wytrąci mnie z równowagi ściąganiem z półek wszystkiego co jej wpadnie w ręcę, więc wychodzę i wracam sama innym razem

A ja juz się nauczyłam, że Mateusza nie biorę na większe zakupy, bo jestem bardziej zmęczona bieganiem za nim ... ostatnio byliśmy w centrum handlowym i w ostatniej chwili zdążyłam złapać ogromnego manekina, który się przewracał bo Mati chwycił za nogę.

reklama
A wiecie na co ja bym miała ochotę? Żebyśmy się gdzieś spotkały wszystkie razem. Ale bez dzieci. Zeby był pełen luzik i relaksik. Dobre winko i pogaduchy nie przerywane wołaniem o picie, jedzenie i siku :-D

Do góry