KANKIYA
Fanka BB :)
:-(jejku człowiek chowa dzieciaczka, dba o niego,kocha ponad życie a póżniej coś takiego.. też planuję zaszczepić Biankę jak pójdę do pracy...Cześć dziewczynki
W srodę zmarła 6 letnia dziewczynka na sepse z miejscowości położonej niedaleko nas :-(
Ehh ....
Witam wieczorkiem,
wypad do kina mogę zaliczyć do udanych, nie oglądałam I części KACA VEGAS,ale druga była nawet spoko, końcówka najlepsza muszę obejrzeć I dla porównania;-) najgorzej było przed wyjściem,bo Bianka jeszcze nie spała i nie chciała zostać z tatusiem
krzyczała,że tatuś ma iść do komputera a mamusia spać.. niestety dziecko kojarzy tatę tylko z komputerem i tym,że jest ciągle w pracy(chociaż nie zawsze tak jest naprawdę) chwilami odechciewało mi się tego wyjścia po takiej akcji ,ale w końcu zebrałam się i wyszłam a póżniej i tak za nią tęskniłam następnym razem uśpię ją najpierw tak jak do tej pory robiłam,aby nie psuć sobie wieczoru.
Vive ja też przy drugim dzieciaczku dałabym sobie więcej luzu jakbym miała możliwość;-) wypoczęta i wesoła mamusia da więcej szczęścia dziecku niż ta zmęczona i nerwowa
Edee co z Twoim kontem na Nk, dali Ci już odpowiedz?daj znać, bo sama jestem ciekawa co tam Ci się narobiło
Mamusiu o której Karolcia chodzi Ci spać, czy wracając o 20 do domu widziałyście się przed jej snem czy przez 2 tygodnie wcale?
Ostatnia edycja: