reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu.. strasznie mi przykro..., ode mnie również przyjmij wyrazy głębokiego wspólczucia:-(

u nas też wyszło słonko,ale wieje silny wiatr i pogoda taka zdradliwa. Jest u mnie moja mamcia, spi u nas dzisiaj więc odejdzie mi wieczorne usypianie i trochę poćwiczę wieczorkiem a może pójdę pobiegać;-)

reklama
Kokusiu, naprawdę bardzo mi przykro z powodu Twojego taty (*), wiem doskonale co czujesz, bo 3 miesiące temu zmarła moja UKOCHANA BABUNIA :( i do dziś czuję ogromny smutek ;( ehhh:(

Edus sciskam mocno!!

a my sobie zrobilismy przed snam 1,5 godzinna przejazdzke rowerowa po lasach i az lepeij teraz czlowiekowi sie bedzie spac:) kocham lato mowilam juz to??? hahha:)

Witajcie dziewczynki

Kokusia przyjmij ode mnie wyrazy współczucia ...

Eduś tak mi przykro ...

Kana co się dzieje ?

Madzienko super, że wakacje się udały.

Tygrysku jeszcze nie kupiłam podkładu.

Przepraszam , że was ostatnio zaniedbuje, ale nie mam czasu na nic.
Wczoraj byłam podpisać umowę w przedszkolu. 27 czerwca spotkanie z paniami przedszkolankami, a 28,29,30 czerwca drzwi otwarte.

Aaaaa jutro idziemy na wesele i mi się strasznie nie chce :no:

reklama
Kokusiu bardzo mi przykro :-(.
Ja tez lubie lato tylko nie jak jestem w pracy. Wczoraj nawiedziły nas burze z ulewami. W nowej siedzibie jest bardzo przyjemnie, na szczęście mam dobrego kolegę, z którym zabieram się do pracy, muszę tylko dojśc na odpowiedni przystanek, ale to już mniejszy problem. Maja byłą wczoraj na wycieczce z przedszkola w stadninie koni. Jeździli bryczką, jedli kiełbaski i odpoczywali na trawce. Na weekend wybieramy sie do rodziców więc miłego wypoczywania i wygrzewania się w słoneczku.

Do góry