reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Jestem jestem:-D zupę gotuję

Dzień dobry
U nas dzisiaj niebo tez zachmurzone, chyba troszkę pogoda daje nam odpocząć od słoneczka...
a miałysmy dzisiaj w planach wypad na działeczkę...no nic trudno...

Kankiya zdroweczka dla Bianeczki i gratulacje nocnika my dalej z pampem:zawstydzona/y:

reklama
hahha:)

nio ale najwazniejsze ze cieplutko i nadal mozna w krotkim rekawku chodzic:) a tej dzialki to wam zazdroszcze oj tak:) my mielismy dzis na rowery jechac ale chyba sobie odpuszcze gdzy nie chce zeby nas deszcz spotkal:(

Hej dziewczynki. My dziś zrobiłyśmy sobie wagary od szkoły:-). Dziewczyny zadowolone bo w końcu się wyspały. Ostatnio niestety normą było wstawanie przed szóstą a kładzenie się spać po 23 co dla moich dzieci jest masakrą bo one góra o 21 już śpią.
Zresztą obie są zakatarzone bo wg niektórych mam w szkole katar to nie choroba:wściekła/y:

Kankiya zdrówka dla Bianki no i przede wszystkim gratki za odpieluchowanie.

Madzienko nie przejmuj się Julci w końcu też znudzi się pieluszka;-)

U nas dzisiaj pochmurno ale bardzo cieplutko. Ja się cieszę że w końcu słońce daje od siebie odpocząć bo ostatnio trochę daje mi się we znaki. Głównie przez to że w czarnych ubraniach jest strasznie gorąco.

A i musimy niestety oddać naszego kota bo zrobił się straszny łobuz i gryzie mi dziewczyny. Ja rozumiem jak mu dokuczają to się broni ale ostatnio zaczął je gryźć w nocy jak śpią. Martynie ostatnio tak przejechał policzek że ma szramę spod oka pod nos.
Trochę mi go szkoda bo taki fajny wesolutki z niego kotek. No ale bezpieczeństwo dzieci jest dla mnie ważniejsze. Na szczęście ciocia zgodziła się nim zaopiekować i na pewno będzie mu u niej dobrze.

Witajcie dziewczyny;
my rozpoczęliśmy sezon kąpielowy i skwarkowy i już mam pierwsze oparzenie :-(

U nas tez się chmurki dziś pokazały i powiem szczerze, że nie obraziłabym się o deszczyk.

Zdrówka dla choruszków.

Hejka:)
Właśnie skończyłam prasowanie i czuję się jakbym wróciła z sauny przez ten upał:szok:.Byłam dzisiaj z Bianką u lekarza,bo zaniepokoił mnie jej kaszel a lekarka dodała jej tylko syrop Pulneo ze względu na to,że 1,5tyg temu brałyśmy antybiotyk ,mam nadzieję,że jej pomoże, bo tak się bidula męczy od rana a wieczorem po butli z kaszą zwróciła wszystko podczas kaszlu:-(
Dzięki dziewczyny za dobre słowo liczę,że szybko nam minie;-)

Madzieńko nie wiem jakich metod próbujesz z odpieluchowaniem , ja przekupiłam Biankę nagrodami, bo wczesniej nocik "parzył":-D może tez spróbujesz, teraz robi siuśki na raty po kilka kropel aby dostać więcej nagród cwaniara mała,ale się nie daję i nagradzam ją za większe ilości:-)

Kokusiu przykro mi z powodu oddania kotka, ale dzieci najważiejsze, ja co do kotów to mam małe zaufanie zdecydowanie bardziej ufam psom chociaż też nigdy nie wiadomo tak jak z ludżmi:baffled:

Zapominajko mam nadzieję,że to poparzenie nie jest bardzo poważne i szybko się zagoi

Kanuś gdzie jesteś?? nie dołuj się tylko kochana

siedzę i sączę zimne piwko relaksując się ,mam nadzieję,że nie zaszkodzi mi na chore juz gardło:sorry2: a i słucham kushelrocków mam nadzieję,że się nie zdołuję..
miłego wieczorku i nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie :-)
U nas dzisiaj troszkę chłodniej i troszkę chmurek, nadzieja na deszczyk jest. Co prawda chciałam z małym nad jeziorko pojechać, ale trudno. Muszę coś wymyślić.

Zaraz brykam na zakupy.

Kokusiu dzięki za ankietę.

Do góry