reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
hej u nas upał!!!!! wysiedzielismy sie w piaskownicy do poludnia a teraz czas na relaks haha Filip spi a ja laduje sie kawką:)

Zapominajko jaka wichura???!!! My takowej nie chcemy nam tak dobrze jak jest!!!:)

Myszko zazdoszcze tego leniuchowania na trawce :)

witam poweekendowo:tak:
Tutaj był długi weekend i dzis czuje sie jakby był poniedziałek...a nie lubie poniedziałków:-D
Wogóle smutno mi dzisiaj bo moja mama wyjechala dzis do niemiec do pracy na dwa miesiace i mimo ze i tak kontaktowalismy sie tylko przez tel lub skypa to jakos smutno mi ze pojechała:-(Mój tata został z moją siostrą i bratowa pojechaa do pl, bo tata ma miec dosc powazną operacjeza trzy tyg...Chciabym zby czlse po niej dobrze i prylec do na na jesien

Zazdroszcze Wam dziewczyny upałów, my pogode mamy do bani:wściekła/y:

Zapominajko gratulacje oddania pracy pewnie bedzie ,,bezbykowa,,:-D

Anoli dzięki, ale szczerze wątpię.

Zdrówka dla taty, daj znać kiedy ta operacja, to potrzymam kciuki. A pogoda i do was dotrze!

Wszystkiego najlepszego dzieciaki z okazji dnia dzieciaka!!!!:-):-)

u nas znow piekny upalny dzien !!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zmykamy do piasku paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:-D

ZDRÓWKA DLA NASZYCH DZIECACZKÓW I WSZYSTKIEGO NAJJJJ:-)

u nas pochmurno,chyba zanosi się na deszcz a szkoda ,bo miało byc tyle atrakcji na powietrzu:-(zobaczymy ,może nie będzie padało;-)
Anoli ja też życzę dużo zdrowia Twojemu tacie, daj znać po operacji

Bianka dalej robi w gatki:-(zaczyna mnie to coraz bardzie irytować... Na dwór ubieramy pampersa,bo nie chcę aby nasiusiała do piaskownicy podczas zabawy, ale musze to zmienić chyba i chodzić w bardziej odludne miejsca,bo niegdy jej nie nauczę:zawstydzona/y:

reklama
Do góry