reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie.
Ja również składam najserdeczniejsze życzenia dla naszych forumowych dzieciaczków.
Za nami dzień pełen wrażeń, atrakcji i gości. Najpierw dzień dziecka dziecka w szkole z konkursami, zawodami, prezentami, ogniskiem i dyskoteką.
I tu muszę się pochwalić że Martynka w konkursie recytatorkim wierszykiem J. Brzechwy "Samochwała" zajęła 2 miejsce w grupie klas 0-4.
Potem dziewczynki przyjmowały gości oczywiście z prezentami. Na szczęście wszyscy zastosowali się do mojej prośby żeby nie kupować żadnych zabawek.
A na festyn wybieramy się w niedzielę.
Anoli zdrówka dla taty.
Mój niestety już od miesiąca leży w szpitalu w krytycznym stanie.
Kankiya ja bym nie zostawiania Bianki w mokrych majteczkach. Może sobie przecież podziębić pęcherz.
U nas na szczęście Nati sama się odpieluchowała. Teraz już tylko na noc zakładamy pieluchę. Nawet się nie spodziewałam że tak łatwo pójdzie. Może dlatego że mi za bardzo na tym nie zależało.
Ja również składam najserdeczniejsze życzenia dla naszych forumowych dzieciaczków.
Za nami dzień pełen wrażeń, atrakcji i gości. Najpierw dzień dziecka dziecka w szkole z konkursami, zawodami, prezentami, ogniskiem i dyskoteką.
I tu muszę się pochwalić że Martynka w konkursie recytatorkim wierszykiem J. Brzechwy "Samochwała" zajęła 2 miejsce w grupie klas 0-4.
Potem dziewczynki przyjmowały gości oczywiście z prezentami. Na szczęście wszyscy zastosowali się do mojej prośby żeby nie kupować żadnych zabawek.
A na festyn wybieramy się w niedzielę.
Anoli zdrówka dla taty.
Mój niestety już od miesiąca leży w szpitalu w krytycznym stanie.
Kankiya ja bym nie zostawiania Bianki w mokrych majteczkach. Może sobie przecież podziębić pęcherz.
U nas na szczęście Nati sama się odpieluchowała. Teraz już tylko na noc zakładamy pieluchę. Nawet się nie spodziewałam że tak łatwo pójdzie. Może dlatego że mi za bardzo na tym nie zależało.
tygrysek82
Fanka BB :)
Hej a u nas po wieczornej burzy się ochłodzilo i dziś jest tak ch,murzasto buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Madziu ja wciaz czekam na fotki
Madziu ja wciaz czekam na fotki
KANKIYA
Hej u nas też dzisiaj chmurzasto i 15stopni jak na razie:-(
Kokusiu gratulki dla Martynki, co z Twoim tatą..?mam nadzieję,że zdarzy się cud i wyzdrowieje..
dzięki za rady,
wczoraj 2 razy zrobiła siuski na nocnik,bo przekupuję ją magnesami na lodówkę z bochaterami Dobranocnego Ogrodu;-)Na imprezie z okazji Dnia Dziecka pomalowali mi dziecko na kotka i dzisiaj też chciała, więc wziełam czarną kredkę do oczu i ją pomalowałam,ale się cieszy
Madziu ja też czekam na fotki;-)
Kokusiu gratulki dla Martynki, co z Twoim tatą..?mam nadzieję,że zdarzy się cud i wyzdrowieje..
dzięki za rady,
wczoraj 2 razy zrobiła siuski na nocnik,bo przekupuję ją magnesami na lodówkę z bochaterami Dobranocnego Ogrodu;-)Na imprezie z okazji Dnia Dziecka pomalowali mi dziecko na kotka i dzisiaj też chciała, więc wziełam czarną kredkę do oczu i ją pomalowałam,ale się cieszy
Madziu ja też czekam na fotki;-)
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie. U nas w nocy przeszły dwie burze i dzisiaj chyba znowu się na jakąś zanosi bo strasznie duszno.
Niestety cud się nie wydarzył i mój tata zmarł dziś rano (*)
Niestety cud się nie wydarzył i mój tata zmarł dziś rano (*)
blizniaki2000
Kokusia, bardzo mi przykro, przyjmij wyrazy współczucia. (*)
Przytulam wirtualnie
Przytulam wirtualnie
Kokusiu wyrazy współczucia...tulimy Cie mocno!!!!
Fotki będą obiecuję, już prawie wybrałam co ciekawsze spośród prawie 2 tys. zrobionych...
ale ja uwielbiam ten upał...nie mogę nasycić się tym słoneczkiem i temperaturami...
my po spacerku i zakupach, Jula wcina kolejnego loda w oczekiwaniu na zupę
Fotki będą obiecuję, już prawie wybrałam co ciekawsze spośród prawie 2 tys. zrobionych...
ale ja uwielbiam ten upał...nie mogę nasycić się tym słoneczkiem i temperaturami...
my po spacerku i zakupach, Jula wcina kolejnego loda w oczekiwaniu na zupę
tygrysek82
Kokusiu przykro mi......
Madziu lo matuchno filip po lodzie napewno nie zechcialby obiadku zjesc hahha
u nas zrobilo sie znów cieplutko parnie upalnie wyszlismy na spacerek w kaloszkach i filip nie ominal zadnej kałuży haha
zupka u nas tez sie gotuje dziecko spi i nabiera powera do dalszego dnia a ja zbieram sily na jego nowe pomysly
wczoraj rozpoczelismy sezon balkonowo basenowy ach ta radosc a popoludniu jak pogoda sie nie zmieni to moze zaliczymy krotka wycieczkę rowerową do lasu
miłego dnia
Agaciu i zakupiłas ten podkład??
Agatkas ja ciebie widziałąm na NK dzisiaj!!!!
ps. Madziu ja tez kocham słonko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas zrobilo sie znów cieplutko parnie upalnie wyszlismy na spacerek w kaloszkach i filip nie ominal zadnej kałuży haha
zupka u nas tez sie gotuje dziecko spi i nabiera powera do dalszego dnia a ja zbieram sily na jego nowe pomysly
wczoraj rozpoczelismy sezon balkonowo basenowy ach ta radosc a popoludniu jak pogoda sie nie zmieni to moze zaliczymy krotka wycieczkę rowerową do lasu
miłego dnia
Agaciu i zakupiłas ten podkład??
Agatkas ja ciebie widziałąm na NK dzisiaj!!!!
reklama
zjadła i to całą michę
to dobrze że nie tylko ja:-)...bo wszyscy dookoła tylko narzekają uff jak gorąco