reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej kochane mamutki...

u nas wczoraj tak sypało,że bloku po sąsiedzku nie widziałam :) hahha masakra
a rano było - 2 :szok: i skrobał mój chłopina szyby:-D
Alex wporządku ale w piatek wieczorkiem miał cos nie tak z brzyszkiem i wymiotował...ale już jest ok :)
my nadal prowadzimy swój mały interesik ale czasami mam naprawde chęć rzucić to wszystko w cholere;/
no ale cóż takie życie....coś trzeba robić:-)
Mój D teraz nakleja naklejke narożną i wygląda super :)
a ja przed chwilką sobie troszkę pograłam w Croca :)
i jakas taka senna jestem ostatnio:szok:

reklama
witaj Pyciolku:)
jak senna to w ciazy jestes hah:)

u nas tak nijako na dworze torche chmurek troche blekitnego nieba ....nijako....

jutro imieninki mojego malucha trzeba jakieś ciasto upiec:)

Witam z kawką

Kokusia, fajnie że imprezka udana, życzę wiecej, jak organizatorki ok, to i impreza spoko wychodzi.

Kanusia, zazdroszczę widoków, prześliczne radosc dla duszy i oczu. Przyjemnego dnia i udanych wycieczek.

Pyciołek w ciązy:szok::-D:szok:
Pogoda masakryczna, widziałam w tv, u nas na szczęscie nie jest tak źle, ale i tak wolałabym żeby było cieplej. A Madzia też miała grypke jelitową, nawet teraz jeszcze nie do końca przeszło, tyle że ona nie wymiotuje, ale ma rozwolnienie. Do tego wszystkiego doszło jej jeszcze przeziębienie.

Tygryskowa, znowu w kuchni szaleje:-D, wszystkiego najlepszego dla solenizanta

Madzia zaczyna pokazywac różki, wczoraj ugryzła Grzesia w cycka, kazałam przeprosic, a ona nie i koniec, no to do kąta, ryczała ładnych parę minut, ale w końcu się namyśliła, przeprosiła, ukochała, powiedziałam że juz nie bedzie, do następnego razu pewnie:-D

Witajcie kochane :)

u nas przepieknie!!!!!!!!!!!!!!! nie chce Was dolowac,ale chyba aura pogodowa odwrocila sie tym razem na nasza korzysc:)

Blizniaczku no wchodza nasze "krolewny" w okres buntu strasznego!!!!przechodzimy to samo....tylko Mari swoje bunty wyrzuca na nas:p
Tygrysku Ty otworz swoja restauracje!!!!

Wczoraj pojechalismy na Wasaga Beach....cudowne miejsce tym bardziej w sezonie....ale wczoraj mimo pieknej pogody wialo strasznie wiec tylko troszke pochodzilismy i dalej w trase...

Dzisiaj bedziemy doglebnie poznawac TORONTO....China Town, DownTown Toronto... takze masa zdjec bedzie:)

Kochane uciekam lapac promienie na balkonik:) do pozniej maybe:):-):-):-)

A u nas słoneczko widać. Ale zimno...
Tygrys jakie ciasto? Fifi robi bal?

zapominajko no wlasnie nie mam pomyslu na ciacho jakies takie zjadliwe zeby bylo hahaha a balu fifi nie robi tak tylko kameralnie zeby ten dzien byl troszke inny od normalnego:)
myslalam o jakims sernikowo smietankowym na zimno ale mam czas do jutra z namyslem:)

Witam z kawką

Kokusia, fajnie że imprezka udana, życzę wiecej, jak organizatorki ok, to i impreza spoko wychodzi.

Kanusia, zazdroszczę widoków, prześliczne radosc dla duszy i oczu. Przyjemnego dnia i udanych wycieczek.

Pyciołek w ciązy:szok::-D:szok:
Pogoda masakryczna, widziałam w tv, u nas na szczęscie nie jest tak źle, ale i tak wolałabym żeby było cieplej. A Madzia też miała grypke jelitową, nawet teraz jeszcze nie do końca przeszło, tyle że ona nie wymiotuje, ale ma rozwolnienie. Do tego wszystkiego doszło jej jeszcze przeziębienie.

Tygryskowa, znowu w kuchni szaleje:-D, wszystkiego najlepszego dla solenizanta

Madzia zaczyna pokazywac różki, wczoraj ugryzła Grzesia w cycka, kazałam przeprosic, a ona nie i koniec, no to do kąta, ryczała ładnych parę minut, ale w końcu się namyśliła, przeprosiła, ukochała, powiedziałam że juz nie bedzie, do następnego razu pewnie:-D

dziekuje w imieniu jutrzejszego solenizanta:)

Witajcie kochane :)

u nas przepieknie!!!!!!!!!!!!!!! nie chce Was dolowac,ale chyba aura pogodowa odwrocila sie tym razem na nasza korzysc:)

Blizniaczku no wchodza nasze "krolewny" w okres buntu strasznego!!!!przechodzimy to samo....tylko Mari swoje bunty wyrzuca na nas:p
Tygrysku Ty otworz swoja restauracje!!!!

Wczoraj pojechalismy na Wasaga Beach....cudowne miejsce tym bardziej w sezonie....ale wczoraj mimo pieknej pogody wialo strasznie wiec tylko troszke pochodzilismy i dalej w trase...

Dzisiaj bedziemy doglebnie poznawac TORONTO....China Town, DownTown Toronto... takze masa zdjec bedzie:)

Kochane uciekam lapac promienie na balkonik:) do pozniej maybe:):-):-):-)

oj Kana ale ty masz tam fajnie:)
to byla naprawde dobra decyzja zeby tam zostac:)
i czekam na fotki:)

Tygrys jak zrobisz ciacho na zimno z galaretkę, to się spodziewaj nas na kawie :-) Strasznie za mną chodzi.

Dobry wieczór :-)

tygrysku-uważaj, bo jeszcze wpadnę...:-D

Dzisiaj mój Maksiu zrobił kupkę po 16 dniach :szok: myślałam, że teraz będzie już lepiej, bo od dwóch dni troszkę go męczył brzuszek, a tu niespodzianka-"popsuł" mi się synek. Cały dzień spędził na rączkach i brzuszek go męczył jeszcze bardziej. Po takim dniu jak dzisiaj doceniam jakiego mam grzecznego synka na co dzień :-)

reklama
Do góry