reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry....u nas dzisiaj słonecznie a my godzinkę temu przebudziliśmy się:zawstydzona/y:wiec trzeba zaplanować dzionek

miłego wolnego...

Dziekuje dziewczynki zabawa była super, wytańczyłam sie, pojadłam, wróciliśmy wczoraj wieczorem. Po drodze wstapilismy do Bałtowa zobaczyć dinozaury, bardzo fajne miejsce, polecam.
Agaciu, ale Ci Mati wykręcił numer, haha
Maja idzie jutro do przedszkola, strasznie jestem ciekawa jak sie tam będzie czuła.
U nas też zimno, ale przynajmniej słońce świeci i może wybierzemy się na lody.

Zanplo super że zabawa udana....:tak:

widziałyście co się dzieje w Polsce
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif

ZIMA
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

zdjęcie z dziś
no.gif
no.gif
no.gif

Witam kochane:)

Mam nadzieje,ze majowki w wiekszosci udane mimo pogody...z tego co piszecie nie za specjalnej...
U nas tez wczoraj rano bylo deszczowo,a popoludniu juz sloneczko i ponad 20 stopni....
ta pogoda tutaj mnie dobija...zmienia sie jak w kalejdoskopie....
A dzisiaj znowu deszcz....ale jeszcze nie widaomo czy tylko:p hahaha

Poza tym bylyusmy wczoraj z mama na zakupach...tutaj jest takie centrum gdzie sa same outlety.....no po prostu bylam w raju:p hahahah \

kupilysmy sobie kilka fatalaszkow:p

chyba w tym tyg robimy ta pierwsza czesc prawka...zobaczymy co bedzie:)

ciskam Was kochane i pozdrawiam mocno i serdecznie!

Madziu patrzac na te zdjecia......nie chce wracac:p hahahah

No i nowym przedszkolakom.....GRATULUJE!!!

Kanus trzymamy kciuki za pogode i prawko...

u mnie na razie nie pada i sniegu nie ma(fotka gdzies z Polski)...a jak u Was dziewczynki???

ha u nas wlasnie sypie snieg masakra!!!
Madziu zdjecie bez komentarza pozostawie hahha:)
Kana szalje kobieto szalje;a0
Zanplo super ze zabawa udana:)

reklama
Do góry