reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Marzycielko sto latek

Vive, szkoda ze sie nie udało z przedszkolem, ja jeszcze żyję w niepewnosci, ale nie stresuję się tym, bo małej pilnuje Ciocia i jestem z tego układu bardzo zadowolona.

Kanus, spokojnego pakowania.

Agatkas, Myszqo i Kanusiu, dzięki za odp w sprawie kolorku farb. Jakoś tak nie przepadam za zielonym i też bardziej myślałam ak jak Kana, żeby zrobic coś w fioleciku.

Podam Wam przepis na fajne ciacho ze słonecznikiem, może się którejś przyda na święta;-)

reklama
Bliźniaczku dziękuje:)

No już jesteśmy spakowani....jeszcze tylko musimy iść do sklepu po jakieś gazeciaki i przekąski dla MARICZKI:)

Jestem "dziwnie" spokojna....albo cisza przed burzą,albo nie wiem.....oswoiłam się z sytuacją?!

ok nie zanudzam...odezwę się jeszcze wieczorkiem:*

my dzisiaj byłyśmy na bardzo długim spacerku....nóg nie czuję w tylnej części ciała
embarrassed.gif
embarrassed.gif
odwiedziłyśmy moją prackę z życzeniami i zwiedziliśmy całe osiedle dookoła...Jula oczywiście na hulajnodze, ale skąd ona ma tyle siły
rofl.gif
rofl.gif
rofl.gif
to ja nie wiem

a teraz zmeczenie odsypia, od ponad 2.5 godziny śpi a mi już nudzi się:tak:

gdzie jesteście...wszystkie siedzą na placach tylko ja z moim śpioszkiem w domu??
embarrassed.gif

reklama
Do góry