reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zdrowka vive!!

Oluś z tym podbitym okniem i filip z warga sina i napuchnieta jak po pszczole wygladaja jak dzieci dotkniete przemcą domowa......:eek::sorry:

reklama
Madzienko ozdoby piękne. My też trochę kombinujemy. Zrobiłyśmy z dziewczynkami mini ogródek z pasącymi się kurkami i do tego girlandę na okno.

Vive spokojnie być może to nie skaza tylko przebiałkowienie właśnie dlatego że jesz praktycznie sam nabiał. Ogranicz albo odstaw na jakiś czas i zobaczysz że Maksowi powinno się poprawić.
Zdrówka dla Was.

Tygrysku Ty się śmiejesz a ja raz musiałam się w szkole tłumaczyć bo tak się zdarzyło że Martynki prawie dwa tygodnie nie było w szkole bo chorowała a że w między czasie się wściekała i podbiła sobie oko to potem się na mnie nauczycielka dziwnie patrzyła. Bo mała wyglądała tak jakbyśmy ja bili.

Kokusia ja jak dzis bylam w skepie z filipkiem to pani tez sie dziwnie na warge filipka patrzyla hahah jezu az mi wstyd bylo co mogla sobie pomyslec ....

Jestem i ja;)

Madziu pakowanie w toku....dzisiaj jeszcze kilka rzeczy pokupowałam....
a ozdoby macie przepiękne!!!
Madziu chciałam Cie w ogóle o coś prosić,ale zawsze zapomniałam,a teraz to już niestety za póżno....

Vive zdrówka dla maluszków;) a oczko mam nadzieje szybko wróic do normalnych kolorków;)

Oj kochane pogoda naprawde cud- miód;)
Mari wstanie i lecimy dalej na dwórek, wczoraj miała takie wypieki wieczorkiem, chyba ja słoneczko złapało,ze dzisiaj to już ja wysparuje....
ooo i rano z piaskownicy nie chciała wyjsc:p hahhaha

ok uciekam zobaczyc do mojego spioszka;)

zdrowka vive!!

Oluś z tym podbitym okniem i filip z warga sina i napuchnieta jak po pszczole wygladaja jak dzieci dotkniete przemcą domowa......:eek::sorry:

Powiem Ci, że ludzie się dziwnie patrzyli na nas, jak byliśmy na spacerku w piątek-no ale to rzeczywiście wygląda, jakby dostał w oko, bo mu się sine zrobiło całe :-D

No i niestety Oluś się do przedszkola nie dostał :-(

Marzycielka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Vive
tak mi przykro...a tylko do jednego składaliście??

Kanuś
gotowa do drogi??zajrzyj na pocztę coś wysłałam:tak:

Miłego dzionka, u nas pogoda rewelacja.....

Madziu kochana :*:* Dziekuje Ci serdecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!
oba są przepiękne!!!!!
i nie mogę się zdecydować ,więc postsram się wywołać dzisiaj oba:)

Dzien dobry kochane;)

U nas pięknie ,słonecznie,a mnie od rana boli brzuch....chyba nerwy....
co do pakowania.... jestem w mniejszej połowie....
Ale to dlatego,ze jeszcze nie wyschło do konca pranie....
zaraz ide na ostatnie zakupki.....

pozniej sie jeszcze odezwe!!!!! buzaczki:*

reklama
Marzycielka WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!

Vive
tak mi przykro...a tylko do jednego składaliście??

Kanuś
gotowa do drogi??zajrzyj na pocztę coś wysłałam:tak:

Miłego dzionka, u nas pogoda rewelacja.....

u nas są tylko dwa i ta sama komisja rekrutacyjna :-( Ale podobno przyjęli tylko 5-latków, tak mi sąsiadka mówiła, bo list jeszcze nie widziałam.

Marzycielko-spełnienia marzeń :-)

Do góry