reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie kochane

Zanplo gratulacje !!!

A ostatnio to samo pomyslałam o Matim co Ty o Mai. Taki mądrala, wierszyki na pamięć umie, piosenki śpiewa, umie liczyc do 10 , powie adres gdzie mieszka, jak się nazywa jak ma na imię, ile latek ... a siusiu NIE !!! A ja cche go dac do przedszkola, jestem ciekawa co to bedzie jak on w pieluchy robi i ze smoczkiem i przytulanka wciąż chodzi :szok:

Dzisiaj było u nas ładnie, teraz wróciliśmy ze spacerku, ale juz się troche zimno zrobiło.

Hej dziewczynki :-)

Mój Olek prawie nic nie mówi. Ja w jego wieku recytowałam wierszyki i śpiewałam piosenki, co mam nawet nagrane na kasetę :-) A on mówi tylko mama, tata, baba, a resztę tylko powtarza jak mu się powie. W pieluchy tez robi, chociaż jak wstaje, to robi siusiu do kibelka, ale żeby sam powiedział, ze chce, to nie...

Zanplo-gratuluję!!!! Ja też zdałam za pierwszym razem, ale że nie jeździłam, to mam teraz problem. Odkąd zmieniliśmy samochód na kombi, boję się jeździć :szok: Będę musiała wziąć jakieś lekcje doszkalające....

A my dzisiaj załatwiliśmy chrzciny na 30 lipca, ale ksiądz jeszcze nie wie, ze nie mamy ślubu kościelnego. Mam nadzieję, ze nie zmieni zdania, jak już się dowie ;-)

W Lidlu są od dzisiaj fajne trampki. Kupiłam Małemu i sobie :-)

Dziękuję dziewczyny :-).
Agaciu właśnie nie wiem o co z tym wszystkim chodzi. Czemu to sikanie jest takie trudne, a może te dzieci są po prostu wygodne i nie chce im się skoro i tak jest pielucha, albo mama przebierze jak sie zesika w spodnie :-).
Bylismy na basenie, bo planowalismy juz to od dawna, ale jakoś ciagle coś wypadało. Maja się wybawiła, a później padła ze zmęczenia.
Chyba czas na kawkę. Słoneczko juz zagląda więc będzie ładny dzień.

witam dziewczynki:)
zanplo gratulacje!!!!:)
Vive widze ze trampkowe szalenstwo i was dopadlo hahha ja tez kupilam filipkowi trampeczki dlugie błękitne w ccc:) za 29 zł:)
ogladalam prognoze pogody na weekend i w niedziele ma byc sloneczko i 18 stopni!!!! bosko:)

Agatkas jak tam imprezka ?? jeszcze po niej odpoczywasz:)

Witamy i my:)

No my tez mamy w planach trampeczki dla MARICZKI:) upatrzyłam sobie w Re-Kids i teraz tylko czekam na chętnych na wyjazd do Gdanska:p hahaha
Może w weekend tatusia mojego przekabacę jakoś:p

Poza tym u nas to słoneczko jakoś leniwie się przedziera,ale mam nadzieje,ze chociaż na chwilkę się pokaże.....
poza tym u nas wszystko ok....wczoraj byliśmy u mojej cioci, przyjechała moja kuzynka z synkiem 5 miesięcy starszym od Mari i tez przylecieli z kanady jakis 4 dni temu....
przy Wiktorku stwierdziłam,ze moje dziecko to "oaza spokoju i grzeczności" hahahahah chociaż pod koniec wizyty tez juz zaczynała szalec tak jak on...

Vive myślę,ze będzie dobrze i nie będzie Wam robił problemu....chociaż sama pamiętam te "pogadanki" o "prawdziwym związku";p

Witam po długiej nieobecności:zawstydzona/y:

Zanplo, najserdeczniejsze gratulacje, teraz to prawdziwy wyczyn zdac za pierwszym razem, jesteś widocznie urodzonym kierowcą.

Agaciu, Vive, ja myślę, że najłatwiej jest uczyc nocniczka dzieciaczki latem, wiec już niedługo, u mnie sprawdziło sie i przy chłopakach i przy Madzi. A co do przytulanek, to pamiętam że chłopcy chodzili z pieluszkami tetrowymi i zasypiali z nimi i przytulali sie do nich, jak szli do przedszkola to nawet babcia uszyła mi takie mini pieluszki, ze jak bedą płakac to Pani miała im dac, ale jak sie zabawili z dziecmi to o piluszkach zapomnieli.

Tygrysku, tylko i wyłącznie niebieskie trampeczki, kocham niebieski i wszelkie jego odmiany.

Moja Madzia ma takie trampeczki, kolor fioletowy i ten ciemno rózowy:
SUPER MODNE TRAMPKI rozm.23 (1517956644) - Aukcje internetowe Allegro

A ja wstyd sie przyznac nie mam żadnych:-(
Chciałam sie ostatnio zapisac na aerobik, ale niestety nie bardzo jest gdzie, tak to jest jak sie mieszka w takiej dziurze.
Wogóle to ciągle mam jakieś doły, ze jestem gruba, brzydka i takie tam wiosenne smęty.
Na dodatek ja przeziebiona, Krzysiu przeziębiony i jeszcze Madzia przeziebiona, sami zasmarkańce i zakaszlańce w domu:no:

reklama
Witaj Blizniaczku:) jak milo cie widziec:)
oj kochana wiosna chyba zadna z nas nie jest zadowolona ze swojego wygladu po zimie:( zapuszczonym sie jest skóra błaga o odrobinke sloneczka ...i faldki takie wieksze zawsze sa:) ale to jest wlasnie najlepszy okres na zmiany i eksperymenty:)
zatem proponuje marsz do fryzjera!!! to na 100% poprawi ci humor !!:)
do tego czerwony pazur i kochana wiosno nadchodze:)

haha ja zaczelam ogladac stare odcinki s o s uroda z tvn style i powiem wam ze baaaardzo duzpo nowych rzeczy o ktorych nie wiedzialam sie dowiedzialam hahah o pielegnacji :) jakos tak wiosennie sie poczulam:)

Do góry