reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Co tutaj się wyprawia kochane?????? :-D:szok:

w ciężkim szoku jestem,bo takiej produkcji nie było chyba od zeszłego roku:p haahha

Tygrysku ja jestem za błękitnymi,chociaz czerwone tez fajne:)
ja upatrzyłam sobie takie:
House Sklep - Buty damskie
nie są drogie,a jeszcze miś bedzie miał zniżki to za jakieś 40zł je przygarnę:tak:
tyle posłużą:)

Upatrzyłam sobie jeszcze kilka ciuszków,al to już na inny czas:p

Kochane u nas na zajączka robi się prezenciki,ale Mari w związku z wyjazdem naszym dostanie większość po powrocie...od szwagierki ma dostać laptopa Micky Mouse... tesciowa planuje taka Barbie ( tak tak zaczął się szał na laleczki:zawstydzona/y:) z małym pieskiem w wóżku i takim większym na smyczy....często to reklamują na mini mini .....

My mamy w planach tablice dwustronną,ale nie taka stojąca,bo Mariczka jest za niziutka...ale taka do rozłożenia na stoliczku...z jedej strony na magnesy i rysowania pisakiem ściernym,z drugiej do rysowania kredą..... myśle,ze bedzie zadowolona:) Mariczka tak lubi rysować.....oderwac jej nie można....

Myszqo straszne to co opisałaś.... nawet nie wiedziałam,ze od tej choroby można mieć takie dolegliwości.... tak jak piszesz najważniejsze,że już wie z czym to się je....:)

Agaciu super zakupki.....Mari tez poki co obkupiona tylko jeszcze jakieś dresiki nam brakują.....i rajstopki,bo z wszystkich wyrosła,ale nie wiem czy teraz opłaca się już kupować....

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry