reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam popołudniowo;
Ja dostałam fajna ofertę botoksu i się zastanawiam...

My korzystamy z pięknej pogody i brykamy na dworze.
Miałam pisać pracę zaliczeniową, ale jakoś nie mogę się zabrać....

reklama
Witamy:)

u nas słonecznie i cieplutko od samego rana, wiec jeszcze chwilka i uciekamy na spacerek:)
ostatnio jakos nie poznaje mojego dziecia....zrobiła sie strasznie nieznosna....bunt na całego....ona chce wszystko sama i sama....
czasem mozna oszalec....

Blizniaczku troszke kasy to jest ale pozniej spokój przynajmniej:)
sciskamy mamuski:)

Hej!
Streetcom to mnie normalnie kocha :-) Ledwo skończyłam testować pieluszki Sleep & Play a już dostałam do testowania napój alkoholowe shadecider. Pycha. Właśnie konsumuje pierwszą butelkę, mimo że jeszcze nie ma dwunastej :-D
Smak trochę jak szampan, ale taki drogi szampan, mniej kwaśny. Troszke jabłkowy i lekko alkoholowy - 4,4%
Normalnie pycha.

A ja wczoraj wyszorowałam w domu wszystkie fugi. Nie róbcie sobie nigdy jasnych fug na podłodze. Masakra.

Myszko to widze, że wziełas się za porządki, ja sobie postanowiłam, że w sobote umyję okna, więc zobaczymy co z tego wyjdzie.
Kana ja właśnie już ten bunt zauważyłam od dłuższego czasu, nie dość że sama to jeszcze wszędzie wejdzie, wszystko dotknie i zaczyna mniej słuchać. Czasem to w ogóle udaje, że mnie nie słyszy, a ja mówię głosno, czasem nawet już krzycze i nic, nie rusza ją to :-D.
Innym razem za to jest kochana, grzeczna, we wszystkim pomaga i jak tu się gniewać.

Cześć dziewczynki

Zanplo oj ja mam z czego się odchudzać :zawstydzona/y:oj i to duzo.
U nas też bunt dwulatka na całego. Wczystko " on sam" :-D i ani rusz.

Myszqo a zdjęcia z imprezy to gdzie?

Jutra mojej siostry córeczka kończy 3 latka :-D

W niedziele mają nas odwiedzić znajomi. Za 2 miesiace urodzi im się synek. Dajemy im nasz wózek no i poszykowałam trochę ciuszków, ale :zawstydzona/y:... ja to jestem taka sentymentalna, że prawie wszystkie zostawiam, bo zawsze coś wymyslę ... bo ładne... bo może będę miała drugiego synka ...no i juz 4 ogromne wory rzeczy za małych mam.

Agaciu wtorkowa impreza to taka kameralna - córki M. przyszły na obiad i ciacho. W dniu urodzin.
A impreza właściwa jest w sobotę. Jutro wieczorem mam do upieczenia 48 muffinek :-) w czterech smakach - espresso, miętowe z czekoladą, z nutellą i z konfiutrą wiśniową.:-)

Dziś muszę jeszcze dosprzątac mieszkanie do końca. A w sobotę przed samą imprezką podłogi pomyć.

No i naszykowac jedzonko - polędwiczki kurczaka zapiekane w bułce tartej i parmezanie, parówki w kocykach (w cieście francuskim), krewetki w czosnku. Deska serów. Deska wędlin. Warzywa w słupki. I do tych wszystkich dan 8 dipów. I jeszcze nachosy. I sałatka owocowa. I moja siostra tort robi w kształcie butelki Jacka Danielsa. I te muffinki - ale to dla gości na wynos. Każdy dostanie zapakowane muffiny na wynos :-)

reklama
Agaciu wtorkowa impreza to taka kameralna - córki M. przyszły na obiad i ciacho. W dniu urodzin.
A impreza właściwa jest w sobotę. Jutro wieczorem mam do upieczenia 48 muffinek :-) w czterech smakach - espresso, miętowe z czekoladą, z nutellą i z konfiutrą wiśniową.:-)

Dziś muszę jeszcze dosprzątac mieszkanie do końca. A w sobotę przed samą imprezką podłogi pomyć.

No i naszykowac jedzonko - polędwiczki kurczaka zapiekane w bułce tartej i parmezanie, parówki w kocykach (w cieście francuskim), krewetki w czosnku. Deska serów. Deska wędlin. Warzywa w słupki. I do tych wszystkich dan 8 dipów. I jeszcze nachosy. I sałatka owocowa. I moja siostra tort robi w kształcie butelki Jacka Danielsa. I te muffinki - ale to dla gości na wynos. Każdy dostanie zapakowane muffiny na wynos :-)
wow ... ale mi smaka narobiłaś ... o matko i wszytsko sama robisz?

Do góry