reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kokusiu oglądaliśmy ten sam rowerek.....ale kasiorki już raczej zabraknie....zajączków mam nadzieje tez! :p hahaah:-D

Bardzo fajny jest, my mamy dla Mari od mojej cioci taki większy,ale jeszcze za duży dla niuni....a ten byłby w sam raz:)

reklama
Tygrysku ja jestem za błekitnymi.

Kana twoje tez są super, i tez błekitne. A co to za zniżki ma Twój miś ?
Mati z rajstopek i bodów tez powyrastała, ale już się nie opłaca nic kupować, więc przepękamy jeszcze.

Agaciu mój Kamil pracuje w punkcie dystrybucyjnym ciuszków z Cropp-a, Housa, Reserved, Mohito i cos tam jeszcze jest chyba:p
o wczesniej była jeszcze bielizna z Esotiq...ale chyba ją odsprzedali,bo przynosiła za małe zyski....

No i tam raz na 3 miesiące Kamil może kupić 15 zniżek....go kosztuje to okolo 50-60zł...
Zniżka wynosi 40% na każde 50zł....jak cos kosztuje np 150zł to daje się trzy zniżki.....i tak zrednio wychodzi od 150zł 60zł taniej:)

Powiem Ci szczerze,ze to sie opłaca....dlatego my dużo ciuszków kupujemy Mari w Re-kids....i ja sobie tez czesto...Kamil to inna bajka...
teraz Reserved ma fajna kolekcje wiosenno-letnią....naprawdę jest w czym wybierać...
http://reserved.com/

reklama
Witam wszystkie mamusie :-)
Nas też w sobote zaskoczył śnieg, chociaż go zapowiadali, ale i tak było zdziwienie :-D. Mąż z tatą zabrali się za porządki w ogrodzie i skończyło się na tym, że obcinali gałęzie w śniegu, ale nie poddali się i dokończyli sprzątanie.
A ja sie pochwalę: ZDAŁAM PRAWKO, jestem taka szczęśliwa, bo nie wierzyłam na początku że nauczę się jeździć, a teraz tak mi się to spodobało, że nie żałuję.
Wczoraj wybralismy się na zakupy, kupiłam sobie buty na wesele, najlepsze, że sukienki jeszcze nie mam, buty dla Mai wiosenne i do sukienki również.
Ostatnio zauważyłam, że Maja ma taka pamięć, że nie można jej byle czego obiecać, bo później wypomina, że coś jej się obiecało, mimo, że mija kilka dni. Tylko nadal się dziwie, że jest taka we wszystkim mądra a zawołać że chce siku to nie potrafi. Jak się doczekam ściągnięcia tych pieluch to będzie święto.
Miłego dnia

Do góry