tygrysek82
Fanka BB :)
I ja jestem z kawusią. Agatka - no! dobrze że jesteś
Ja uwielbiam szpinak. Z penne i serem pleśniakiem i czosnkiem. Mniam. Chyba nawet dziś zrobię taki obiadek bo mam szpinak w lodówce.
Byłam wczoraj na zakupach i chciałam Jankowi kupić czapkę na wiosne. Ale nic nie ma - normalnie w H&M, i Smyku już LATO i tylko czapki z daszkiem są. Czekam aż mi otworzą Mothercare. Zobaczymy czy będzie coś fajnego.
A sobie kupiłam bluzkę i kolczyki - piórka w H&M. Do butów te kolczyki. A buciki mają dziś przyjść.
Jeszcze muszę w przyszłym tygodniu leciec na zakupy i kupić jakąś kieckę bo mam mężowego urodziny i 2 kwietnia robimy imprezę. Na szczęście menu już mam ustalone. Jeszcze tylko musze w domu trochę posprzątać dokładniej. I okna chciałam pomyć ale pogoda dziś byle jaka a jak ładnie to idziemy do parku. O i tak.
I do fryzjera też muszę iść, bo już mam za długie włosy, najgorsza taka nijaka długość, spiąć się jeszcze nie da ale są za długie i mi się z tyłu falują, czego nienawidzę.
I kupiłam Jaśkowi stempelki i wczoraj z pół godziny szorowałam szafę u niego w pokoju
A dziś padł już i śpi. Marudny coś jest, mam nadzieje, że to nie żadne choróbsko tylko pogoda do d.. tak na niego wpływa.
A starsza córa męża jest w szpitalu. Ma już drugi raz "atak" toksoplazmozy. I znowu 3 miesieczne leczenie, leki sprowadzane na zamówienie, trzeba iść do Ministrstwa Zdrowia prosić o zezwolenie na sprowadzanie leków. Okropna choroba. I juz do końca życia co 4-5 lat tak ma niestety miec nawroty choroby. Ona ma na oczach i po każdym nawrocie ma minimalnie mniejsze pole widzenia. Póki co teraz nawet tego nie zauważa, ale to niestety będzie się pogłębiać. A dziewczyna jest na medycynie i myśli o kardiochirurgii. Na szczęście teraz już wie że ma i jest w stanie szybko zareagować jak zaczyna czuć że coś nie jest tak. Więc mamy nadzieję, ze będzie dobrze.
Łoj, się rozpisałam![]()
wow ale post!!!!!!!!! no szok!!!!
wspolczuje tej dziewczynie....
ech dziewczyny ja tez musze sie wybrac do fryzjera
Filip ma kurteczke i czapeczke z jesieni