reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
W ogóle moje włosy błagają o fryzjera ale niestety nie mam się jak wybrac...:(
muszę Alexa wywiesc do mamy w przyszłym tygodniu:)
moja mama dzwoniła osttanio i mówi ze jej sie tak nudzi i żebym przywiozła Alexa chociaż na 2 dni....hahahh fajnie mam co???:-D:-D:-D

ja jestemmmmmmmmmmmmmmmm

jeny pyciol to podroz zycia taka te 290 km:)
Agaciu ja nie myslalam o prezencie na wielkonoc gdyz u mnie nie ma takiej tradycji aby na zajaca cos dawac.....hhaha :) moje dziecko jest juz nazbyt rozpuszczone zabawkami i prezentami wiec jedynie na slodycze moze liczyc w tym dniu:)

Pyciolku filp mi tez wstaje ostatnio o 5 20:) i o 11 juz mi usnal :)
pewnie tez pospi do 14 hahah patrz jak sie zgraly chlopaki:)

Agaciu a czym to cie ta myszka zmobilizowala??:)

no widzisz Tajger tak śpią a my możemy sobie pokawkować,poinkowac i poherbatkować w spokoju :-D
a ja znowu mam problem z obiadem...cieszyłam się,że zrobię naleśniki...ale nawet pijąc herbatke zamiast kawy nie zorientowałam się ,że będzie dupa z nalesników bo tosz to mleka brak ;/ wrrrr:-D
Alexowi zrobię ryż,rybkę i szpinaczek albo marcheweczkę...
a my to nie wiem co pojemy...
chciałam zrobić brokułowa ale kutwa mój mężowy zabrał klucze od pownicy i nie mam dojścia do ziemniaków...hahahha
więc chyba zostały nam kanapki....:-D:-D:-D

reklama
naprościej na świecie:)
mrożony wrzucam na masełko,duszę. dodaję pieprz,sól i trochę śmietanki albo jogurtu naturalnego :) i już.Alex za nim szaleje:)

Do góry