reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

Melduje sie kochane:-)

Dziekuje za trzymanie kciuków:tak: i za gratulacje:tak:

Wszystko poszło wporządku, po niecałych dwóch dobach po cc jestesmy juz w domku:tak:

Zuzia grzeczna całkiem jak Hania:tak:
Jestesmy zaskoczeni bo spodziewalismy sie klona Hani a Zuzia całkiem inna:-)

reklama

Wszystko poszło wporządku, po niecałych dwóch dobach po cc jestesmy juz w domku:tak:

Anoli
powtórze się mała jest przesłodka:) i faktycznie ja podobnie jak Ty uważam,ze są różne:) może noseczki te same,ale buziulki już inne:) Ale to właśnie jest fajne:)

Anoli ale Cudo!!
Gratulacje! :D

reklama
My zaliczyliśmy dzisiaj drzwi otwarte w przedszkolu...
I chyba przestałam się łudzić, że uda nam się od września iść. Dyrektorka powiedziała mi wprost, że na 75 miejsc ( w sumie) 120 podań dotyczy 5 i 6 latków, a tych dzieci, które już chodzą nie wyrzuci...
Normalnie się załamałam. Wyć mi się chce...

Do góry