reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z poranną kawką :-)
Iggy się zakochał w pieczywie chrupkim i właśnie zajada na śniadanko :p

Kana Igorek też takie numery robi, a teksty i minki są takie, że czasem naprawdę trudno mi zachować powagę...

reklama
witamy niedzielnie!
nareszcie odpuscil
troche mroz wiec wystawilysmy troche nosy, a teraz Mania do wyrka, tzn to jest moj plan, o ktorym ona nie chce slyszec....a ja sie chyba za jakis obiadek wezme:-)....ooooooooooooooo, Magda Gessler w tv, a wczoraj nie obejrzalam, uwielbiam ten program..:cool2:

czesc dziewuszki :)
Kajka ja tez lubie geslerowa i czekam tez z wielka niecierpliwoscia na nowy sezon ugotowanych haha:)
a dzis kochane wielki dzien!!!!! Tygrys zamierza upiec chleb:) trzymajcie kciuki!!!!!!!

Witajcie i mi w końcu udało się zajrzeć...
wypad do warszawy super....CNK rewelacja, zakupy tez udane;-);-);-)a przedstawienie świetne....
Jula dzielnie zniosła rozłąkę:-D:-D:-D
Ale następnym razem do Kopernika jedziemy razem....
dzisiaj oglądała zdjęcie i nam każde urządzenie padało pytanie..."mamo a co to takiego jest?":tak::tak::tak:

Kana łóżeczko super....a Mari:-D:-D:-D:-D

Tygrys, Kaja a której wstałyście w sobotę???:szok::szok::szok::szok:moja to dopiero na drugi bok przekręca się....

Kaja obiad z rana??i co jej dałaś jeść:-D:-D:-D

Zmykam spać jutro resztę doczytam....DOBRANOC!!!

Aniu tez własnie o tych myślałam, ładne, zgrabne i cena przystępna.

Kana ten Twój fotelik też ciekawy. Teraz mam problem bo nie wiem czy ten Graco bez pasów czy taki z pasami. Ten Graco jest obszerniejszy a o to mi właśnie chodziło. Hmm musze zrobić analizę :-D.

Haha Tygrysku, ja nie jadłam krupniku do czasu kiedy zaczęłam gotowac dla Mai a teraz też uwielbiam i nie wiem jak mogłam wcześniej tego nie gotować :-D

Kana widać że Mariczka jest zadowolona z zakupu.

Madzienko to fajnie, że wypad sie udał, my pojechaliśmy do rodziców i troszke odpoczęłam bo Maja uczepiła sie babci i nie opuszczała jej na krok :-D. Oczywiście byli nią zachwyceni bo juz nie widzieli jej 3 tygodnie i za każdym razem dziwili się jak ona mówi, jak sie bawi itd. Takie malutkie dziecko, a daje tyle szczęścia całej rodzinie, szkoda, że jak narazie w rodzinie nikt więcej się na dzidziusia nie zdecydował.

reklama
Witajcie i mi w końcu udało się zajrzeć...
wypad do warszawy super....CNK rewelacja, zakupy tez udane;-);-);-)a przedstawienie świetne....
Jula dzielnie zniosła rozłąkę:-D:-D:-D
Ale następnym razem do Kopernika jedziemy razem....
dzisiaj oglądała zdjęcie i nam każde urządzenie padało pytanie..."mamo a co to takiego jest?":tak::tak::tak:

Kana łóżeczko super....a Mari:-D:-D:-D:-D

Tygrys, Kaja a której wstałyście w sobotę???:szok::szok::szok::szok:moja to dopiero na drugi bok przekręca się....

Kaja obiad z rana??i co jej dałaś jeść:-D:-D:-D

Zmykam spać jutro resztę doczytam....DOBRANOC!!!

kochana, zostalo mi troche ziemniakow i kotlet, no i dalam jej to:-D

a w ogole gdzie Wy sie podziewacie, tajgerze, agaciu...kana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jak ja tu w domu ciezko choruje to nikogo nie ma...

Do góry