reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

tajger, jesli Cie to pocieszy Marian o 6 zechcial zjesc obiadek...OBIADEK!!!OBIADEK!!OBIADEK:szok:!!
i daj jej obiadek, bo inaczej histeria...
w przedszkolu mi mowia ze to juz kryzys trzylatka sie zaczyna...ale ja nie bardzo rozumiem, dopiero byl kryzys dwulatka i tak od razu tranzytem trzylatka:growl::growl:, bez zadnego ostrzezenia, a ja gdzie w tym wszystkim:sorry2:..

reklama
Witam sobotnio-weekendowo- wypoczynkowo:p hahahah

Jak dla niektórych:p hahah Mamuśkom o pobudkowych porankach zycze wytrwałości na reszte dnia:p

Mariczka też dzisiaj wstała jako pierwsza ,ale o 8....
Poza tym właśnie zjadłam sniadanko i ooooooooo jestem taka pełna,ze nie mam siły się ruszyć:p

Mi też się ogólnie przybrało, czego nie pokazuje waga poki co....fałszywka-oszukuje mnie z premedytacją,a potem nagle bedzie +10 ....

Vive nie mam innego wyjścia.Ale ja sobie ze wszystkim dam radę:tak: A w maju Mariusz wyjeżdża na jakiś tydzień do Austrii,więc już całkiem będzie wesoło:-p

Tygrysku ja też Cię pocieszę.Przez całą noc wstaję do karmienia i przewijania,a o 6:00 (najpóźniej!) Fabian zaczyna dzień,a ja niestety razem z nim.Na moje oczy zapałki już nie działają:sorry2::-p

Dziewczyny mam do Was pytanie.Czy ma któraś fotelik samochodowy,w rozsądnej cenie,który mogłaby polecić???

Witam
U nas tez dzisiaj wczesna pobudka o 6 i tak jak u Tygryska, mama rób mleko. Codzienny rytuał, tylko czemu akurat tak wcześnie w sobote jak można sie wyspać.
Krupnik zrobiony więc obiadek mam z głowy, po południu wybieramy się do rodziców.
Aniu a o jaki fotelik Ci chodzi dla synka czy córeczki? Ja właśnie poszukuję dla Majki takiego większego bo ten mama do 16 kilo i jakoś tak widze że ma w nim ciasno. Jak macie jakieś takie od 15 kilo do góry i polecacie to napiszcie. Narazie przerażają mnie ceny, ale może coś się znajdzie.

tajger, jesli Cie to pocieszy Marian o 6 zechcial zjesc obiadek...OBIADEK!!!OBIADEK!!OBIADEK:szok:!!
i daj jej obiadek, bo inaczej histeria...
.

Witam
U nas tez dzisiaj wczesna pobudka o 6 i tak jak u Tygryska, mama rób mleko. Codzienny rytuał, tylko czemu akurat tak wcześnie w sobote jak można sie wyspać.
.

Ojej czlowiekowi na duszy się robi lżej wiedząc ze nie tylko on musiał wstac o tak NIEPRAWDOPODOBNEJ PORZE hahha:)

Vive nie mam innego wyjścia.Ale ja sobie ze wszystkim dam radę:tak: A w maju Mariusz wyjeżdża na jakiś tydzień do Austrii,więc już całkiem będzie wesoło:-p

Tygrysku ja też Cię pocieszę.Przez całą noc wstaję do karmienia i przewijania,a o 6:00 (najpóźniej!) Fabian zaczyna dzień,a ja niestety razem z nim.Na moje oczy zapałki już nie działają:sorry2::-p

Dziewczyny mam do Was pytanie.Czy ma któraś fotelik samochodowy,w rozsądnej cenie,który mogłaby polecić???

Oj Anulka Anulka to oczka teraz na wykałaczki trzeba jak zapalki nie pomagaja hah:)
a tak powaznie to dzielna jestes kobietka i podziwiac cie za ta sile:)

ja juz po obiadku:)
Zanplo ja uwielbiam krupniczek:) a pokochalam go od czasu kiedy lezalam w szpitalu po porodzie!! raz podali na obiad krupnik i normalnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia hhaha:)
Kanus ta waga twoja to przegina!!! jak pokaze ci +10 to za okno z nia!!!!!!!!!!! a sio!!!!!!!!!!!! haha:)

teraz popijam kawke inke i mi blogo:) oooo;)

rano obskoczylam sklepiki zrobilam zakupki i tak z tesknoty za wiosna kupilam sobie sliczna bluzeczke w kwiatuszki no normalnie cudenko takie male a cieszy:)

milej soboty kochane pappa:)

Załączniki

• 110_0818 - Kopia.jpg
    110_0818 - Kopia.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 42
  • 110_0812 - Kopia.jpg
    110_0812 - Kopia.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 40
reklama
Witam mamuśki:)

Dziękujemy:)
Zapomionajko to jest ogólnie nasz pokoik,ale w 90% zagospodarowany przez Mari...
tą tapete mamy na jeden scianie, na reszcie jest zieleń...
na przeciwko Mari łożeczka jest nasze, a po prawej stronie mamy szafe i komode:)

No dzisiaj Mari urządziłą nam pobudkę już o 7:40..
otworszyłam jedno oki i widze Mari wyłażacą z łóżeczka...

W ogóle najlepsze jest to,ze wczoraj położyliśmy Mari i poszlismy sobie jeszcze posiedzieć do teściowej...
wracamy po jakims czas sie położyć, patrze,a Mari w naszym łóżeczko śpi...przebudziła sie patrzy na nas i mówi, weslam tu, wceśniej...i sie śmieje....
Mysle,ze dla niej to nowe łożeczko i fakt,ze didka zabrała łóżeczkowa wróżka innym maluszkom w zamian za to nowe "duże spanko" ...był dla niej większym szokiem niż myśleliśmy...

Oki nie zamulam....miłej niedzieli:)

Do góry