reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

tajger, jesli Cie to pocieszy Marian o 6 zechcial zjesc obiadek...OBIADEK!!!OBIADEK!!OBIADEK:szok:!!
i daj jej obiadek, bo inaczej histeria...
w przedszkolu mi mowia ze to juz kryzys trzylatka sie zaczyna...ale ja nie bardzo rozumiem, dopiero byl kryzys dwulatka i tak od razu tranzytem trzylatka:growl::growl:, bez zadnego ostrzezenia, a ja gdzie w tym wszystkim:sorry2:..

reklama
Witam sobotnio-weekendowo- wypoczynkowo:p hahahah

Jak dla niektórych:p hahah Mamuśkom o pobudkowych porankach zycze wytrwałości na reszte dnia:p

Mariczka też dzisiaj wstała jako pierwsza ,ale o 8....
Poza tym właśnie zjadłam sniadanko i ooooooooo jestem taka pełna,ze nie mam siły się ruszyć:p

Mi też się ogólnie przybrało, czego nie pokazuje waga poki co....fałszywka-oszukuje mnie z premedytacją,a potem nagle bedzie +10 ....

Vive nie mam innego wyjścia.Ale ja sobie ze wszystkim dam radę:tak: A w maju Mariusz wyjeżdża na jakiś tydzień do Austrii,więc już całkiem będzie wesoło:-p

Tygrysku ja też Cię pocieszę.Przez całą noc wstaję do karmienia i przewijania,a o 6:00 (najpóźniej!) Fabian zaczyna dzień,a ja niestety razem z nim.Na moje oczy zapałki już nie działają:sorry2::-p

Dziewczyny mam do Was pytanie.Czy ma któraś fotelik samochodowy,w rozsądnej cenie,który mogłaby polecić???

Witam
U nas tez dzisiaj wczesna pobudka o 6 i tak jak u Tygryska, mama rób mleko. Codzienny rytuał, tylko czemu akurat tak wcześnie w sobote jak można sie wyspać.
Krupnik zrobiony więc obiadek mam z głowy, po południu wybieramy się do rodziców.
Aniu a o jaki fotelik Ci chodzi dla synka czy córeczki? Ja właśnie poszukuję dla Majki takiego większego bo ten mama do 16 kilo i jakoś tak widze że ma w nim ciasno. Jak macie jakieś takie od 15 kilo do góry i polecacie to napiszcie. Narazie przerażają mnie ceny, ale może coś się znajdzie.

tajger, jesli Cie to pocieszy Marian o 6 zechcial zjesc obiadek...OBIADEK!!!OBIADEK!!OBIADEK:szok:!!
i daj jej obiadek, bo inaczej histeria...
.

Witam
U nas tez dzisiaj wczesna pobudka o 6 i tak jak u Tygryska, mama rób mleko. Codzienny rytuał, tylko czemu akurat tak wcześnie w sobote jak można sie wyspać.
.

Ojej czlowiekowi na duszy się robi lżej wiedząc ze nie tylko on musiał wstac o tak NIEPRAWDOPODOBNEJ PORZE hahha:)

Vive nie mam innego wyjścia.Ale ja sobie ze wszystkim dam radę:tak: A w maju Mariusz wyjeżdża na jakiś tydzień do Austrii,więc już całkiem będzie wesoło:-p

Tygrysku ja też Cię pocieszę.Przez całą noc wstaję do karmienia i przewijania,a o 6:00 (najpóźniej!) Fabian zaczyna dzień,a ja niestety razem z nim.Na moje oczy zapałki już nie działają:sorry2::-p

Dziewczyny mam do Was pytanie.Czy ma któraś fotelik samochodowy,w rozsądnej cenie,który mogłaby polecić???

Oj Anulka Anulka to oczka teraz na wykałaczki trzeba jak zapalki nie pomagaja hah:)
a tak powaznie to dzielna jestes kobietka i podziwiac cie za ta sile:)

ja juz po obiadku:)
Zanplo ja uwielbiam krupniczek:) a pokochalam go od czasu kiedy lezalam w szpitalu po porodzie!! raz podali na obiad krupnik i normalnie to byla milosc od pierwszego wejrzenia hhaha:)
Kanus ta waga twoja to przegina!!! jak pokaze ci +10 to za okno z nia!!!!!!!!!!! a sio!!!!!!!!!!!! haha:)

teraz popijam kawke inke i mi blogo:) oooo;)

rano obskoczylam sklepiki zrobilam zakupki i tak z tesknoty za wiosna kupilam sobie sliczna bluzeczke w kwiatuszki no normalnie cudenko takie male a cieszy:)

milej soboty kochane pappa:)

Załączniki

• 110_0818 - Kopia.jpg
    110_0818 - Kopia.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 44
  • 110_0812 - Kopia.jpg
    110_0812 - Kopia.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 42
reklama
Witam mamuśki:)

Dziękujemy:)
Zapomionajko to jest ogólnie nasz pokoik,ale w 90% zagospodarowany przez Mari...
tą tapete mamy na jeden scianie, na reszcie jest zieleń...
na przeciwko Mari łożeczka jest nasze, a po prawej stronie mamy szafe i komode:)

No dzisiaj Mari urządziłą nam pobudkę już o 7:40..
otworszyłam jedno oki i widze Mari wyłażacą z łóżeczka...

W ogóle najlepsze jest to,ze wczoraj położyliśmy Mari i poszlismy sobie jeszcze posiedzieć do teściowej...
wracamy po jakims czas sie położyć, patrze,a Mari w naszym łóżeczko śpi...przebudziła sie patrzy na nas i mówi, weslam tu, wceśniej...i sie śmieje....
Mysle,ze dla niej to nowe łożeczko i fakt,ze didka zabrała łóżeczkowa wróżka innym maluszkom w zamian za to nowe "duże spanko" ...był dla niej większym szokiem niż myśleliśmy...

Oki nie zamulam....miłej niedzieli:)

Do góry