reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

a wiecie co,mi w zasadzie to zima nie przeszkadza.Raczej mróz,bo wtedy nie mamy jak spacerować,a u nas po minus 20.Ale...Fabian już wyrósł ze wszystkich zimowych rzeczy:szok: A na 2 tygodnie nie będe mu kupować butów i kurtki:sorry: Więc niech lepiej już się zima kończy.

reklama
Madzienko nie martw sie, mąż na pewno szczęśliwie wróci, ludzie jakoś jeżdżą.
A ja mam jazde akurat dzisiaj i już widzę moje zakręty.
Ide na priv ogladac dzidziusia :-)

Vive :) wiem ze jestes:) jak sie czujesz w roli nowej mamusi>???:) jak Oluś reaguje na braciszka??:)

Oj, chyba uciekłam za szybko...
A Oluś narazie raczej nie zauważa braciszka, ale zrobił się bardzo niegrzeczny. Usiłuje zwrócić na siebie uwagę, a mnie momentami brak juz cierpliwości. Narazie mam męża w domu, ale już się boję, co będzie później :szok:

Vive to teraz wyobraź sobie,ze ja od początku byłam sama z dwójką maluchów.I jestem z nimi sama całe dnie.Od 7:00 rano do przynajmniej 17:00,a często nawet do 20:00.

no i ja tez ide ogladac Krolewne...
musze Wam sie poskarzyc, albo raczej przyznac, chodze i sie obzeram , to siedzenie w domu mnie wykonczy:-D...
sluchajcie, zwykle wafle smaruje nutella, gruuubo...i pozeram:unsure:...i sie wstydze, bo juz przestalam nawet je liczyc, mial byc jeden..

Tygrysku jaka dieta :sorry:? Nie mam silnej woli niestety ... o diecie już dawno zapomniałam ... pożeram słodycze kilogramami.

Tygrysku jaka dieta :sorry:? Nie mam silnej woli niestety ... o diecie już dawno zapomniałam ... pożeram słodycze kilogramami.
Oj Agaciu powiem ci ze w pewnym momencie jakims cudem przetsalo mnie tak ssac w zolodku hahha i jem mniej chyba chociaz czasem jak mi sie zachce to nie ma przebacz buuuuu wczoraj po 21 smażyłam kielbaske bo mi sie zachcialo buuuuu dzis te fryteczki oj oj oj ale wagowo sie trzymam w normie tzn juz tylko 1 kg na plusie i on chyba mi w brzuszek wszedl bo mam takie faldeczki troche:) ale powiem ci ze jak juz 4 kg bylo na plusie to bylo nie ciekawie cale szczescie ze samej mi sie odechcialo jesc bo bym przy glodzie nie potrafila sobie odmowic jedzonka:((

Oj Agaciu powiem ci ze w pewnym momencie jakims cudem przetsalo mnie tak ssac w zolodku hahha i jem mniej chyba chociaz czasem jak mi sie zachce to nie ma przebacz buuuuu wczoraj po 21 smażyłam kielbaske bo mi sie zachcialo buuuuu dzis te fryteczki oj oj oj ale wagowo sie trzymam w normie tzn juz tylko 1 kg na plusie i on chyba mi w brzuszek wszedl bo mam takie faldeczki troche:) ale powiem ci ze jak juz 4 kg bylo na plusie to bylo nie ciekawie cale szczescie ze samej mi sie odechcialo jesc bo bym przy glodzie nie potrafila sobie odmowic jedzonka:((
Ehhh chciałabym miec tylko 1 kg na plusie.
Tygrysku a ile Ty ważysz?

reklama
Ehhh chciałabym miec tylko 1 kg na plusie.
Tygrysku a ile Ty ważysz?

Agaciu no tak 53 kg teraz.....

witam z rana :) tak tak kochane jest 6:37!!!!!!!!!!!1 masakra!!!!!!!!!! moje dziecko postanowilo wstac o 5:45 z płaczem zze on chce juz mleko i chce sie ubieac!!!!!!!!!!!!!!!!! MASAKRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oczy na zapalkach...nie wiem jak ja dzisiejszy dzien przezyje ech....a jeszcze jakis taki sie zrobil bym powiedziala nieznosny...buuuu

Do góry