reklama
tygrysek82
Fanka BB :)
kajak zaraz ci wrzuce przepis na chleb tylko 4 piekarnik sobie zalatw haha
a ja bym na ta golonke poprosila bo nigdy nie robilam a jakos tak bym chyba chciala spróbowac...
a mnie nadal łeb boli....
a ja bym na ta golonke poprosila bo nigdy nie robilam a jakos tak bym chyba chciala spróbowac...
a mnie nadal łeb boli....
do konca tygodnia, chociaz Marianek smiga jak krolik duracella to podobno takie zapalenie ucha jest zdradliwe i trzeba je porzadnie wyleczyc..Kaja jak długo masz chorobowe ?
Tajgerku, kochana, dawaj ten chleb, do grochowki bedzie jak znalazl
Oscary 2011: gwiazdy na czerwonym dywanie - Foto - Film w Onet.pl
ta babeczka, ta sukienka, fryzura i ogolnie calosc, no gdzie sie takie produkuje, wywalila mnie z kapci, cuuuudo...
ta babeczka, ta sukienka, fryzura i ogolnie calosc, no gdzie sie takie produkuje, wywalila mnie z kapci, cuuuudo...
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys dawaj przepis, może i ja upiekę.
Kaja ja obstawiam, że tam to głownie chirurgia plastyczna ma udział w pięknie :-)
Kaja ja obstawiam, że tam to głownie chirurgia plastyczna ma udział w pięknie :-)
vive
Fanka BB :)
Możliwe Vive....tylko ja nie mam gdzie trzymać tutaj dwóch łóżeczek, nowego i tego starego....mamy ten jeden pokój i ciężko byłoby to jakoś wymyślić...
Chyba postaram się przy niej siedziec przez jakis czas az zaśnie....bo jak my zasypiamy to ona tez zasypia u siebie....bez problemu...tylko jak nas nie ma to ona przychodzi do naszego...no daleko nie ma hahhaa
Vive jak tam dzieciaczki????i jak sie czujesz???
Dziękuję, dobrze :-) Narazie wszystko ogarniam, ale męża mam w domu i to dlatego.. W przyszłym tygodniu zostajemy sami i tego się obawiam. Maksiu jak narazie jest bardzo grzeczny-w porównaniu z Olkiem w jego wieku :-) Je, śpi i robi kupki i tak w kółko Oluś powoli robi się grzeczniejszy, dzisiaj nawet dał buzi dzidziusiowi.
Ja tez uważam, że powinnaś lecieć!!!!
ja juz musze isc do pracy...gotuje, smaze ,pieke i jem...a teraz jeszcze na fifowym bl. trafilam na tekie receptury, ze jakbym ze trzy piekarniki miala, to bym na trzy jechala..
a na obiad dzisiaj ....golonkamasakra, co...pieczona w kapuscie kiszonej, przeciez ja sie w drzwi nie zmieszcze...na jutro plan-grochowa...mniam, mniam, mniam, kto nas bedzie tak rozpieszczal jak nie my..
Smacznego dziewczynki-ale Wam zazdroszczę... Ja na przymusowej dietce jeszcze jakis czas :-(
tygrysku-zdrówka dla Ciebie :-)
kana161
Mama "terrorystek" :P
Oj kochane.....dziekuje za rady.....chyba polecimy,ale................WE TRÓJKE
Meżowy załatwia sobie ulopik cały 20 dniowy + te dni wolne + dochodziłby długi weekend w maju i sie uzbiera
Tak więc jak wszystko pojdzie dobrze, to od polowy kwietnia...mam wakacje swojego życia hahahaha o ile dolecimy hahaa
Vive kochana, taka dietka cud co???? Ciesze sie ogromnie,ze maluszek spisuje się na medal oby tak zawsze...no i fajniutko ,ze oLus sie przyzwyczaja
Tygrysku czy Ty się kochana nie minęłaś z powołaniem???? jakis kuchenne show Tygrysek Kitchenprzepisy pierwsza klasa...oj Pani Gessler...konkurencja nie próżnuje
Kajusiu oj Ty gruba??? chyba nie grozi,a co uzywajcie sobie
Zdróweczka dla wszystkich kochane:*
Meżowy załatwia sobie ulopik cały 20 dniowy + te dni wolne + dochodziłby długi weekend w maju i sie uzbiera
Tak więc jak wszystko pojdzie dobrze, to od polowy kwietnia...mam wakacje swojego życia hahahaha o ile dolecimy hahaa
Vive kochana, taka dietka cud co???? Ciesze sie ogromnie,ze maluszek spisuje się na medal oby tak zawsze...no i fajniutko ,ze oLus sie przyzwyczaja
Tygrysku czy Ty się kochana nie minęłaś z powołaniem???? jakis kuchenne show Tygrysek Kitchenprzepisy pierwsza klasa...oj Pani Gessler...konkurencja nie próżnuje
Oj kochane.....dziekuje za rady.....chyba polecimy,ale................WE TRÓJKE
no i to jest najcudowniejsze, najlepsze wyjscie z sytuacji!
renia200
mama Victorki :)
Witam mamuśki kochane!!!
u nas wszystko dobrze, dziubaczek rośnie jak na drożdżach hihi, ładnie robimy siusiu do łazienki jeszcze tylko grubsza rzecz nadal do pieluszki, ale myśle że niedługo załapie o co chodzi, dzisiaj byłam w przedszkolu zapisać córcie i jak zobaczyłam te dzieciaczki na sali to aż łeska mi sie zakręciła w oczku że nasze dzieciaczki już takie duże, chyba trzeba postarać się o następne ;-). pozdrawiamy i mam nadzieje że niezapomniałyście mnie jeszcze
u nas wszystko dobrze, dziubaczek rośnie jak na drożdżach hihi, ładnie robimy siusiu do łazienki jeszcze tylko grubsza rzecz nadal do pieluszki, ale myśle że niedługo załapie o co chodzi, dzisiaj byłam w przedszkolu zapisać córcie i jak zobaczyłam te dzieciaczki na sali to aż łeska mi sie zakręciła w oczku że nasze dzieciaczki już takie duże, chyba trzeba postarać się o następne ;-). pozdrawiamy i mam nadzieje że niezapomniałyście mnie jeszcze
reklama
renia200
mama Victorki :)
Kaju melduję się na posterunku
Ale za jakis czas uciekam do starostwa,bo musze załatwić sobie i Mari paszport, wiec trzeba wnioski od nich zabrac....
Aj mama mi strasznie namieszała w głowie,bo chce,zebym przyjechała z Mari na miesiac do Toronto...póki jeszcze nie pracuje, a ona nam zafunduje bilety...
Niestety nie ma już tyle kasy,zeby kupic tez Kamilowi,zreszta on pracuje itd....
Bo za same nasze wyjdzie okolo 4500zł...Mari ma tylko 25% znizki juz teraz...wiec to mało...
A ja nie wiem co robic....sama mysl o samolocie wywoluje u mnie rozwolnienie,a co dopiero sama z Mari ponad 9 godzin w samolocie.....szczerze.... umarłabym z nerwów....
No i namiszała nam matula i teraz mam metlik niesamowity....:-(
A poza tym chyba wszystko ok.....Mari co wieczór przechodzi do naszegó łóżka. wczoraj przeniosła wszystko łącznie z kołderką, podusia i wszystkimi zabawkami i spała u nas do czasu naszego przyjscia.....;/ nie wiem teraz czy sie boi spac sama w nowym łóżeczku, czy za duzo na raz i nowe łóżeczko i brak didka.... szkoda mi jej troszke....ja juzb ym jej wczoraj tego didka oddała gdyby nie Kamil
Kanuś leć, nie zastanawiajcie się, zobaczy sz to bedzie niezapomniana wycieczka;-), ja czytałam że jesli dziecko przeżywa jedną nową rzecz to nie nalezy zabierac smoczka, w tym przypadku nowe lozeczko, nie nalezy jej oddawac smoczka musicie byc konsekwentni, trzymam kciukasy, za dwa tygodnie biore sie za moja pannice, bedziemy podcinac smoczki