reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
kaja mam nadzieje ze kosztami za naprawe paznokci mnie nie obciążysz !!!!!???????????????????:)

a wogule to ja jeszcze smarkata jestem ech....

Witajcie my szykujemy się do śniadanka:tak::tak::tak:piękne słoneczko ciekawe jak na dworze, bo koleżanka mnie wczoraj straszyła prognozami :-:)-:)-:)-(że zimnica(wiatr + mróz) nadchodzi:eek::eek::eek:
Ale my i tak zaraz na dwór ruszamy....

Kaja, Kokusia
dziękuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Kana
nas uświadomiła Julci pediatra więc pewnie Julę zaszczepimy...ale ile lekarzy tyle opinii niestety:eek::eek::eek:

Tygrysku
zdróweczka i super że humor już lepszy

A mi się buźka od rana cieszy bo jutro jedziemy z mężulkiem do Warszawy:laugh2::laugh2::laugh2:w planach Centrum Kopernika i mój ulubiony teatr Komedia...aaaa no i Arkadia:-D:-D:-D:-D

Miłego dzionka

Witam
Tygrysku dobrze, że humor już się poprawił.
Madzienko życzę udanego wyjazdu
A nas całkowicie zasypalo, miasto stoi w korkach i sypie nadal.

ojej Zanplo trzymaj tą zime u siebie!!! nie puszczaj jej do centrum!!!!!!!!! wa!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
a tak powaznie to wspolczuje ja juz depresja na ta zime reaguje:( chce wiosne:(

Cześć dziewczyny:-)

Pamiętacie o mnie???Jestem na chwilę,bo akurat jesteśmy u rodziców.
Niestety nadal nie mamy neta:cool: A nawet gdyby był to czasu też nie mam:zawstydzona/y:

W każdym razie żyjemy i mamy się dobrze:tak: Maleńka jest cudowna:-)

A teraz idę zajrzeć gdzieś jeszcze:-p

Powiedzcie mi tylko,która to w końcu jest w ciąży co????:-)

reklama
Oj Aniu wyszło ,ze DUNIA:)

No faktycznie rzadko zaglądasz,ale przy dwójce maluszków i bracie neta, da się wybaczyć....nadal czekamy na jakies fotosiki ślicznotki malutkiej!!!!

Madziu faktycznie Julcia to taki słodki przedszkolaczek i jakie ma cudowne rajstopki.......oszalałam:rofl2:
No i oczywiście życze udanego szału zakupowego i nie tylko:)

Tygrysku....gdyby Mari była chłopcem to na bank by był taki samochodzik:p hahaha no i cudownie,ze już jest wszystko ok:) bardzo bardzo się ciesze!

Żanpolo faktycznie trzymaj tę zimę u sebie, tutaj u góry też jej nie chcemy:p hahahah

Do góry