reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

zapominajko ja chce kupic Fifowi takie w ikea co rosnie razem z dzieckiem...ma szerokosc 90 cm a dlugoasc jest regulowana nawet do 180 cm chyba
kosztuje z materacem chyba 450 zl

reklama
a wogule mam wielgasnego dola....dola nad dolami......
wczoraj jakbym mlotem dostama w leb......
ale to za intymna sprawa zeby opisywac tak na ogolnym......
nawet nie wiem czy chce mi sie o tym gadac....

no u nas jakos, jakos....lepiej niz wczoraj napewno, bo wczoraj to ja juz nie wiedzialam jak sie nazywam...
niunia spi, a ja sie szwedam po domu troche:tak:

reklama
Kana jakie słodkie to łóżeczko....

superasne lozeczko:)!!
Dziękuję kochane:)

Wiecie kurcze tak przeglądałam te aukcje i nic takiego szczególnego nie znalazłam...jedno mi się podobało,ale to z NY idzie wiec od 6-8 tyg trzeba czekać i dużo wiecej kosztuje....a to nie jest strasznie drogie i Mari przede wszystkim się bardzo podobało...sama wybierała jakie chce.... a myśle,ze na razie 140cm starczy...przecież nie będzie w nim spała za czasów gimnazjum:p później jak wyrośnie to pomyśli się o jakim fajnym tapczaniku...mam nadzieje juz do "osobistego" Mariczkowego pokoju:)

Do góry