reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

zapominajko ja chce kupic Fifowi takie w ikea co rosnie razem z dzieckiem...ma szerokosc 90 cm a dlugoasc jest regulowana nawet do 180 cm chyba
kosztuje z materacem chyba 450 zl

reklama
a wogule mam wielgasnego dola....dola nad dolami......
wczoraj jakbym mlotem dostama w leb......
ale to za intymna sprawa zeby opisywac tak na ogolnym......
nawet nie wiem czy chce mi sie o tym gadac....

no u nas jakos, jakos....lepiej niz wczoraj napewno, bo wczoraj to ja juz nie wiedzialam jak sie nazywam...
niunia spi, a ja sie szwedam po domu troche:tak:

reklama
Kana jakie słodkie to łóżeczko....

superasne lozeczko:)!!
Dziękuję kochane:)

Wiecie kurcze tak przeglądałam te aukcje i nic takiego szczególnego nie znalazłam...jedno mi się podobało,ale to z NY idzie wiec od 6-8 tyg trzeba czekać i dużo wiecej kosztuje....a to nie jest strasznie drogie i Mari przede wszystkim się bardzo podobało...sama wybierała jakie chce.... a myśle,ze na razie 140cm starczy...przecież nie będzie w nim spała za czasów gimnazjum:p później jak wyrośnie to pomyśli się o jakim fajnym tapczaniku...mam nadzieje juz do "osobistego" Mariczkowego pokoju:)

Do góry