tygrysek82
Fanka BB :)
joł Ci tajger nie pomoga,bo joł sama do tej pory anio firan ni mom ))))))))))))))))))))
tylko lekka zasłonkę w stołowym
oj Pyciol no wiesz a ja tak liczylam na twoja pomoc!! haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
joł Ci tajger nie pomoga,bo joł sama do tej pory anio firan ni mom ))))))))))))))))))))
tylko lekka zasłonkę w stołowym
ale ze co??????????????????????????????????
wiedzialas ze ni mom firan???????????????????????????????????
tak?bo ja widze ja jeszcze w lozeczku:-)o Mamusie widze na opiece
Śliczne Elmo hahah ja kupialm na krotki rekaw z Groverem i Ciasteczkowym potworek Elmo nie bylo :-(
Madziu Madziu zdrowka zycze!! ja tez taka raz ok a innym razem czuje lamanie w kosciach ...jakies chorobsko chce mnie dopasc ale jakosc tak marnie idzie hha
Kokusiu dawaj fotki wydaje mi sie ze z gorsetem to raczej nie ...jesli oczywiscie jest taka jaką mam na mysli ;-);-) ale jak wkleisz fotki to wtedy urzadzimy glosowanie hha a moze jakas do kolanek???? prosta ???? w takiej sukience sie wyglada mlodziutko i tak troche wyszczupla bo takie dlugie to wydaje mi sie troche taka masywna figure tworza
a ja witam z kawką
dziewczyny ma pytanie...kupilam wczoraj zaslony ...i sa za dlugie...jest instrukcja jak je samemu mozna skrocic na takiej tasmie co sie zelazkiem przeprasowwuje..i moje pytanie czy jak przeprasuje ta tasnma to to bedzie trwale laczenie??? nie rozklei sie np w praniu???? i jest napisane ze pozniej po zapasowaniu uciac ten zbedny material z lwewj strony nozyczkami to sie nie bedzie pruc;/ cholira mam dylemat
Kokusiu pierwsza zdecydowanie!!!!!
A co to za bal bo ja nic nie wiem o zadnym balu hahha