reklama
M
marzycielka
Gość
Hey
Dzisiaj byłam u lekarza z Oli bo już nie mam siły chorować.
Oli zaraziła się ode mnie a w dodatku lekarz wykrył szmery nad sercem i powiększone węzły chłonne pod pachami.
Gdy tylko pozbędzie się tej infekcji mamy ją diagnozować
Mam dość.
Z tego wszystkiego ryczeć mi się chce.
Oli zaraziła się ode mnie a w dodatku lekarz wykrył szmery nad sercem i powiększone węzły chłonne pod pachami.
Mam dość.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Marzycielko głowa do góry. Leczcie się, i na badania. Na pewno nie jest tak źle.
kana161
Mama "terrorystek" :P
Witamy sie i my
Mariczka od rana w zabawkach z tatusiem na szczęście.....Miś ma wolne to szaleją....
A ja nie moge sie łoża podniesc...jejku...czuję sie cięższa o 10 kg... hahaa
Marzycielko kochana zdróweczka dla Was;*:* Nie martw się na zapas...zrobicie badania i wszystko się okaże....wierze,ze wszystko bedzie ok....!!!!!!
ściskam Was kochane mocko mocko:*
Mariczka od rana w zabawkach z tatusiem na szczęście.....Miś ma wolne to szaleją....
A ja nie moge sie łoża podniesc...jejku...czuję sie cięższa o 10 kg... hahaa
Marzycielko kochana zdróweczka dla Was;*:* Nie martw się na zapas...zrobicie badania i wszystko się okaże....wierze,ze wszystko bedzie ok....!!!!!!
ściskam Was kochane mocko mocko:*
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Cześć dziewczyny:-)
Pewnie już o mnie zapomniałyście...
Ale melduje,ze jestem;-)
Byłam dzisiaj na wizycie u gina.Mam anemię.Moja szyjka musiała popękać przy pierwszym porodzie,bo jest cała pocharatana.Główka jest już nisko,palec przechodzi przez kanał.Mam skierowanie na jeszcze jedne badania i wizyta za 2 tygodnie,ale mogę już nie dotrwać.Aby do stycznia i niech sie dzieje co chce
Buziaki mamusie:-)
Ale melduje,ze jestem;-)
Byłam dzisiaj na wizycie u gina.Mam anemię.Moja szyjka musiała popękać przy pierwszym porodzie,bo jest cała pocharatana.Główka jest już nisko,palec przechodzi przez kanał.Mam skierowanie na jeszcze jedne badania i wizyta za 2 tygodnie,ale mogę już nie dotrwać.Aby do stycznia i niech sie dzieje co chce
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Aniu miło, że jesteś. Do stycznia jeszcze tylko kilka dni,może dzidzia wytrzyma
Jakby co życzę bezproblemowego rozwiązania i melduj się.
Jakby co życzę bezproblemowego rozwiązania i melduj się.
Cześć dziewczyny:-)
Ale melduje,ze jestem;-)
ja nie zapomniałam...absolutnie
Tez mam anemie
Pewnie lada dzien sie rozpakujesz wiec trzymam kciuki i czekam na dobre wiesci:-)
Agacia82
Mami :)
Widzę, że Was spotkało to samo co nas :-(Hey
Mam dość.
Madzienko jesteśmy umówieni do kardiologa na 15 stycznia.
Witajcie
Po świetach mam 1,5 więcej.
Matinek Mikoła się nie bał, a nawet go przytulił.
No i paręobiecanych zdjęć :-)
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie po świętach. U nas były bardzo leniwe i bardzo rodzinne. Dziewczyny w końcu nacieszyły się tatusiem bo ostatnio praktycznie go nie widziały.
Moje panie oczywiście też obsypane prezentami i bardzo zadowolone bo oprócz tych z listy znalazło się jeszcze kilka.
Aniu kurde niedawno pisałaś że jesteś w ciąży a tu już do porodu się szykujesz. Ale ten czas leci. Życzę Ci tym razem bardzo miłych wspomnień z narodzin kruszynki
Agaciu, Marzycielko trzyma kciuki żeby z serduszkami było wszystko w porządku.
Moje panie oczywiście też obsypane prezentami i bardzo zadowolone bo oprócz tych z listy znalazło się jeszcze kilka.
Aniu kurde niedawno pisałaś że jesteś w ciąży a tu już do porodu się szykujesz. Ale ten czas leci. Życzę Ci tym razem bardzo miłych wspomnień z narodzin kruszynki
Agaciu, Marzycielko trzyma kciuki żeby z serduszkami było wszystko w porządku.