reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

teletubic ma na brzuszku ekran , jak nacisniesz na raczke to zaczynają sie poruszać obrazki w brzuszku , zaczyna grac melodia teletubisiowa i antenka sie swieci:) takie proste a cieszy:)
a ja sie zasmucilam :( okazalo sie ze zakupiony iteddy ma wtyczke do angkielskiego gniazdka!!! niech to szlak.......

reklama
teletubic ma na brzuszku ekran , jak nacisniesz na raczke to zaczynają sie poruszać obrazki w brzuszku , zaczyna grac melodia teletubisiowa i antenka sie swieci:) takie proste a cieszy:)
a ja sie zasmucilam :( okazalo sie ze zakupiony iteddy ma wtyczke do angkielskiego gniazdka!!! niech to szlak.......

Tygrysku nie smutkaj się tylko biegnij do sklepu po przelotkę:tak::tak::tak:

My wczoraj byliśmy na Mikołajkach w sali zabaw, Jula zachwycona postacią Mikołaja...
mikolajki.jpg

Witajcie

U nas dzisiaj fajna pogoda. Tylko minus 3 stopnie, normalnie wiosna :))
Imprezka sie udała, maly zadowolony z prezentów.

Edee my mamy takie rękawiczki też, ale turkusowe.

Witajcie

U nas dzisiaj fajna pogoda. Tylko minus 3 stopnie, normalnie wiosna :))
Imprezka sie udała, maly zadowolony z prezentów.

Edee my mamy takie rękawiczki też, ale turkusowe.

Witajcie ;-)

Agaciu ja też je kupię-jednak :tak::-) a powiedz mi, ty też masz ten rozmiar 86\92?

A i powiedz mi jeszcze, Ty masz turkusowe ?? bo ja przeszukałam allegro i są tylko różowe i niebieskie:crazy::baffled: ajjj coś mam pecha do tych rękawiczek :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do nas też Mikołaj zawitał wczoraj. Był duży, miał dużą czapkę i taki kochany, że sama chciałabym nadal w niego wierzyć :D
Zadzwonił do bramki, a Maja woła taka zachwycona, "tutaj jestem", bała się, ale poszła na kolana. Mikołaj śpiewał piosenki, kolędy, mówił wierszyk, opowiadał dowcipy. Maja bardzo to przezyła, juz zasypiała a tylko cały czas powtarzała "Mikoaj duzio pzentów, piewał, babcia piewała, mikoaj piewał" i tak w kółko :D aż się poryczałam ze wzruszenia.
Dostała kocyk, puzzle, klocki szlafroczek i słodycze. A za tydzień powtórka z rozrywki u moich rodziców. Tak sobie pomyślałam, że teraz Maja będzie miała co tydzień prezenty. Teraz mikołaj, za tydzień u dziadków, pozniej urodziny, a na koniec gwiazdka czyli cały miesiąc prezentów, co weekend :-D

Dzień dobry,

oby dzisiaj pogoda dopisała... Podobno miało tak padać, jak w poniedziałek :-)

U nas weekend był bardzo imprezowy. Obchodziliśmy urodziny Olka. Jak znajdę chwilkę, to wstawię fotki :-) Z prezentów dostał:
TELETUBIŚ Z TELEWIZORKIEM - PO - teletubisie NOWE (1354892767) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Maniek KRĘCIOŁEK WKRĘTARKA T9408 ! (1334043198) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE *** GADAJĄCY MANIEK **ZŁOTA RĄCZKA (1348352401) - Aukcje internetowe Allegro
TRAKTOR SMIKI-ELC DO LITTLE PEOPLE FISHER PRICE ! (1347878313) - Aukcje internetowe Allegro

i kilka innych mniejszych. Oszalał zwłaszcza na punkcie teletubisia.. Może się komuś przydadzą pomysły na prezenty :-)

Vive dziękuje za podsunięcie pomysłu na prezent:)

Dzieki tygrys to jest chyba to czego szukałam,oczywiscie jeszcz eprzedyskutuje prezent z mamusia zeby nie było;)

Tygrysku nie smutkaj się tylko biegnij do sklepu po przelotkę:tak::tak::tak:

My wczoraj byliśmy na Mikołajkach w sali zabaw, Jula zachwycona postacią Mikołaja...
Zobacz załącznik 306797

Julka jak zwykle piekna:)

Do nas też Mikołaj zawitał wczoraj. Był duży, miał dużą czapkę i taki kochany, że sama chciałabym nadal w niego wierzyć :D
Zadzwonił do bramki, a Maja woła taka zachwycona, "tutaj jestem", bała się, ale poszła na kolana. Mikołaj śpiewał piosenki, kolędy, mówił wierszyk, opowiadał dowcipy. Maja bardzo to przezyła, juz zasypiała a tylko cały czas powtarzała "Mikoaj duzio pzentów, piewał, babcia piewała, mikoaj piewał" i tak w kółko :D aż się poryczałam ze wzruszenia.
Dostała kocyk, puzzle, klocki szlafroczek i słodycze. A za tydzień powtórka z rozrywki u moich rodziców. Tak sobie pomyślałam, że teraz Maja będzie miała co tydzień prezenty. Teraz mikołaj, za tydzień u dziadków, pozniej urodziny, a na koniec gwiazdka czyli cały miesiąc prezentów, co weekend :-D

Zanplo nie dziwie Ci sie łez, bo ciezko sie powstrzymac gdy widzi sie taką radść maluchów. A Maja szczęściara jeszcze Wam sie przyzwyczai do weekendowych niespodzianek;)

A my spałysmy dzis do 9.00, ale i tak ,,Niania,, zalicza popołudniową drzemke...a ja wstyd sie przyznac wszamałam pizze domowej roboty i zagryzam krówkami....zaraz mnie zemdli;(

Dziewczyny mam do Was gorącą prośbę czy któraś z Was co ma h&m w swoim mieście mogła by mi kupić te rękawiczki na śnieg ?? bo ja dziś szukałam na allegro i nie ma turkusowych/ niebieskich w rozmiarze 86/92 :-:)-(

Dzięki ...:-)

Dziewczyny mam do Was gorącą prośbę czy któraś z Was co ma h&m w swoim mieście mogła by mi kupić te rękawiczki na śnieg ?? bo ja dziś szukałam na allegro i nie ma turkusowych/ niebieskich w rozmiarze 86/92 :-:)-(

Edytko ja bede pod koniec tygodnia w Galerii wiec jak jeszcze żadna dziewczyna nie kupi ci to jak u nas beda kupie Ci

reklama
Duuuzio prezentów mikołajowych dla Wszystkich mam i dzieciaczków

A u nas Mikołaj był wczoraj:tak: Hania zadowolona szczególnie z ciuciu:-D:-D:-D

Dziewczyny napiszcie cos wiecej o tym teletubisiu, prosze:tak:
Szukam prezentu dla chrzesniaka a wiem ze on lubi ta bajke i tak sie zastanawiam czy mu sie spodoba:tak:
Ciezko cos znaleźć:-p

Teletubiś jest naprawdę super. Jeżeli chrześniak zna bajkę, to na pewno się ucieszy. Są jeszcze Teletubisie, które tańczą, ale niektóre dzieci się ich boją ;-)

My mamy HM, ale niestety jestem uziemiona w domku, bo oboje z Olkiem chorujemy :-(

Do góry