reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

teletubic ma na brzuszku ekran , jak nacisniesz na raczke to zaczynają sie poruszać obrazki w brzuszku , zaczyna grac melodia teletubisiowa i antenka sie swieci:) takie proste a cieszy:)
a ja sie zasmucilam :( okazalo sie ze zakupiony iteddy ma wtyczke do angkielskiego gniazdka!!! niech to szlak.......

reklama
teletubic ma na brzuszku ekran , jak nacisniesz na raczke to zaczynają sie poruszać obrazki w brzuszku , zaczyna grac melodia teletubisiowa i antenka sie swieci:) takie proste a cieszy:)
a ja sie zasmucilam :( okazalo sie ze zakupiony iteddy ma wtyczke do angkielskiego gniazdka!!! niech to szlak.......

Tygrysku nie smutkaj się tylko biegnij do sklepu po przelotkę:tak::tak::tak:

My wczoraj byliśmy na Mikołajkach w sali zabaw, Jula zachwycona postacią Mikołaja...
mikolajki.jpg

Witajcie

U nas dzisiaj fajna pogoda. Tylko minus 3 stopnie, normalnie wiosna :))
Imprezka sie udała, maly zadowolony z prezentów.

Edee my mamy takie rękawiczki też, ale turkusowe.

Witajcie

U nas dzisiaj fajna pogoda. Tylko minus 3 stopnie, normalnie wiosna :))
Imprezka sie udała, maly zadowolony z prezentów.

Edee my mamy takie rękawiczki też, ale turkusowe.

Witajcie ;-)

Agaciu ja też je kupię-jednak :tak::-) a powiedz mi, ty też masz ten rozmiar 86\92?

A i powiedz mi jeszcze, Ty masz turkusowe ?? bo ja przeszukałam allegro i są tylko różowe i niebieskie:crazy::baffled: ajjj coś mam pecha do tych rękawiczek :-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Do nas też Mikołaj zawitał wczoraj. Był duży, miał dużą czapkę i taki kochany, że sama chciałabym nadal w niego wierzyć :D
Zadzwonił do bramki, a Maja woła taka zachwycona, "tutaj jestem", bała się, ale poszła na kolana. Mikołaj śpiewał piosenki, kolędy, mówił wierszyk, opowiadał dowcipy. Maja bardzo to przezyła, juz zasypiała a tylko cały czas powtarzała "Mikoaj duzio pzentów, piewał, babcia piewała, mikoaj piewał" i tak w kółko :D aż się poryczałam ze wzruszenia.
Dostała kocyk, puzzle, klocki szlafroczek i słodycze. A za tydzień powtórka z rozrywki u moich rodziców. Tak sobie pomyślałam, że teraz Maja będzie miała co tydzień prezenty. Teraz mikołaj, za tydzień u dziadków, pozniej urodziny, a na koniec gwiazdka czyli cały miesiąc prezentów, co weekend :-D

Dzień dobry,

oby dzisiaj pogoda dopisała... Podobno miało tak padać, jak w poniedziałek :-)

U nas weekend był bardzo imprezowy. Obchodziliśmy urodziny Olka. Jak znajdę chwilkę, to wstawię fotki :-) Z prezentów dostał:
TELETUBIŚ Z TELEWIZORKIEM - PO - teletubisie NOWE (1354892767) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE Maniek KRĘCIOŁEK WKRĘTARKA T9408 ! (1334043198) - Aukcje internetowe Allegro
FISHER PRICE *** GADAJĄCY MANIEK **ZŁOTA RĄCZKA (1348352401) - Aukcje internetowe Allegro
TRAKTOR SMIKI-ELC DO LITTLE PEOPLE FISHER PRICE ! (1347878313) - Aukcje internetowe Allegro

i kilka innych mniejszych. Oszalał zwłaszcza na punkcie teletubisia.. Może się komuś przydadzą pomysły na prezenty :-)

Vive dziękuje za podsunięcie pomysłu na prezent:)

Dzieki tygrys to jest chyba to czego szukałam,oczywiscie jeszcz eprzedyskutuje prezent z mamusia zeby nie było;)

Tygrysku nie smutkaj się tylko biegnij do sklepu po przelotkę:tak::tak::tak:

My wczoraj byliśmy na Mikołajkach w sali zabaw, Jula zachwycona postacią Mikołaja...
Zobacz załącznik 306797

Julka jak zwykle piekna:)

Do nas też Mikołaj zawitał wczoraj. Był duży, miał dużą czapkę i taki kochany, że sama chciałabym nadal w niego wierzyć :D
Zadzwonił do bramki, a Maja woła taka zachwycona, "tutaj jestem", bała się, ale poszła na kolana. Mikołaj śpiewał piosenki, kolędy, mówił wierszyk, opowiadał dowcipy. Maja bardzo to przezyła, juz zasypiała a tylko cały czas powtarzała "Mikoaj duzio pzentów, piewał, babcia piewała, mikoaj piewał" i tak w kółko :D aż się poryczałam ze wzruszenia.
Dostała kocyk, puzzle, klocki szlafroczek i słodycze. A za tydzień powtórka z rozrywki u moich rodziców. Tak sobie pomyślałam, że teraz Maja będzie miała co tydzień prezenty. Teraz mikołaj, za tydzień u dziadków, pozniej urodziny, a na koniec gwiazdka czyli cały miesiąc prezentów, co weekend :-D

Zanplo nie dziwie Ci sie łez, bo ciezko sie powstrzymac gdy widzi sie taką radść maluchów. A Maja szczęściara jeszcze Wam sie przyzwyczai do weekendowych niespodzianek;)

A my spałysmy dzis do 9.00, ale i tak ,,Niania,, zalicza popołudniową drzemke...a ja wstyd sie przyznac wszamałam pizze domowej roboty i zagryzam krówkami....zaraz mnie zemdli;(

Dziewczyny mam do Was gorącą prośbę czy któraś z Was co ma h&m w swoim mieście mogła by mi kupić te rękawiczki na śnieg ?? bo ja dziś szukałam na allegro i nie ma turkusowych/ niebieskich w rozmiarze 86/92 :-:)-(

Dzięki ...:-)

Dziewczyny mam do Was gorącą prośbę czy któraś z Was co ma h&m w swoim mieście mogła by mi kupić te rękawiczki na śnieg ?? bo ja dziś szukałam na allegro i nie ma turkusowych/ niebieskich w rozmiarze 86/92 :-:)-(

Edytko ja bede pod koniec tygodnia w Galerii wiec jak jeszcze żadna dziewczyna nie kupi ci to jak u nas beda kupie Ci

reklama
Duuuzio prezentów mikołajowych dla Wszystkich mam i dzieciaczków

A u nas Mikołaj był wczoraj:tak: Hania zadowolona szczególnie z ciuciu:-D:-D:-D

Dziewczyny napiszcie cos wiecej o tym teletubisiu, prosze:tak:
Szukam prezentu dla chrzesniaka a wiem ze on lubi ta bajke i tak sie zastanawiam czy mu sie spodoba:tak:
Ciezko cos znaleźć:-p

Teletubiś jest naprawdę super. Jeżeli chrześniak zna bajkę, to na pewno się ucieszy. Są jeszcze Teletubisie, które tańczą, ale niektóre dzieci się ich boją ;-)

My mamy HM, ale niestety jestem uziemiona w domku, bo oboje z Olkiem chorujemy :-(

Do góry