reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka:*

2_urodziny.gif

Buziaczki od Mari:)

wiem wiem ze czasem tak trudno ale pomysl sobie ze tak naprawde to nie jest tak zle i ze nasze problemy w porownaniu z tym całym złem na swiecie to drobnostka:)
buziole i poproszę o uśmiech!!:)
prosze :-)
Mamusiu, pomożemy Ci zakopać doła, dziewczyny brać się za łopaty.
Ja też ciągle sie dołuje, a wszytsko zwiazne z kasą, nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie tak jakbym sobie życzyła:-(.

no wlasnie, wszystko ta kasa:-(
A czy ktoś wie co u Kanikayi??

Mamusia ja też tak ostanio jakoś mam może to przez pogodę??
moze
Mati szczęścia i radości :)

Mamusiu co się dzieje?
nie wiem sama co
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka:*

2_urodziny.gif

Buziaczki od Mari:)
i my zyczymy 100 latek dla Mateuszka

Nie nooo... żeby nie było.

Kochane moje, ja sie absolutnie nie dołuje Waszymi postami. Jasne że chciałabym aby Bartek więcej mówił, ale ciszę się bardzo z osiagnięć wszystkich Waszych dzieciaczków :tak:

Jeśli chodzi o nocnik to u nas bez zmian, znaczy jeśli pilnuję Bartka i pytam czy chce siku co 10-15min to siada i ładnie robi na nocnik. Ale jeśli nie zapytam to nie zawoła sam i się zleje :dry:tak że cały czas mu tłumaczę że musi wołać.

A co do bilansu, to u nas trzeba również zrobić badanie krwi i moczu... u Was również?

Dziękujemy za zyczenia :*

No właśnie Ollcia u nas z nocnikowaniem jest gorzej, bo Mati nawet nie chce usiąść, po prostu mu się nie chce.

A co do badania krwi i moczu to u nas nie tzreba.

100 LAT DLA MATIEGO!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

A ja kurcze się boję , że Oli ma po M. łuszczycę:(
Non stop ma jakieś zmiany a teraz takie 2 symetryczne na udach , czerwone i bardzo suche...:(
Ide z nią do dermatologa w przyszłym tyg.
Już jeden lekarz nam powiedział , że jak moja babcia miała i mój mąż ma to Oli ma bardzo duże obciążenie.

reklama
Hej hej babeczki :-)

U nas zimno jakieś 2 st. ale duuużo słoneczka świeci:)

Alanek zjadł kaszkę, i pół kromki z dżemem, i teraz ogląda baję jak zaczarowany :tak::tak:

Olciu, u nas z nocnikiem zero, ale zawsze przed kąpielą sadzam go na ubikację i zawsze zrobi siusiu, to by było tyle z nauki samodzielnego załatwiania się :sorry2:

Ty piszesz, że Bartuś mało mówi... hmm, to szczerze ci powiem, że Alan nawet tyle co On nie mówi ;-) jak bym to zliczyła na palcach, to nawet 10 pojedynczych słówek nie umie :no::no:, ale ja zawsze powtarzam, mi to nie przeszkadza ;-), pewnie nadrobi w swoim czasie, i to z nawiązką :tak::-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D:-D

Wstawać !!!!! śpiące królewny :-):-)

Do góry