reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka:*

2_urodziny.gif

Buziaczki od Mari:)

wiem wiem ze czasem tak trudno ale pomysl sobie ze tak naprawde to nie jest tak zle i ze nasze problemy w porownaniu z tym całym złem na swiecie to drobnostka:)
buziole i poproszę o uśmiech!!:)
prosze :-)
Mamusiu, pomożemy Ci zakopać doła, dziewczyny brać się za łopaty.
Ja też ciągle sie dołuje, a wszytsko zwiazne z kasą, nie wiem czy jeszcze kiedyś będzie tak jakbym sobie życzyła:-(.

no wlasnie, wszystko ta kasa:-(
A czy ktoś wie co u Kanikayi??

Mamusia ja też tak ostanio jakoś mam może to przez pogodę??
moze
Mati szczęścia i radości :)

Mamusiu co się dzieje?
nie wiem sama co
Wszystkiego naj naj naj dla Mateuszka:*

2_urodziny.gif

Buziaczki od Mari:)
i my zyczymy 100 latek dla Mateuszka

Nie nooo... żeby nie było.

Kochane moje, ja sie absolutnie nie dołuje Waszymi postami. Jasne że chciałabym aby Bartek więcej mówił, ale ciszę się bardzo z osiagnięć wszystkich Waszych dzieciaczków :tak:

Jeśli chodzi o nocnik to u nas bez zmian, znaczy jeśli pilnuję Bartka i pytam czy chce siku co 10-15min to siada i ładnie robi na nocnik. Ale jeśli nie zapytam to nie zawoła sam i się zleje :dry:tak że cały czas mu tłumaczę że musi wołać.

A co do bilansu, to u nas trzeba również zrobić badanie krwi i moczu... u Was również?

Dziękujemy za zyczenia :*

No właśnie Ollcia u nas z nocnikowaniem jest gorzej, bo Mati nawet nie chce usiąść, po prostu mu się nie chce.

A co do badania krwi i moczu to u nas nie tzreba.

100 LAT DLA MATIEGO!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

A ja kurcze się boję , że Oli ma po M. łuszczycę:(
Non stop ma jakieś zmiany a teraz takie 2 symetryczne na udach , czerwone i bardzo suche...:(
Ide z nią do dermatologa w przyszłym tyg.
Już jeden lekarz nam powiedział , że jak moja babcia miała i mój mąż ma to Oli ma bardzo duże obciążenie.

reklama
Hej hej babeczki :-)

U nas zimno jakieś 2 st. ale duuużo słoneczka świeci:)

Alanek zjadł kaszkę, i pół kromki z dżemem, i teraz ogląda baję jak zaczarowany :tak::tak:

Olciu, u nas z nocnikiem zero, ale zawsze przed kąpielą sadzam go na ubikację i zawsze zrobi siusiu, to by było tyle z nauki samodzielnego załatwiania się :sorry2:

Ty piszesz, że Bartuś mało mówi... hmm, to szczerze ci powiem, że Alan nawet tyle co On nie mówi ;-) jak bym to zliczyła na palcach, to nawet 10 pojedynczych słówek nie umie :no::no:, ale ja zawsze powtarzam, mi to nie przeszkadza ;-), pewnie nadrobi w swoim czasie, i to z nawiązką :tak::-D:-D:-D:szok::-D:-D:-D:-D

Wstawać !!!!! śpiące królewny :-):-)

Do góry