reklama
Edee, przypomniało mi się że ja go chyba kiedyś kupowałam w realu, albo tesco...
a co do prezentów to poza tymi puzzlami na urodzinki planujemy kupić warsztat majsterkowicza pod choinkę OLBRZYMI WARSZTAT+STÓŁ W SKRZYNI SUPER/WS-5611 (1274730739) - Aukcje internetowe Allegro , a na mikołaja może jakiś garaż albo coś takiego.
a co do prezentów to poza tymi puzzlami na urodzinki planujemy kupić warsztat majsterkowicza pod choinkę OLBRZYMI WARSZTAT+STÓŁ W SKRZYNI SUPER/WS-5611 (1274730739) - Aukcje internetowe Allegro , a na mikołaja może jakiś garaż albo coś takiego.
Agacia82
Mami :)
Cześć dziewczynki
Zanplo bądz silna ... zazdroszczę Ci tej pracy
Na urodzinki małemu raczej kupię klocki lego duplo ... bo zabawek nie mam już gdzie stawiać, a klocki dosypie do pozostałych , zresztą ostatnio bardzo łądnie się bawi nimi.
Mam pytanko, wiem ze juz się pytałam, ale zapomniałam , na jakim programie i o której jest "Stacyjkowo" ?
Myszqa czy Ty się czasami nie przeprowadziłas do tej Tunecji , gdzie Ty jesteś ?
Zanplo bądz silna ... zazdroszczę Ci tej pracy
Na urodzinki małemu raczej kupię klocki lego duplo ... bo zabawek nie mam już gdzie stawiać, a klocki dosypie do pozostałych , zresztą ostatnio bardzo łądnie się bawi nimi.
Mam pytanko, wiem ze juz się pytałam, ale zapomniałam , na jakim programie i o której jest "Stacyjkowo" ?
Myszqa czy Ty się czasami nie przeprowadziłas do tej Tunecji , gdzie Ty jesteś ?
na mini mini o 9.15 i 16.45
no wlasnie gdzie jestes???
Agacia82
Mami :)
Aaaa to my nie mamy mini minina mini mini o 9.15 i 16.45
no wlasnie gdzie jestes???
kana161
Mama "terrorystek" :P
a TO CO?????? taaaaaaaaaaaaaakie pustki???
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kana, jestem tym przerażona
Dziewczyny gdzie Wy się podziewacie. Powyjeżdzałyście już na długi weekedn czy co???
Ostatni dzień w tygodniu w pracy i aż z niecierpliwością czekam na sobotę którą całą spędze z Majusią. Wczoraj była kolejna wizyta u niani. Jej synek troche wyrywał Mai zabawki, ale może sie jakoś dograją razem.
Kupiłysmy buty zimowe, więc teraz juz sie mrozu nie boimy.
Wyjezdzamy na weekend więc miłego odpoczynku.
Odzywajcie się, że żyjecie !!!
Ostatni dzień w tygodniu w pracy i aż z niecierpliwością czekam na sobotę którą całą spędze z Majusią. Wczoraj była kolejna wizyta u niani. Jej synek troche wyrywał Mai zabawki, ale może sie jakoś dograją razem.
Kupiłysmy buty zimowe, więc teraz juz sie mrozu nie boimy.
Wyjezdzamy na weekend więc miłego odpoczynku.
Odzywajcie się, że żyjecie !!!
reklama