reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć
Chwalimy się że wyszły nam dwie dolne trójeczki tylko piątki jeszcze i będzie komplet.
Konuś śliczne buciki właśnie takich szukałam bo mamy czerwoną kurteczkę ale już kupiłam czarne w ccc ale jak się nie sprzedadzą to może namówię M na drugą parę. Gratuluję sukcesów nocnikowych u nas kiepsko na razie, udało mi się przekonać Gabi do siadania na nocniczek ale sporadycznie udaje nam się coś upolować a woła siusiu jak już robi więc przeważnie nie udaje mi się jej rozebrać żebyśmy zdążyły :(

Hey

Ale zimno się zrobiło i i mógły już spaść śnieg:)
M. pojechał na tydzień do Wawy na szkolenie i siedzimy same.
Smutno nam jakoś:(

Kana, śniłaś mi się dzisiaj :blink: Ty i Mariczka :tak:
OLLCIU A CÓŻ TAKIEGO cI SIĘ SNIŁO....???

Ja swojego snu nie chcę nawet pamiętać...obudziłam się przerażona...śniło mi się,ze cos się zawaliło w bloku nie wiem dokłądnie....najwazniejsze było to,ze mój brat uciekł,ale nie zabrał ze sobą Mari...nikt nie chciał mnie nigdzie wpuścic...pomóc wyjaśnic.....straszne,....

A poza tym wszystko ok:)

seredecznie Was poZDRAWIAM i zaraz oddamjeszcze głosik na Victorkę;)

pozdrwionka;*

Ostatnia edycja:
Hey Słoneczka

2 lata temu bujałam się z brzuchem wielkości piłki plażowej a teraz moje dziecię siedzi i ogląda bajkę a w dodatku skończyło 23 m-ce.
Jakie to wszystko dziwne nie??:-D
Myślę co Młodej na urodziny kupić.
A co wy kupujecie??:confused:

reklama
OLLCIU A CÓŻ TAKIEGO cI SIĘ SNIŁO....???
=

byłysmy w sklepie kosmetycznym i wybierałysmy lakiery do paznokci :-D Bartek oczywiście ciagle gdzieś uciekał , a Mariczka taka grzeczniutka była :tak: w końcu powiedziałaś że w takim razie Ty z dzieciaczkami pójdziesz już nad jeziorko a ja mam sobie spokojnie powybierać ;-)

Myślę co Młodej na urodziny kupić.
A co wy kupujecie??:confused:

hmm, myslę że na urodziny nie będzie to nic wielkiego, bo 3 dni później jest gwiazdka a jeszcze wcześniej Mikołaj ;-)
No w każdym razie myślałam aby kupić 2 paczki PIERWSZE PUZZLE MALUCHA TREFL DLA DWULATKOW TREFL (1280421632) - Aukcje internetowe Allegro
do tego może jeszcze jakaś bluzeczka albo coś... co o tym myślicie?

Do góry