reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Cześć
Chwalimy się że wyszły nam dwie dolne trójeczki tylko piątki jeszcze i będzie komplet.
Konuś śliczne buciki właśnie takich szukałam bo mamy czerwoną kurteczkę ale już kupiłam czarne w ccc ale jak się nie sprzedadzą to może namówię M na drugą parę. Gratuluję sukcesów nocnikowych u nas kiepsko na razie, udało mi się przekonać Gabi do siadania na nocniczek ale sporadycznie udaje nam się coś upolować a woła siusiu jak już robi więc przeważnie nie udaje mi się jej rozebrać żebyśmy zdążyły :(

Hey

Ale zimno się zrobiło i i mógły już spaść śnieg:)
M. pojechał na tydzień do Wawy na szkolenie i siedzimy same.
Smutno nam jakoś:(

Kana, śniłaś mi się dzisiaj :blink: Ty i Mariczka :tak:
OLLCIU A CÓŻ TAKIEGO cI SIĘ SNIŁO....???

Ja swojego snu nie chcę nawet pamiętać...obudziłam się przerażona...śniło mi się,ze cos się zawaliło w bloku nie wiem dokłądnie....najwazniejsze było to,ze mój brat uciekł,ale nie zabrał ze sobą Mari...nikt nie chciał mnie nigdzie wpuścic...pomóc wyjaśnic.....straszne,....

A poza tym wszystko ok:)

seredecznie Was poZDRAWIAM i zaraz oddamjeszcze głosik na Victorkę;)

pozdrwionka;*

Ostatnia edycja:
Hey Słoneczka

2 lata temu bujałam się z brzuchem wielkości piłki plażowej a teraz moje dziecię siedzi i ogląda bajkę a w dodatku skończyło 23 m-ce.
Jakie to wszystko dziwne nie??:-D
Myślę co Młodej na urodziny kupić.
A co wy kupujecie??:confused:

reklama
OLLCIU A CÓŻ TAKIEGO cI SIĘ SNIŁO....???
=

byłysmy w sklepie kosmetycznym i wybierałysmy lakiery do paznokci :-D Bartek oczywiście ciagle gdzieś uciekał , a Mariczka taka grzeczniutka była :tak: w końcu powiedziałaś że w takim razie Ty z dzieciaczkami pójdziesz już nad jeziorko a ja mam sobie spokojnie powybierać ;-)

Myślę co Młodej na urodziny kupić.
A co wy kupujecie??:confused:

hmm, myslę że na urodziny nie będzie to nic wielkiego, bo 3 dni później jest gwiazdka a jeszcze wcześniej Mikołaj ;-)
No w każdym razie myślałam aby kupić 2 paczki PIERWSZE PUZZLE MALUCHA TREFL DLA DWULATKOW TREFL (1280421632) - Aukcje internetowe Allegro
do tego może jeszcze jakaś bluzeczka albo coś... co o tym myślicie?

Do góry