reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

U nas zimno ale słonecznie:-)

Gratulacje dla Zuzi.

Vive cieszę się ,że młody zdrowy a o tą torbiel się nie martw;-)

A my nadal robimy w pieluchy bo ja wyrodna matka jestem i nie chce mi się na razie jej uczyć.Zaczekam jeszcze.:-D

reklama
Witamy się i my...

Kurcze właśnie popłaciłąm rachunki i jestem załamana,...ciagle tylko jakieś podwyżki....masakra....zawsze misciałam się z wszystkim w 600zł...teraz już jest osd kilku miesięcy zawsze ponad....czy kiedyś może dosten pisno,ze np czynsz jest niższy.....;/

A poza tym zabieram się za obiadek, poki Mari słodko śpi...

VIVE OGOROMNIE SIĘ CIESZE,ZE MALUSZEK ZDROWY!!!!!wspaniałe wieści...i wierze,ze wszystko bedzie ok.,...a torbiel jak doktor mówił tak zniknie;)

Agatkas a Wam gratuluje nowych umiejętności....:) super tylko pozazdrościc:)

Nie wiem czy juz Wam pisałąm...moja mama na dniach do nas zawita....:) tak sie ogromnie ciesze tylko znowu dylemat z mieszkaniem mamy....a raczej z lokum dla nas...niestety...tak marzyłam,ze przez ten rok od ostatniej wizyty cosik sie w tej kwestii zmieni,ale jednak poki co nie ma opcji...:(

Mama juz jest w Polsce...po drodze wylądowolai jeszcze na 4 dni w Oslo i tam pozwiedzali....teraz sa u Henryczka rodziców i rodziny pod Poznaniem...a potem do nas przyjada...oszaleje jak zobaczy Mari:) hahahah w zeszłym roku o tej porze to był jeszcze czworakujacy, ledwo sojacy przy meblach bąbel,a teraz taka pannica:) i gada jak szalona:)

oki koniec ekscytacji z mojej strony:)

całuje wszystkie i kazda z osobna:*

Vive, gratuluję i bardzo sie cieszę, ze Synuś zdrowy.

Kana, super wieści, naciesz się odwiedzinkami do oporu. Trochę tylko głupio, ze znów bedziesz miała stresa z przeprowadzką, ale dasz radę, babcia pewnie będzie rozpieszczac Mari do granic możliwości :tak:

A ja jak zwykle masz szczęście/nieszczęście.:baffled:

Szłam z psem i Oli na spacer i nagle słysze piszczenie.
Patrzę na półpiętro a tam szczeniaczek ok 4 tyg.
Czarny i słodki.
No i mam go w domu...
I szuakm mu kochającego właściciela;-)

Kana-super, ze mama przyjeżdża. Na pewno oszaleje na punkcie Mariczki. Ja też wybieram się w tym tygodniu do rodziców na trzy tygodnie :)

Gratulacje dla Zuzi i dla Filipka. My jeszcze daleko w tyle w tych umiejętnościach. Co prawda Olek robi siku rano do nocniczka, ale potem to już moge pomarzyć...

Vive gratulacje syneczka....

Kanusia super że mami przyleciała, mam nadzieje ze problemy mieszkaniowe nie popsuja Wam humorków:tak:

Co do nocniczka to ja podobnie jak marzycielka jakoś mi sie nie chce, ale chyba pora wziąć się za Julę, bo ona sama siada mi na nocnik:tak::tak::tak:

Myszqa Wy przypadkiem dzisiaj nie lecicie do ciepełka...udanej podróży!!!!

Agacia wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!!!

Agaciu kochana;*

Z okazji urodzinek wszystkiego co najpiękniejsze:)
Spełnienia najskrytszych marzeń, dużo miłości
oraz pocichy z cudownego synusia i mężusia

życza Kanusia z Mariczką:*

kwiaty_172.jpg

reklama
Do góry