reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziendoberek
musze sie pochwalic ze moje dziecko juz chce siadacale nie na nocniczek tylko na nakladke sedesowa:-) dokladnie nie wie po co tam siada, ale dobrze ze jej sie podoba i juz nie ucieka, no i 2 razy zrobila siku, a najsmieszniejsze ze nie chce wstawac z nakladki bo teraz to jej sie spodobalo, smieszne te dzieciaki bo jeszcze tydzien temy wyla jak widziala nakladke
zapraszam wszystkich na kawke

reklama
Agaciu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych radości!

Mamusia na kawke chętnie wpadnę, bo jakaś zmulona jestem.
Brawa dla Karolinki

hej hej
Madziu i Marzycielko wstyd się przyznań ale mnie też się nie chcialo wysadzać mojego dziecia:-p:zawstydzona/y:

Gratulacje dla Karolinka!! Mamusia widzisz jaką masz dzielną coreczke!! a tak sie martwiłas:;-)

Marzycielko moze faktycznie tak jak pisze Zapominajka to piesek kogoś z klatki??

ja posprzatałam w domku,zrobilam pranie, uspilam dziecko wstawilam obiad i mam relaks z gorącą kawą:-p

Agaciu sto lat!!!!

hej hej
Madziu i Marzycielko wstyd się przyznań ale mnie też się nie chcialo wysadzać mojego dziecia:-p:zawstydzona/y:

Gratulacje dla Karolinka!! Mamusia widzisz jaką masz dzielną coreczke!! a tak sie martwiłas:;-)

Marzycielko moze faktycznie tak jak pisze Zapominajka to piesek kogoś z klatki??

ja posprzatałam w domku,zrobilam pranie, uspilam dziecko wstawilam obiad i mam relaks z gorącą kawą:-p

Agaciu sto lat!!!!

a kto to do pracy nie poszedł????????????????????????????????????????????????????????:)
Agaciu jeszcze raz 100 lat:)

a tak w ogóle to dzien dobry środowo....dzieć śpi więc zaraz idę na kawkę ....więc Tygrysie masz towarzysza....mężowy w pracy,ale na 16.20 zapisałam go do lekarza bo mnie martwią jego powiększone węzły chłonne pod pachami:-(wiecznie coś....

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry: przylapalas mnie na wagarach:sorry: nie no juz sie tlumacze chora jestem:confused2: dzis juz lepiej ale poniedzialek to bylo zle ze mna:-( i tak do konca tygodnia bede was zanudzac:-)

wiesz co czesto musze mu przypominac i pytam sie czy chce siku, ale sam tez podlatuje do nocnika i woła siku (mam go na wierzchu zeby go widzwial bo jak go widzi to mu sie kojarzy z siusianiem). Czesto jest tak ze cos robie w innym pomieszczeniu a on przybiega z nocnikiem w reku i mama siku:)

wogule czacha mnie boli.......

AAAAAAAAAAAAAAAAz zapomnialam wam napisac ze moje dziecie zaliczylo pierwszy kontakt z maszynka!!!! zostal obciety na 21 mm !!!! i juz nie ma slicznych loczków:-:)eek: teraz zaluje bo nie wyglada tak slodko jak dawniej teraz to taki rozrabiaka:eek::-D zatem zapuszczamy wloski;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
alex był już obcinany ze 3 razy:eek: i znowu czeka nas cięcie,ponieważ włosy lecą mu na uszy i karczycho i strasznie go to wkurza...:cool2:pozatym alex nie ma loczków tylko druty,więc mi nie żal go sciachać :-D

Do góry