reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

dziendoberek
musze sie pochwalic ze moje dziecko juz chce siadacale nie na nocniczek tylko na nakladke sedesowa:-) dokladnie nie wie po co tam siada, ale dobrze ze jej sie podoba i juz nie ucieka, no i 2 razy zrobila siku, a najsmieszniejsze ze nie chce wstawac z nakladki bo teraz to jej sie spodobalo, smieszne te dzieciaki bo jeszcze tydzien temy wyla jak widziala nakladke
zapraszam wszystkich na kawke

reklama
Agaciu wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i samych radości!

Mamusia na kawke chętnie wpadnę, bo jakaś zmulona jestem.
Brawa dla Karolinki

hej hej
Madziu i Marzycielko wstyd się przyznań ale mnie też się nie chcialo wysadzać mojego dziecia:-p:zawstydzona/y:

Gratulacje dla Karolinka!! Mamusia widzisz jaką masz dzielną coreczke!! a tak sie martwiłas:;-)

Marzycielko moze faktycznie tak jak pisze Zapominajka to piesek kogoś z klatki??

ja posprzatałam w domku,zrobilam pranie, uspilam dziecko wstawilam obiad i mam relaks z gorącą kawą:-p

Agaciu sto lat!!!!

hej hej
Madziu i Marzycielko wstyd się przyznań ale mnie też się nie chcialo wysadzać mojego dziecia:-p:zawstydzona/y:

Gratulacje dla Karolinka!! Mamusia widzisz jaką masz dzielną coreczke!! a tak sie martwiłas:;-)

Marzycielko moze faktycznie tak jak pisze Zapominajka to piesek kogoś z klatki??

ja posprzatałam w domku,zrobilam pranie, uspilam dziecko wstawilam obiad i mam relaks z gorącą kawą:-p

Agaciu sto lat!!!!

a kto to do pracy nie poszedł????????????????????????????????????????????????????????:)
Agaciu jeszcze raz 100 lat:)

a tak w ogóle to dzien dobry środowo....dzieć śpi więc zaraz idę na kawkę ....więc Tygrysie masz towarzysza....mężowy w pracy,ale na 16.20 zapisałam go do lekarza bo mnie martwią jego powiększone węzły chłonne pod pachami:-(wiecznie coś....

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-p:sorry: przylapalas mnie na wagarach:sorry: nie no juz sie tlumacze chora jestem:confused2: dzis juz lepiej ale poniedzialek to bylo zle ze mna:-( i tak do konca tygodnia bede was zanudzac:-)

wiesz co czesto musze mu przypominac i pytam sie czy chce siku, ale sam tez podlatuje do nocnika i woła siku (mam go na wierzchu zeby go widzwial bo jak go widzi to mu sie kojarzy z siusianiem). Czesto jest tak ze cos robie w innym pomieszczeniu a on przybiega z nocnikiem w reku i mama siku:)

wogule czacha mnie boli.......

AAAAAAAAAAAAAAAAz zapomnialam wam napisac ze moje dziecie zaliczylo pierwszy kontakt z maszynka!!!! zostal obciety na 21 mm !!!! i juz nie ma slicznych loczków:-:)eek: teraz zaluje bo nie wyglada tak slodko jak dawniej teraz to taki rozrabiaka:eek::-D zatem zapuszczamy wloski;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
alex był już obcinany ze 3 razy:eek: i znowu czeka nas cięcie,ponieważ włosy lecą mu na uszy i karczycho i strasznie go to wkurza...:cool2:pozatym alex nie ma loczków tylko druty,więc mi nie żal go sciachać :-D

Do góry