reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam o poranku....

U nas słoneczko przepięknie swieci...ale temperaturka...nie przekracza 3-4 stopni.....masakra...

Mari juz ogłąda Dżesa.....a ja czekam na sniadanko od mezusia:)

Wczoraj bardzo mile spedzilismy wieczorek....mojego K znajomy otwiera knajpke i wczoraj była mała dgustacja....MNIAMI!!!!!!!!!!
hahhaha

oki zmykam sprzatac:) miłego dnia kochaniutkie:&

witam w niedzielny poranek:)
chcialam sie pochwalic ze Fifi juz sam wola siusiu:) wiem ze u was juz dzieciaczki dawno siadają na nocniczku a my troszke bylismy w tyle ale baaaaaaardzooooooooo sie ciesze z postepow mojego syneczka:) a wszystko dzieki jednej cioci ze zlobka kktora przyczynila sie do tego sukcesu bardzo bardzo:)

znow jestem, chora tak wogule ;/ nie wiem co sie dzieje......buuuuuuuu

witam w niedzielny poranek:)
chcialam sie pochwalic ze Fifi juz sam wola siusiu:) wiem ze u was juz dzieciaczki dawno siadają na nocniczku a my troszke bylismy w tyle ale baaaaaaardzooooooooo sie ciesze z postepow mojego syneczka:) a wszystko dzieki jednej cioci ze zlobka kktora przyczynila sie do tego sukcesu bardzo bardzo:)

znow jestem, chora tak wogule ;/ nie wiem co sie dzieje......buuuuuuuu

Hej :)

Tygrysku, zdradź Nam tajemnicę - co ta ciocia zrobiła, że fifi woła sisi, ? bo u Nas też jeszcze chyba dalekaaaa droga do tego :(

Edee "pani ciocia" pokazywala Filipkowi jak inne dzieci sikają i jak zobaczyl ze inni tak robią to on tez tak chce i zawsze jak wychodzila z jakims dzieciem do toalety to zabierala ciekawskiego Filipka i on tez powoli zaczynam sam chciec siadac tak jak inni:) pozniej zaczynala go pytac podczas zabawy czy chce sisi on czesto mowil nie ale po jakims czasie zaczynal przytakiwac ze chce wiec zabierała go siuuuuuuu na nocniczek:) przyznam sie wam ze balam sie z uczeniem bedzie problem ze tym ciociom sie nie bedzie chcialo przuuczac dziecka i beda szly na latwizne z pampersami a tutaj niespodzianka:)
dzis juz mamy zaliczona kupke i sisi:)

aaaaaaaaa jeszcze uswiadmialm Filipka co to siusiu w wannie :) podczas kapieli bardzo czesto robil sisi i wtedy mu pokazywalam ze to co leci to sisi:)

a teraz ogladm\amy stacyjkowo:)

Tygrysku dziękuję :) ja chyba sama będę musiała go jakoś nauczyć, albo dać do żłobka na kilka dni na naukę siusiania, bo mnie raczej nie słucha, choć podgląda czasem :D

reklama
Do góry