reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

hey

U nas słońce non-stop :D
Poprałam firanki i zasłonki , porozwieszałam a potem będę się uczyć.
Jutro zaczynam zajęciami o 16:-)

Oliwia właśnie padła i mi też chce się spać;-)

reklama
hej kobietki!!
u nas są 2 stopnie!!!!!!!!! aaaaaa!!!!!masakra jakas!!!zima idzie!!!!
ja juz zimowa kurtke rano zalozyla filipkow!!

a z dobrych wieści to mamy dziś piątek:)

dziewczyny mam takie pytanie kiedy w tamtym roku spadl snieg?? pamietam ze marzycielka wstawiala pierwsze fotki sniegowe z oliwcia tylko nie moge tego zlalezc:(

A tak w ogóle to witamy się piatkowo. U nas też zimno ale całe szczęście już tak nie wieje jak przez ostatnie kilka dni. Nati jeszcze zimowej kurtki nie nosi tylko jesienną kurteczkę i ciepły bezrękawnik za to Martyna już w zimowej pomyka bo wcześniej się skarżyła na zimno.
Ja się strasznie cieszę że w tamtą sobotę zakupiłyśmy sobie wszystkie 3 ciepłe czapki i szaliki bo teraz już by było ciężko wytrzymać a tak zimno nam nie straszne.

Cześć Słoneczka

Tak w tamtym roku śnieg zaskoczył nas bardzo wcześnie.
Ciekawe jak będzie w tym roku.
Ja na 16 do szkoły jupiii:-)

Kokusiu dziękuje:-)

Marzycielka ale ci zazdroszczę tej szkoły mi teraz tak tego brakuje że nie mogę się przyzwyczaić. Na szczęście jak dobrze pójdzie to od marca wracam na uczelnie.
Mała śpi, a ja siedzę i popijam kawkę. Właśnie przed chwilą przyszły pocztą dwie śliczne spódniczki które wylicytwowałąm na allegro są śliczne.Na popołudnie umówiłam się z koleżanką wpadnie do nas ze swoją 7 miesięczną córeczką. Fajne takie małe szkraby już zapomniałam kiedy Gabi była taka mała. A wieczorkiem spotkanie z moją przyjaciółką i się właśnie zastanawiam czy zabrać Gabi ze sobą czy zostawić ją z moją mamą.

reklama
dziewczyny mam takie pytanie kiedy w tamtym roku spadl snieg?? pamietam ze marzycielka wstawiala pierwsze fotki sniegowe z oliwcia tylko nie moge tego zlalezc:(

Tygrysku nawet nie wspominaj tych chwil ja ostatnio znalazlam fotki i u nas snieg byl 15 pazdziernika!!!:szok::szok::szok:a Jula jeszcze nie ma butow na zime....

przegladajac link z 2009 roku znalazlam fotki naszych maluszkow...cudne takie malutkie!!!

dzien dobry...tak w ogóle

Do góry